Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No práce mají nad hlavu například v Iráku, Sýrii i na Ukrajině ještě dnes bojuje mnoho vrahů za peníze a Rusi jim říkají Wagnerovci a třeba západ  nazývá podobné uskupení žoldáků kontraktory i Bin -ladin k nim patřil, zejména v bývalé Jugoslávii toho měl na svědomí hodně, kdy vraždil pod cizí vlajkou aby vyvolal nesváry mezi lidmi v této ze mi. A někteří se vymkli kontrole jak nás učí historie nebo vzali lepší kontrakt(viz 11září, nebo vznik Islámského státu) například i vydíráním black wawers v Bostnu, či Amerikou dosazený Husajn nebo Castro, Lenin(Němci), Mao(Angličany) nebo Pol -Pot (Francouzi).......

  • dzixy

    Nepochopitelná akce, která bude akorát kydat na jedny, nebo snad  i druhé, bez žádného následku. Dobrý vtip pro Rusy, kteří již stejně mají reputaci naprosto zničenou. Naprosto bezzubý institut, zřejmě ale dobře placen.

  • To je jako bych napsal.V Praze začal fungovat nový policejní útvar, pro organizovanou činnost.Pravomoce nemá žádné 🤣🤣

  • Já tak hrozně rád porovnávám. Prostě je to má oblíbená kratochvíle¨. Tudíž musím zkopírovat toto:

    "Žalobce Mezinárodního trestního soudu v září tohoto roku oznámil, že v dalším vyšetřování údajných zločinů spáchaných v Afghánistánu od roku 2003 dojde ke změnám. Úřad žalobce bude vyšetřovat pouze zločiny spáchané Tálibánem a tzv. Islámským státem, a z vyšetřování vynechá možné zločiny ze strany členů amerických ozbrojených složek, CIA a afghánských ozbrojených složek. "

    Omlouvám se všem rusofobům a příznivcům neobjektivních a manipulativních informací, ale fakt mně to nedalo.

    • Váš dobrý počin.

  • Tady je zase "mouder" od ruso-řiťo-lezců.

    • On Váš soudruh Pávek Gumarev alias SKUNK - starý komunista u nového koryta - tady něco mudruje?

  • Než válka skončí, mohou zatím obvinit USA za Arabské jaro, bombardování Jugoslávie a Iráku.

    Mají práce na spoustu let 😡😡😡😡

  • Už jen že budou plkat o zločinech či údajných zločinech jen jedné strany konfliktu, se diskvalifikují a kompromitují.  Budou tendenčně vedeni přáním ukázat kriticky na Rusy a jejich spojence a tím se dopustí minimálně křivdy, šíření poplašné zprávy, pomluvy, nactiutrhání. Ne, že by se Rusové a jejich spojenci nedopustili žádných zločinů. Ani se tomu často nelze vyhnout. Také se jedna událost dá vykládat různě. Viz příčiny zničení například panelového domu nebo obchodu. Na panelový dům může spadnout raketa vychýlená nepřítelem z dráhy. V obchodech a školách si často, velmi často, Ukrajinci zřizují sklady munice nebo velitelská stanoviště. Tyto pak Rusové ničí, když předpokládají, že v nich už nejsou civilové, žáci. Ale - podat se to dá různě. Také se vzniklé škody a mrtví často ukazují jako vzniklé jinou stranou, než která je spáchala. Samostatnou kapitolou by byly fikce, kamufláže. Kdy jsou například ukázány desítky těl přikrytých černou fólií, mající představovat mrtvé Ukrajince, nejlépe civily. A ejhle - nedopatřením bylo vidět, že nedostatečně přikrytý jedinec si pod fólií pokuřuje. Nenapadlo by mě seznamovat se s výsledky  "zjištění" Centra pro vyšetřování ruských zločinů. Nyní se snaží Ukrajinci vzbudit dojem, že Rusové chtějí zničit Záporožskou elektrárnu. Přitom se například Zelenskij přeřekl, že ji chce dát zničit on sám.

    Rusové mají vlastní vyšetřování, iniciují vyšetřování také u mezinárodních organizací.

    S nositeli názorů z opačného politického nebo intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by bylo už smysluplnější hledat v granátovém jablku granát.

    • vanhorne


      Masuntou vychylena raketa. 🍌

      • Toho neznám.

  • Tak že placený za nic?

  • josef.chmela

    Zasedli zbyteční ideologičtí šmejdi poplatní USA teroristům.

    • Rusofilní bolševici se zase můžou vzteknout. Chmela jako známý podporovatel vrahů patří mezi ně.

      • josef.chmela

        Slint zakomplexovaného ubožáka, který se neumí pod ten svůj výblitek bez důkazů ani podepsat.

        • Přidejte v kritice, pane kolego, takhle jemné zacházení nezaslouží ani minutu před svou smrtí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit