Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • # http://www.youtube.com/watch?v=EM31myP0tqE
  • Prosím vás ve jménu jakého boha naši žoldáci střílí nevinné civilní obyvatelstvo a děti v Iráku, Afghánistánu a mnoha dalších zemích.To se jako občané nebojíte případné odvety. Když chtějí Američané neustále vytvářet ohniska bojů, tak jim nelezme stále do zadku. Tam nejde o mír ale o prachy. Tak zde nepapouškujte ty hlouposti co vám lijí do hlavy novináři.
  • Doporučoval bych aby nad Sýrii bylo zřízeno bezletové pásmo na ochranu civilistů, jako v Libyi. Výsledek ??? Desetitisíce mrtvých civilistů zabitých při bombardování a obsazené Libyjské ropné terminály, více než 15 tisíci amerických vojáků. No a proč né ! Syrie je blízko Iránu a irán navazuje na ropný kaspický self ( nejen moře ) kde jsou největší známá ložiska ropy dosud netěžená. Proboha, snad si někdo nemyslí, že se jedná o obyčejné demonstranty.
  • V Sýrii bojují najatí žoldnéři z Líbye placení západem. Tzv. opozice je jenom kamlufláž pro hlupáky,kteří tomu mají uvěřit.Existuje dost důkazů.Novináři jsou v době války ohroženi všude a ví o tom.
    • Až tam budete mít rodinu, až budou vaši blízcí ve vězení za to, že šli demonstrovat, možná budou umláceni už k smrti, až přijdou vaši rodiče o dům, tak si vykřikujte o žoldácích. Jediní žoldáci jsou Hizballáh a íránci, kteří klidne jezdí po autobusech z Iráku, aby pomohly Asadovi, a které nikdo nesmí zastavit. A když někdo cizí třeba přijde na pomoc těm klukům,kteří nechtěli střílet do svých lidí a zběhli jen se svojí zbraním tak obyčejní Syřané jim drží palce a jsou pro nás hrdinové. Jenže v Evropě je jediné hrdinství podvádět manželku a krást.
      • Každá válka přináší mrtvé! Každá mince má dvě strany! Je jasné,že celou revoltu vyprovokoval západ ale narazil.Já věřím teto delegaci ze Slovenska!

        http://www.czechfreepress.cz/blizky-vychod/navsteva-slovenske-delegace-v-syrii.html

        Mají dost problémů doma proč si nezametou před vlastním prahem!

        http://www.czechfreepress.cz/amerika/zbidacena-amerika.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit