Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to dobře,že aspoň 100 úředníků to eviduje a hlídá.vždyť to není ani 10% hlavně policie vůbec neeviduje jaké bylo počasí.nebo stav vozovky.mne by zajímalo o kolik procent je to nárůst proti roku 1415?před revolucí sem často jezdil stopem a dlouho čekal než jelo auto dnes je to nárůst o stovky procent,tak jak to chtějí srovnávat.na dálnicích jsou až 10cm.vyjeté koleje,jen zaprší lítaj auta vzduchem,ale vinen je vždy řidič.já si myslím,že ti tři sportovci nám to pěkně pokazili.mohli sme být dobří.ale když jedu v mlze od Horoměřic k letišti,po silnici co postrádá krajnici,tak se tomu nedivím.sám sem taky sjel ze silnice,co byla 10cm,nad krajnicí a už se nedokázal vrátit na silnici a krajnice široká pár cm.mne dlouho neudržela a jel sem příkopem.a to při 60 km/hod.ono to na blátě a trávě moc nebrzdí.proto ať žije statistika.
  • Vzhledem k hustotě provozu a míře vykořisťování řidičů z povolání to není tak špatný výsledek.

    Profesionálové jsou nuceni jezdit prakticky imrvére a v horečnatém chvatu, tachografy a bezpečnostní přestávky jsou jenom komedie tak pro zasmání.

    Nejlepší jsou rozvozy podle počítačového programu PlanTour, do kterého zmrdi zadají fantastické parametry.
    Shazovat to z vrtulníku, tak nestíháte.
    • Jo Plan Tour, to je věc.Nádherně to ti inženýři vymysleli. Krásně se skládá zboží z protisměru, neřeší jednosměrky, uzavírky, objížďky, dvojitý čáry, zákazy zastavení, omezení tonáže.
      Rozvážím pivo pro Prazdroj a plánují nás v Nošovicích, což je na opačné straně republiky.
      Jak může nějaký pako plánovat kraj, kterej ani nezná? Líbí se mi, jak je Plan Tour vychvalovanej, /úspory nafty, času, kontrola řidičů/, díky tomuhle paskvilu, najezdíme daleko víc km, v jedný vesnici křižujeme třeba 4 auta. A výmysl dodržování přesnosti závozu k zákazníkovi?
      Musím čekat třeba 20 minut před hospodou abych mohl tisknout(musím dodržovat nějaký debilní procenta), já jsem tam, on je tam, pivo je složený a koukáme na sebe jak dva idioti.
      Vy nemůžete tisknout? Ne? Proč? Protože jsou v Nošovicích totální imbecilové. Z blbýho rozvozu piva udělat takovou frašku!!!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit