Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To vypadá opravdu moc zajímavě! My s mým manželem oba dva moc rádi chodíme do muzeí a na nejrůznější výstavy. Teď jsme sehnali opravdu moc výhodné vstupné do muzea Louvre. Do Paříže totiž letíme na konci října a oba se strašně moc těšíme a tak už vymýšlíme program. Máte někdo nějaké zajímavé typy?

  • KIMCID

    mě je fuk že se to dělo jejich rodinám oni taky žádné rodiny nešetřili. A zatím co na východě bylo vypáleno 9tis. měst, vesnic, osad oni hajlovali

  • Sověti vybíjeli polské vesnice v domnění,že jde o Němce,ale to se tobě líbí,to ty schvaluješ.


  • no von ten modrooký urostlý blondák 88 byl taky k pohledání a to ty hlupáci jezdili do Tibetu hledat  svojí rasu

  • kolik vyhladili vesnic v Německu?nebo Sověti v Itálii či Francii , podle tebe za všechno mužou bud sovětští komunisté  nebo židé , tak čti ale ten Muj boj nemůžeš číst do nekonečna🙂 a už to ukončíme , do tebe je vidět jak do hladové kozy ale spíš si průhlednej jak silikonový implantát.............

  • Ja se tam chystam v nedeli. Jenom aby se sem nedostala ta hruza z Cech a nezavreli nam musea jako tam na vychode. Tam si to uzivejte sami . Izolace neni nikdy dost. 

  • Martinko,dokud si neprostuduješ Plan Ost,tak nemůžeš psát o tom,ce se tu plánovalo.

    Co se těch tvých vývodů o objemu mrtvol týká tak v tom kopíruješ popírače holokaustu.

    To co píšeš o Sovětech že nevyhlazovali vesnice tak to dokazuje,že jsi zcela neinformovaný.Dnes ty informace máš ale k dispozici,takže to je neomluvitelná chyba.

    Jestli mají mít tvoje příspěvky hodnotu,pak musíš číst !

  • To je jako z toho hloupého vtipu.

    Chlap zavraždí své rodiče a u soudu se obhajuje tím, že je sirotek. 

    Chudáci sudeťáci. 

  • No bodejť zasloužilý henleinovec Herman si jede pro další křížový metál. Nepo...... se z celého jejich Landsmanschaftu, ale lézt jim do zadních tělesných otvorů fakt nemusíme.

    Platí dekrety prezidenta Beneše a basta! 

  • něco tě tam chybí 

  • koukám že zase vidíš "starý zákon všude"ty holt z toho nevyrosteš 

  • proč přijímat někoho kdo nechce ? oběma skupinám jde dnes o peníze a spíš mezi těmi ekonomickými uprchlíky najdeš někoho kdo tu bude žít , tak to je.

  • to není o vlasti ale o kroucení dějin

  • jinak to vystěhovánEvropy!!!takový Polsko je o 200km na západ a nikdo nemudruje o odsunu a pod.

    Stačí jediné dokážeš si představit co by se dělo v 89 kdy chtěli sjednocení NDR a SRN , co myslíš že by se tu dělo s 2 -3 mil Němců v Československu ? Tady by začala třetí světová  ,ani nevíte jakou zásluhu má ten pán s doutníkem a sklenkou Armaňaku z poza kanálu na míru v Evropě .Pak si ještě polož otázku kde by byla dnešní populace protektorátu pokud by ten desátník z Rakous zvítězil na Východě i na Západě , populace snížená tak o 60 procent vyvražděním a ostatní někde u Norilska v pracovních táborech  , ale to je kdyby , a pokud někdo hlásá sudetoněmecký národ tak ten opravdu nebyl neb Němec ze Šumavy skutečně nebyl Němec z Brna či Ostravy ,ale pouze občané státu kteří se hlásili k německé národnosti ,aine folk aine rajch tak nějak křičeli a s nima i ten tvůj oblíbenec 88.

     jinak opět s tou kafilérií počitej ty ostatky 250 000 na jeden nákladák a kolik by se toho muselo svézt to není o míči či ložné ploše nákladáku , kudy jezdili ,kde se vzali řidiči a nakladáky , bohužel jste zase usvědčeni ze lži a prospěchářství či pouze z vlastní hlouposti , na rozdíl od protektorátu tě dnes za tyhle kecy nikdo nepopraví s rodinou či nevyhladí vesnici kde bydlíš , to nedělali Sověti ani jejich zdivočelí Asiaté ale nejvzdělanější národ světa jak rádi tvrdí! 

  • A co potom voli Polaci ? Taky nazev Ceske pohranici tam na jejich strane tech Sudet. 

    My Cesi nevalcime .... 

  • Herman tam určitě je

  • citát:               "  němci, opět a zas rozvracejí a likvidují evropu".

    Jestli tím myslíš Merkelovou a její migranty, tak Merkelová (Kaczmirczaková)není Němka a do r. 2018 na ni Němci podali 5 tisíc trestních oznámení,ze kterých si samozřejmě nic nedělá.Ani Helmut Kohl (Kohn) nebyl Němec.Německý národ má ústa ucpaná koláčem a tak trpělivě snáší,že je už řadu let neúnosně ponižován a že prohraná válka dnes zatěžuje generace,které s ní nijak nesouvisely.To se stává nejen nesnesitelné ale i absurdní.Německý národ je ovšem veliký a jestli nebude mít ucpanou hubu koláčem, postaví se na vlastní nohy.

  • gaheris

    To je národ jak stehno, ale hajlování jim šlo jedna radost, chtěli domů do říše, tak jim bylo vyhověno! Odstěhuj se za nima zmetku!

  • gaheris

    Geblsovská argumetace, udělej to jako on, sáhni si na život, nebudeme truchlit, neboj!

  • gaheris

    ˇZe by někdo z předků byl setsakrafýrer u SS, takhle může mluvit a psát jen vlastizrádce nebo potomek spravedlivě odsunutých odsouhlaseným vítěznými mocnostmi! Stěžuj si u mezinárodního soudu na nezákonnost tribunálu který odsoudil valnou většinu německých vrahů k oprátce!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit