Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fero Fenič, slavný slovenský onanysta také navrhne i svatořečení největšího ochlasty a *12* Vény Veškrny. Psaly o tom Kravský rozhledy.
  • No jo ale ta havlova parta v tom letadle vrhlav pravdě a lásce a hlavně demokraticky. *16*
  • Neviděl jsem nikoho kdo by po jeho smrti plakal, kdo to tvrdí je opravdu blb.Nevěděl jsem že ten Fero Fenič je takový tupec a provokatér, už se na jeho dokumenty nebudu dívat, u mne má utrum.
    • protože jsi slepej, hluchej a hlavně blbej jak troky! *16*
  • Bože můj to jsou, ale lezprdelkové, tak jak Fenič a spol.pro název letiště. Konečně se dočkal a Dášenka také. Dočetla jsem se, že když umřel celý národ plakal.. ...Já teda ne. No, ale snad se Česko nepřejmenuje na "Havel"..
  • Citace z knihy L.Štrougala: ... Havel z iniciativa a za pomoci OF staré osazenstvo Kanceláře prezidenta vyházel a obklopil se, jak známo, výhradně svými - jak se říká - "milci". Ti sice dovedli žvanit, poklepávat Havlovi na rameno,posedět v hospodě,ale jinak byli k ničemu. Nebyli schopni bez průšvihu zorganizovat ani jednu státní návštěvu a jednání. Přitom se konalo jedno za druhým. Průšvihy museli zachraňovat "protokolisté" Úřadu vlády,bez kterých by tehdy docházelo k jednomu fiasku za druhým. Ještě v polovině roku 1990 se v aparátu Hradu nenašel nikdo, kdo by byl schopen zabezpečit třeba úřední večeři...." Netrvalo taky dlouho a běžná "štábní"kultura poklesla. Začal být problém napsat i odeslat řádně stylizovaný a upravený dopis...No a těch excesů byla samozřejmě řada, včetně pozvraceného letadla. Havlova parta se chovala jak za starých časů undergroundu.
    • Inteligence Havlova se projevila ježděním na koloběžkách. Nevěděli co mají dělat, chlastat, vykuřovat a mrouskat, to jim na Hradě šlo. (vymněnili to holt za "Hrádeček".) Spíše by mě zajímalo, proč byl tak rychle spopelněn. Vyjde najevo za několik roků, že se "picnul"?????Proč, jak nám bylo sděleno posílal pro Dášenu??,Prdlajs, picnul se a Bartolomějka, co mu vymněňovala pleny jí volala. *11*
  • Takové hezké náměstí a tak hnusně se bude jmenovat? Smutné.
    Jestliže se radní nemohou rozhodnout, navrhuji krátké, jednoduché a pro německé turisty srozumitelné "Wenzelplatz."
  • V tomto skorostátě se dělá všechno aby byli lidé nasraní a tento systém nenáviděli, komu to asi slouží ?
  • Proč nenechat raději pojmenování Náměstí Svobody. Po další revoluci / a ta určitě jednou přijde/ budou zase přejmenovávat !!! A vůbec, všecko přejmenovávat po Havlovi považuji za úplně obyčejný vlezdozadelismus, ale dneska už ani nevím vůči komu, protože jeho jméno je již naprosto vyčpělé, neboť už za svého života popřel sám sebe !!! Ani u něj láska a pravda nezvítězily !!!
    • Přesně tak, ostatně to byl stejně neschopný dramatik a ochlasta. Ani on nebyl a nebude nesmrtelný. Vždyť "zvoral", na co sáhl !!! A tady kdejaký trouba by nejraději snad přejmenoval rovnou celou republiku na "Havlova země" !!! nebo nějak ještě pitoměji !!! Kolik blbců jen tahle země zrodila, je neuvěřitelné, světové prvenství nás v této disciplině asi nemine. Alespoň něco, když už nejsme první v pití piva...
      • a co umíš ty, čím jsi proslavil Čr ve světě, vždyť si ani nick nevymyslíš! osle oslovská! *10*
  • Všem, kteří patří k "pravdoláskařům" chci připomenout, že Havel se vehementně hlásil k tzv."humanitárnímu bombardování" Jugoslávie. Prohlídněte si trezorovaný dokument ČT s názvem- "Ukradené Kosovo". Je ke stažení na www.uloz to.cz
    Zřejmě vztah k fašismu Havlovi zůstal díky jeho "kolaborantské rodině". Nebo se zeptejte Švédů, proč mu nechtějí dát Nobelovu cenu.
    • http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10318005479-tenkrat-na-balkane/411235100021003/

      A můžete mi tady začít tvrdit, že ti Češi lžou!!!!
      připadá mi to jako když příspěvky píšete na komoušské schůziu vy *12* '!!!
    • fandíš srbským vrahům, podporovaných rusákama, Srbům, kteří stříleli Čechy žijící v jugošce jako králíky!
      Udělali si v Sarajevu terče z dětí, ženských a starých lidí! Tomu fandíš? Jseš ubohej! *16*
    • Nebyl sám kdo podporoval toto bombardování , které bylo zaměřeno hlavně na vojenské cíle , srbské !! cíle , humanitní pro to , že byly bombardovány převážne tyto cíle !!

      Nevím proč soudruzi nemluvít o tom že Srbsko rozpoutalo nesmyslnou válku , ve které zbytečně zahynuly desítky tisíc lidí !! Bombardování pomohlo tuto nesmyslnou válku zastavit !!!
      • To americké "humanitární" bombardování zde prezentoval přímý jeho účastník, prof. doktor Rajko Doleček. Vynášel totiž mrtvé srbské děti ze základní školy, kterou Američané vybombardovali. Vzápětí byl umlčen a od té doby o něm již nikdo neslyšel !!! No ta škola a děti byly zajisté nejdůležitějším vojenským strategickým cílem !!! A kdopak vyvraždil tisíce Srbů v Kosovu tou jejich Kosovskou osvobozeneckou ??? A kdo tu armádu vlastně založil a vyzbrojil ??? Oni totiž dělali totéž, co Henleinovci v našem pohraničí v letech 1936 až 1938. A prezident Beneš tam tehdy poslal armádu a četnictvo k nastolení pořádku. Což Hitler obratem označil za rozpoutání války proti sudetskému obyvatelstvu. Ty české oddíly se nazývaly zkratkou "SOS", což zde neznamenalo známý signál volání o pomoc (Save Our Souls= spaste naše duše), ale Stráž Obrany Státu !!!
        Po Hitlerově obvinění ČSR to pak skončilo Mnichovem... Nezdá se ti, že jde o "podobnost čistě náhodnou" ???
        • rajko doleček? z knedlů mozeček!
          rajko fandí srbům, protože je meobjektivní!
          minulý týden dávali na čtv dokument , který zahrnoval názory a vraždění všech zůčastněnýcjh stran!
          za 1. válku(y) rozpoutali srbové!
          2.srbové páchali svinstvo největší - jednoznačně největší masakry !!!!
        • Pořádně prostudujte jak to bylo , můžete přečíst jak srbské tak jiné zdroje , pozor ne komunistické !! Ve válce občas zahynou i civilisti, bohužel !! jenže jich bylo daleko méně , než těch co zabili srbové , úmyslmě a zbytečně !!!

          Takhle se jen odvádí pozornost od skutečných válečných zločinců jako byl Karadžič ? Mladič a spol !!!!

          Jakmile se začne o srbských zločinech , někdo otočí pozornost na Havla ? proč ??
        • Věříš, že mi to taky připomínalo útoky "henlajnovců" v našem pohraničí tak jak je to vidět ve filmech. Kdyby tady ten "w" nepindal a raději se mrknul na ten fil. Jak americký pilot zmasakroval rychlík, ačkoliv musel předpokládat, že tam jsou civilisti! Jak KFOR včele s naší armádou jen přihlížejí decimovanému srbskému lidu a nehnou ani brvou. A příslušníci UCK vraždí děti, ženy a starce. Zkrátka celé NATO nás oklamalo! A my ještě z našich daní díky Havlovi jsme to podporovali. Je mi na blití!
  • Nějakou nálevnu v osvěžovně byl pečený vařený i s Lanďákem , Havlova putyka navrhuju!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit