Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svoboda/zdravi/telo/1163-ebolu-lze-lecit-cinsky-lek-je-k-dispozici-i-u-nas-jsou-zdrojem-netopyri-nebo-experiment-k-omezeni-populace-skutecna-smrtici-horecka-ma-jine-parametry.htm
  • to byla jen otazka dnu kdy nas multiculti obstastni touto nemoci, proto doToronta ani nejezdim, vyhybam se vsem festivitam kde se to multiculti jen hemzi.
  • A dokud neumře někdo v Praze, tak nejsou důvody k panice. Ani ke kontrolám na letištích. Řekl to náš hyenik, a ten tomu rozumí.
  • Naprostý souhlas, jsou to akorát USA a UK Bilderberg zrůdy, s lidmi to nemá nic společného. Jeden hnus, jedno peklo, jedna odpornost. Doufejme, že ta jejich hnusná ebola zasáhne ve velkém USRAEL , Bilderberg, Wall Street. , aby si ty jejich hnusy dostatečně vychutnali sami na sobě.
  • !
    USA vyvolaly epidemii Eboly ,povraždili stovky lidí a jako zázrakem zrovna vytvořili vakcínu ,dají Africe 30 mld natištěných dolarů a ti je utratí za vakcínu USA ,peníze zůstanou v USa , ale hlavně mávají vakcínou a říkají Africe budete dávat suroviny nám ,nebo vás vyhladíme nemocemi jako jsme vyhladili indiány ...to je pravá tvář americké demokracie a její páté kolony fašistů .............. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit