Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejhorší je zmutovaný komunista: schová rudou knížku "nadčlověka" (co kdyby se ještě někdy hodila), skartuje zprávy konfidenta StB a vykřikuje o sobě jaký byl vždy demokrat. A přitom hrabe, hrabe a hrabe.

  • Neuvádějí tady konkrétní čísla. Každopádně indiánů je miliarda a 300 milionů. Tedy 1300 milionů. Všechno , pokud to chcete porovnat třeba s českým státem je tedy nutné dělit / násobit indexem 130. Podobně tomu je třeba u Brazílie. Tam je index cca 21. Po provedení takového přepočtu  vyjdou úplně jiné cifry , než se česká poplašná média vlastněná kdejakym Hlustvisihákem z horních uher a dalšími jezulátky , snaží lidem nakukat. 

    Stejně tak ty počty mrtvých . Ano , lidé ne tenhle virus umírají. Je nebezpečný. Ale zase se musi porovnat počet lidi zesnulých v             „ běžném „  období a ted během této morové vlny. 

  • Vidím to tak, že "nouzový stav" bude trvat "navěky" asi jako Tisíciletá Třetí Říše, než ten problém vyřeší opět patrně Rusko. Řekne se, že očkování na mutace nezabírá atd. atd. Postupně se zavede zákaz vycházení z domu, ráno bude muset mít člověk negativní test, odpoledne negativní test. Koho policie přistihne bez testu, byť zdravého, nakluše speciální "protiteroristická" jednotka, která na dotyčného zaklekne a deportuje ho do koncentračního tábora. Každý jedinec bude mít náramek nebo čip, skrze nějž mu síť 5G bude neustále monitorovat zdravotní stav a polohu aby "zdravotní komando" mohlo v zájmu blaha dotyčného i celého lidstva okamžitě zasáhnout. Samozřejmě neproběhne to hned natvrdo, bude se to dělat systémem salámové metody po malých krocích, aby se nevyvolalo vzbouření veřejnosti. Že je to konspirační teorie? Ale to kdyby před dvěma lety někdo tvrdil i o současných opatřeních, taky by ho nařkli jako konspiračního teoretika. Jo, jo....v roce 1933 Nacistům také nevěřili, v roce 1943 už měl jasno o vývoji každý, i ten největší pochybovač.

    • Tisicileta Rise trvala cca 12 let. Sice dost dlouho na podobne svinstvo v jakem se nachazime , ale jeste snad snesitelne. 

      Horsi bylo trvani ruznych morovych vln ve stredoveku. Tam to bylo s prestavkama skoro 350 let. Zmizelo , zase se objevilo , furt dokola. Anglicky pot Sudor anglicus se poprve objevil  zahadne presne na rozhrani stredo/novoveku , take v nekolika vlnach a potom zahadne beze stopy zmizel. Zustali po nem  jenom mrtvi mladi muzi plni zdravi. Nikoho jineho to pry v te dobe nepostihlo. Takze ani tenhle Covid neni v podstate zadne prekvapeni. Da se opravdu napsat Takovych tady bylo ! A protoze se  o tom ted tady muze psat a cist , je jiste ze nasi predkove patrili k tem stastnym , kteri tou dobou a tim vsim prosli . Takze bude nejlepsi vzit si z predku priklad a pokracovat v jejich stopach dal. 

      • A přitom stačilo jenom trochu základní hygieny, nevylévat splašky z oken na ulici, koupat se, vyhubit blechy a krysy, které mor roznášely a šlo by to i bez vakcín, že....doktor Semmelweis to chápal správně....čistota půl zdraví.....a tak ho oficiální tupý režim semlel.....jako to dělají s osvícenými doktory i dnes--      https://zpravyzmoravy.cz/moravsky-troll-promluvil-pozici-primare-jsem-opustil-sam-nemocnice-je-obeti-medialniho-tlaku/

        • Jestli se tahle poznámka týká Indiánů tak oni se koupou. Hned vedle pohřebních ohňů , všechno spláchne voda. Kdo neviděl neuvěří. Já viděl a stejně nevěřím. Na ulici se víceméně nic nevylevá. Tam se rovnou vymešuje alias se.re.  Takže tudy cesta opravdu nevede. 

          • Takže vakcina v tomto prostředí už vůbec nemá smysl.....

            • Spojitost mezi špínou , nedostatečnou nebo vůbec žádnou hygienou nebyla doposud spolehlivě prokázána. Třeba v těch uprchlických lágrech v Řecku. Sice jsem tam nebyl , znám jenom z fotek. Žijí ve stanech , jeden hayzl na 300 lidi , vodovodní kohoutek na 600 kusů. Všecko na jedný hromadě víceméně. A tam se žádná tragédie nekoná. Takže těžko soudit .

    • Realisto, Ty mě děsíš svým vizionářstvím. Doufám, že to tak nevyjde. I když jsou tací, i na místech vysokých, kteří se snaží by to chtěli pomalu zavést.

      • Ano, ano,  máš naprostou pravdu Občane, na vysokých místech jsou tací, kteří tuto paniku, hysterii a totalitu vnucují celé Evropě včetně nás. Deep State, který údajně po Trumpově zákazu přesunul vývoj Koronaviru do Číny, odkud se potom rozšířil. Nátlaky na státy, aby zavedly uzavírání a kolabování ekonomik a na lidi aby se nechali napíchat bůhvijakým humusem vnucovaným Gatesem, který s tebou sdílí ideály redukce populace a Sorosem, jedním z čelných představitelů Deep State ohledně dezinformací, lží a fake news, díky nimž dokonce například fakebook měl drzost zablokovat amerického prezidenta Trumpa. Ano, pohrobci Nacistů, kteří přišli po válce do USA, založili CIA, projekty Mkultra a další zrůdnosti lékařství a propagandy Mengeleho a Goebbelse se snaží pomalu a dlouhodobě svou Čtvrtou Říši zavést. Snad nás jim Rusko nenechá na pospas. Jak ukazuje historie, ze Západu nepřišlo nikdy nic dobrého, jen lži, teror, zlodějna, podvody a podrazy. Musím s tebou souhlasit.....😯

        • vanhorne

          "Snad nás jim Rusko nenechá na pospas."

          V jedne hospode maji ceduli, na ktere je napsano. 

          "Ozraly se z toho vyspi, maly vyroste, ale blbec zustane blbcem". To je take realita, get real! 😂

          • Já bych ještě dodala - komunista zůstane komunistou, i když se překabátí...


          • A ty už ses vyspal, vyrostl, nebo to třetí..? 😀

            • vanhorne

              "nebo to třetí..?"

              I kdybych byl, ale tak blby abych veril, ze Rusko je osvoboditelem nebo spasitelem jeste nejsem.😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit