Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani tyto hroby z dob komunismu, neotevřou oči dnešním velkým zastáncům komunistů.Je to velká ostuda
  • yyy jsi blb s nickem Petr, ještě jsi tady nenapsal za ty roky co tady obtěžuješ pod různými jmény (nicky) ani jednu kloudnou glosu, prostě to máš v té lebeni vybrané.!! Skoč do hnoje a nech se zalít močůvkou, tím uděláš dobrý skutek.
  • Tenkrát tam budovali šťastné socilistické zítřky. Nebo už komunistické?
  • Nech se vyšetřit, situace v 30 letech byla složitá i v ČR. Proč myslíš, že nechal střílet do nezaměstnaných dělníků Masarik?Hlad je poslední stanoce pane Pružinský,Kalousku a Nagy!Jinak to mohl být hrob s revoluce nebo druhé světové, ale to se nehodí?
    • O tom střílení nerozhodoval prezident. A nestřílelo se do nezaměstnaných dělníků, ale do německy mluvících obyvatel. Ti demonstrovali za stejná práva jako mají členové "československého národa" a za kantonální uspořádání jako ve Švýcarsku.
    • Nevím proč hlupáci pořád píšou že : do dělníků střílel Masaryk , nebo Havel bombardoval Srbsko a td.atd .

      Přemýšlíte vůbec o tom co píšete ?
  • V Kazachstánu našli další masové hroby obětí hladomoru z 30. let. V článku píšete jen část pravdy, nezmiňujete se o židobolševících upevňujících si moc, vliv a bohatství pod idedou komunismu. Uvedení byli především příčinou hladomoru a národy Ruska je nenáviděly a mají to v sobě dodnes. Národy Ruska dokonce i vítaly německá vojska, že je těchto ksindlů zbaví. Uveďte jména těch co neumírali na hladomor a vše bude hned jasné, Ukažte na ty lidumily zveřejněním jmen. Pochopí již slovanské národy, že je někdo stále chce a musí ovládat pro své blaho a nadřazenost, je k tomu již od malička veden a slouží mu k tomu finance daň. poplatníků? Církve jsou to samé v bledě modrém, jako znak na vlajce Izraele.
    • ano boží mlýny melou a pokud vynášíš nad někým nebo něčím soudy aniž by si měl všechny informace ,pokud někoho soudíš sám budeš souzen

      chce to nejdříve přemýšlet a vzdělávat se než něco vypustíš do světa !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit