Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ostapkotab
    Blik *12*
  • Já myslím, že se naopak přiblížil konec přiblblíků u počítačů. To co dělají není bůhví co a tváří se u toho důležitě jako ubohá ajťícká paka. Jenže nové technologie dokáží parádně monitorovat provoz na "netu" a pak si pro ně budou chodit agenti FBI jako pro olomoucké sirečky do krámu i v evropě, protože na to mají dost peněz a politický vliv. A nové šifrovací technologie to bude pro ajtíky super oříšek, to si ani neškrtnou se svými předpotopními mašinkami. IBM pracuje na transputeru, který má 10miliard neuro procesoru a tisíc miliard elektronických sinapsí a výpočetní výkon jako mozek kočky. To sem zvědavej kdo boj na "netu" vyhraje jestli ubozí ajtíkové nebo něco jako kočka. Počítam, že jim středně velký leopard od IBM roztrhá prdelky na kousy. A hned taky můžou zapomenout na matrix, člověka nelze nahradit umělou inteligencí, protože ta nemá vazbu na prostředí a nelze nijak překonat přesnost evoluce, která samovolně přizpůsobuje živé inteligentní bytosti kosmologickým vlastnostem vesmíru což se pak projevuje perfektním fungováním velkých sociálních systémů - supercivilizací. To je konec pro mutanty, kyborgy a podobné výmysly ajtíckých přiblblíků. Cizí supercivilizace postavené na evoluci by jejich přihlouplé bizardní systémy zlikvidovali mrknutím oka, protože z genetického hlediska by pro ně neměli žádnou cenu. Pozdravuje vás UFO GERMANY a jejich doctor Michael de Notredame *5* *5* *5* hodně úspěchů v "kyber prostoru" v novém roce
  • Pokud se nepletu, tak tachniku vyrábí člověk, za hackerskými útoky je taky člověk, takže dost dobře nechápu ten nadpis, ani obsah článku.
    Dle mého je to tak, jak to bylo vždy v lidských dějinách. Jeden chce (většinou z ekonomických důvodů) podrobit, okrást, zabavit se jiného. A na tom nemění nic, že místo dřívějších mečů, luků, později pušek a také podvodných smluv a dalšího se používají počítače.
    Technika a technologie jsou v tom opravdu nevinně. Jestliže nám něco zaškodí, tak je to jiný člověk.
  • Blik *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit