Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nu Žaluda se na věznici asi docela těší. Tam bude na cele materiálu.
  • Státní nebo polostátní firmy jsou jediným prostředím kde se jde zadáváním zakázek státními úředníky, potažmo přímo ministry resp. jejich podřízenými (ono to není navenek vidět) dostat tzv. "provizemi", po našem úplatky, k pěkným penězům. U zakázek pro normálního smrtelníka jde jen o deseti tisícové částky max. do řadově jednotek milionu, ale u státních jde řádově o desítky a stovky milionů korun. Navíc když si nechám postavit barák, tak mě max. firma okrade, ale všimné odemne nedostane, kdežto při podpisu smlouvy se státem následuje provize podle velikosti zakázky.Takže korupce jen kvete a my, co podle exprezidenta nepracujeme a závidíme, blbci daňový poplatníci, se nestačíme divit.
    Přijdou volby a kecy politiků opět zbaštíme a zvolíme stejnou sebranku.
  • Kdo by chtěl jít do politiky, měl by nejdřív podepsat hrdelní trest, aby si byl vědom toho rizika, že když se nebude chovat v zájmu státu, bude potrestán. Ryba smrdí od hlavy a morálku by měla určovat vláda a prezident. Když se oni budou chovat slušně, i ostatní lidé se to naučí.
  • Já bych do té naší republiky znova pozval němce at' se nastěhují do pohraničí budou nám vládnout němci a němci nám zvednou životní ůroven',protože my jako národ jsme snůška pitomců,zlodějů a podvodníků a trochu slušných lidí ale ty už prakticky nic nezmůžou.My sami se z toho marastu už nikdy nevyhrabem protože už nemáme lidi který by nás z toho marastu vytáhli.Tady bude už jenom hůř.
  • Dokonce je zapleten i Kuba. Prostě je to jeden grázl větší než druhý. Nemá cenu dávat dohromady nějakou vládu. Prostě rozpustit sněmovnu. Ať si pak lidé rozhodnou sami co dál. Ještě ale před tím přijmout zákon o odvolání poslanců kdykoliv v průběhu mandátu jejich voliči, kteří je dosadili do sněmovny. Pak by si snad dali pozor. Dokud to nebude, tak se tady bude dál zvesela rozkrádat. Po této poslední aféře je jasné proč poslanci tento zákon něchtěli odsouhlasit. Kdo by s tímto zákonem nesouhlasil, toho prostě nevolit do poslanecké sněmovny. Ještě jeden zákon by to chtělo. Majetková přiznání všech občanů ve státě, včetně cizinců. Jedině tak by se dali dohromady finance. Kdo by byl proti, toho také nevolit.
  • to je fakt novinka,že vláda je řízena z kanceláří ČEZ,to se dříve za pana Romana jistě nedělo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit