Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Když vidím domy a byty k pronájmu u nás v České republice, tak si říkám, že ten stav některých nemovitostí v České republice taky není zrovna utěšený. Ale tak jako... kdo chce kam, pomozme mu tam. Ono taky když člověk vidí, kdo občas vede třeba SVJ a celkově prostě jak se lidi starají o nemovitosti, tak se divím, že to ještě stojí.

  • No jo, na Kubě mají socialismus a pod rukovodstvom CCCP budují komunismus.

  • Zato naše vláda investuje do výstavby obecních a státních bytů takový balík, že už je nikdo ani nechce. 

  • Na to, že je Kuba tolik let pod americkou blokádou a embargem celého západu, tak na tom tak špatně není. Donutilo je to stát se soběstačnými. Mají taky např. i  jedno z nejlepších zdravotnictví na světě a svůj vlastní vývoj a výrobu léčiv, o čemž si my po převratu 89 můžeme nechat jen zdát.  

  • No, nám tady taky sem tam něco spadne na hlavu i teď, ale naše vláda taky investuje jinam. Třeba do infrastruktury v Mukačevě. 

    Naši mladí řeší dnes možnost bydlení vůbec a ne jeho kvalitu.
    Kvalitu řeší jenom hnědočeši, protože pro ně se obecní byt najde vždycky. 

    Třicet pět let kapitalismu udělalo svoje. Kdyby komáři nepostavili ty králíkárny, tak kde by dneska ti současní vyznavači kapitalismu asi bydleli? Zaplať Fiala za panelákový byt po babince. 

  • risach

    Protože jsou to pitomci. My pitomci nejsme a tak chytře investujeme do Putinovi ukrajiny😂😂

  • katastrofální a domy doslova padají lidem na hlavu. Na sanaci nejsou peníze.""Třiašedesát let komunismu na Kubě udělalo své: Kvalita bydlení je tu leckdy 

    To u nás taky vládl komunista a přesto nám baráky na hlavu nepadaly. Naopak se stavěly další a další, sice pro Havla, králikárny, ale kdo ji dnes má, je milionářem. On asi není komunista jako komunista. I proto je diametrální rozdíl mezi ekonomikou KLDR a Čínou. Uvidíme, jak se bude nadále vyvíjet ta naše evropská demokratická ekonomika. No vyvíjet.....i cesta do pekla je vývoj?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit