Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doufám že si z nás Češi vezmete příklad a vymlátíte tu vaši politickou chátru. Podívejte vzali jsme do rukou klacky na tu naši verbež a celý západ nám tleská za používání hrubé síly. vaši Mašíni také použili sílu a dostali medaili. Tak už víte co máte dělat? vezměte klacky a HRRR NA NĚ NEPŘÁTEL SA NELEKAJTE NA MNOŽSTVÍ NEHLEĎTE a západ vám stejně jako nám a mašínům jistě zatleská, že hájíte demokracii a svobodu
  • Pokus o puc pokracuje...
  • Note psal jsi tady že jsi od nás vzdálený 3500 mil vzdušnou čarou. Proč se teda do nás pořád s.reš? My si to tady musíme uspořádat i bez tebe, abys nás pořád urážel a napadal, a kopal kolem sebe. Navíc doma to asi nemáš taky nějaký extra, když ti soud nařídil lobotomii. To se dělá obzvlášt nebezpečným jedincům. Nejsi tam nakonec kriminálník?
    ..
    • Nech ho, do mrtvol se nekope...
  • O tom, že na jednom náměstí demonstrovalo 100 000 protivládních demonstrantů tak sdělovací prostředky informovali, ale že současně na druhém náměstí demonstrovalo půl milionu provládních demonstrantů, tak o tom se mlčelo.
    Neustále stejný scénář západu, hrstka placených lidí vyvolá nepokoje a pak v rámci dodržování lidských práv a demokracie se tlačí na státní převrat. Pak následuje novodobá kolonizace.
    Zničení vlastní ekonomiky, zemědělství a průmyslu a zadlužení státu. Následuje invaze pseudopodnikatelů na zelenou louku za výhodných bezdaňových podmínek a práce za téměř nulovou mzdu. No proč o tom psát , každý to vidí kolem sebe.
  • Zajímavé v tomto sporu je, že prezident Janukovič, který je Ruskem aktivně podporován, hlásá mj, i to, že Banderovci a Galičina mají být uctíváni STEJNĚ (!!!) jako bojovníci proti fašismu. Zajímalo by mě, co za tím vězí, protože to jinak nedává smysl.
  • Prosím Vás nechte je být, máme tu spoustu svých problémů a o těch nikdo neinformuje. Alespoň ne objektivně. UK sama časem pozná co za tím vězí, pozdě jako vy. Teď jim tam dělají nový krunýř na Černobil, tak je mají za bohaté. Příliv zahraničního kapitálu se tomu říká. Jednou uvidí všichni sami. Jako u nás. Propaganda havla by byla o ničem, kdyby zasáhla vojska jen ČSLA byl by konec. Dělníci taky nejásali z toho že nej šupák bude prezidentem a dnes je připo.... ruml borec, Stejně hyeny dosáhnou své a nic nezměníme.
    • Máš pravdu, pokud budou všichni podle tvého názoru na pravdu rezignovat. Ve světě tomu tak ale všude není !!! Třeba to jednou lidem nejen dojde, ale budou chtát změnu, i když to potrvá dlouho...
      • Tím nemyslím Vás.
      • No to ano, ale podívejte se kolem sebe, podívejte se na preference kriminálních stran, které prokazatelně ničí a paralizují stát. Myslíte, že tato většina o pravdu stojí? Počkejte toho moudra až se probudí tečkové a jím podobní.
  • Pořád stejný scénář tajných služeb USA a EU- stejně tak to začalo na Balkáně a USA - NATO to završily stavbou svojí největší vojenské základny v jižní Evropě , v Kosově . Pak barevné revoluce na Blízkém východě, to samé a nyní přišla na řadu i Ukrajina. Jde o geopolitické zájmy, kolonizaci Ukrajiny, jejího nerostného bohatství a půdy, černozemě, která bude nyní stěžejní. A také je třeba na Ukrajině vybudovat vojenské základny NATA, v blízkosti Ruska, tak jako v Kosovu. Hra s ohněm pro Evropu i celý svět. A to všechno díky prodejnému Gorbačovovi a ještě prodejnější Raise. Miliardy pro ně, utrpení pro státy východního bloku v podobě válečných konflitků a kolonizace, ztráty samostatnosti a soběstačnosti, dokonce i v potravinách a potažmo úplně ve všem. Astronomické zadlužení a zotročení.
    • Pořád stejný scénář a už 30 let funguje. Po tom co si přečtu názory občas, nedivím se. Ten mládežník To a nick je zářnou ukázkou vypatlané ovce. Vlastně přesně kopíruje nikoli názor veřejnosti, ale médií. To se hodí. Kam chodí mladí? Na net, Co si přečtou? Hle jak je to dnes geniální, skvělé a super. Máme tu svobodu a demokracii a nějaký vlk to dorazí, že souloží s karlem z rakous. Takže asi tak přátelé. Má mise zde skončila a zamyslete se. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • To není mládežník, ale placený provokatér. Vy záměrně dezinformujete kde je to jenom možný. I ty vaše ostatní příspěvky, kde vyzýváte k pasivitě, jak dlouho bude trvat než se proflákne, že jste provokatér?
    • Dnes na Parlamentních listech se k Ukrajině vyjádřil i hradní novinář Žantovský - už prý chybí zvolat jen to známé Havlovo heslo - pravda a láska vítězí nad lží a nenávistí.
  • Jak píše ukrajinský UNIAN je tam dnes 09.02.2014 | 13:10 hod cca 10 tisíc lidí. http://www.unian.net/politics/882220-na-maydane-svyishe-10-tyisyach-chelovek-nachali-vyistupat-obschestvennyie-aktivistyi.html
  • To je zajímavé, když je demonstrace v Kyjevě, tak se uvede správný počet demonstrujících, ale když lidé demonstroval u nás na Šluknovsku nebo Budějovicích, tak všechny sdělovací prostředky lhali, až se jim od huby kouřilo. Takže je možné, že lžou i nyní a je tam pár stovek lidí.
    • Jo kdyby se opravdu uvedl správný počet demonstrujících v Kyjevě ta by to ještě šlo, jenže počty opozičních demonstrantů západní i naše sdělovací prostředky výrazně nadhodnocují a někdy si dokonce demonstrace vymýšlí i když zrovna žádné nejsou. Hlavní je udržovat v lidech západní a střední Evropy přesvědčení, že nepohodlná demokraticky zvolená Ukrajinská vláda je špatná a porušuje lidská práva.
  • Tož chlapi Havla tady nepotkám ale poraďte, kde potkám zm.da Klause, Topolánka, Grosse, Nečase. Na jaké ulici nebo v jaké šáliňe ?
    • Tobě svrbí ruce, že.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit