Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Předpokládám že znáte jejich jména povolání a politické motivy. Abychom se tady mohli bavit konkrétně na téma politická vražda.... Že *1* *1* *1* *1*
  • tatínek?
  • To byl argument do diskuse na jaké téma ?????

No ale co čekat od mongolských instruktorů. Pak li že chybí argumenty je třeba napadnout přispívající osobu......... Urážet.... Hanit .... Hlavně pryč od tématu... A že se vás tady takových dneska zase slezlo. Na jeden faktický argumen pošlou Putinovci třicet nadávek..... Na nic víc se nezmůžou. *1* *1* *1*
  • aha, méně chápavý.... pokud Putin o mrtvé nestojí asi nebude příčinou jejich smrti (základní krimilaistické otázky, mezi nimi nejdůležitější - v čí prospěch? a to víme . ve prospěch ukrajinských oligarchů a jejich bažení po dodávkách zbraní) *3* *3* *3*
  • Rusofilové jste pořád směšní. Z holky prostě dědka neuděláte stejně jako
    neovládnete přírodu s rudým heslem poručíme větru dešti. *2* *2*

Nebyla jsem tu nonstop- Ta vaše pomluva už je také dost obehraná.
    Vy nechcete debatu ale jen tupé oslavovaní nadsoudruha Putina. *15* *15*
    Jinak vy hlídáte lidem hodiny na netu? Já ne.
  • Naivní lídé jako ty to mají lehké.
  • tak zase blbě, Štěpán nikdy do KSČM nevstoupil, a Svoboda, až do toho pokusu vraždy byl jedním z největších zastánců ponechání názvu !"komunistická" ve jméně této strany. ke změne jeho názoru - kupodivu -došlo až po tom útoku.
    naší povaze spíše než vraždy odpovídá diskreditace, pomluvy a uštvání, *11*
  • Zde na tomto vebu je par blbců a jejich králem je smradlavej dědek soudruhPusinka.Prudí tu od rána do večera,neexistuje žádné téma ke kterému by oni něco moudrého nenapsali.
  • jiřik - osel *15* *15*
  • Tak to je Putin fakt kabrňák. U nás sice o smrt politických odpůrců stojí všichni ale zatím tady na polonium ani na olovo nikdo nechcíp..... Na rozdíl od těch mongolů v Rusku.
  • To je Ruská totalita.

Nakonec ještě Kreml opoziční demonstraci zakáže pod záminkou že je chladno a
    mohlo by to ohrozit zdraví účastníků. *15* *15*
  • Každá revoluce požírá vlasní děti.... I naši podlí rusofilové s tím mají skušenosti ..... Jen že na soudruha Slánského jaksi pozapoměli...... Že byl Husák za katrem na to se taky zapoměli....

Nu jedinec který se nepoučí s minulosti si své chyby zopakuje.... Oni si rusofily pověsí sami...... To jsem klidný. *1* *1* Už aby to bylo.
  • že by proto, že se nezaplétají se světem zločinu?
  • jestli ono to nebude tím, že v USA je jedna strana jako druhá, jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet *15* *15*
  • a ti Češi co Čechy v sudech házeli do Orlíka? co s nimi? a s námi?
  • Stanley,jste skvělým dvojčetem soudružky Pusinky.Teď už plácáte páté přes deváté oba.Skvěle se doplňujete.Kdyby hloupost nadnášela.....
  • zdá se, že válka proti Rusku už zasáhla i méně významné její propagátory, no jasně, musejí být oběti, aby bylo možno se pokusit vyvolat rozvrat. Ještě že se všeobecně ví, že Putin o smrt svých odpůrců nestojí
  • Tolik štěstí nás nepotká aby toho mongola Putina někdo sejmul. Tak moc nás pán bůch zase rád nemá.
  • Kremlu nepohodlní novináři a politici umírají na otravu poloniem či na předávkování
    olovem. Takže tam vše jede ve starých komunistických totalitních kolejích.
  • Já jsem ale šikovná holka. Co kdybys mě po večeři vyzkoušel než řekneš že
    jsem za nic nestála. *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit