Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to nenávist k mafiánům kteří by chtěli udělat z Ruska druhou Ameriku, ale to už se jim nepodaří, budou zneškodněni.
  • Ruská politicko podnikatelská mafie prostě válčí s konkurenční vojenskou.

Armáda samozřejmě podporuje válku na Ukrajině protože z války bohatnou.
    Na modernizaci uvolní stát prostředky a ty generálové samozřejmě rozkradou.

Politici a podnikatelé kašlou na Ukrajinu a chtějí hlavně zrušit sankce které je připravují
    o velké peníze. Stačí jim že pohádkově žijí z okrádání Ruských lidí.

Stačí si pustit na youtube - Putin cesta k moci 1 až 6.
  • na ruznych novinkach a novinach v elektronicke i papirove podobe. Paranoia je zacatek schizofrenie a dalsich dusevnich fatalnich chorob.
    Nevim co s tim ma spolecneho mafie , jednalo se o beznou domaci zabijacku v rodine.
    V Uhbrodu radila jaka odnoz ktere te mafie potom ? Rad se necham poucit clovekem ktery zna svet .
  • Při střelbě v základní škole v Newtownu v americkém státě Connecticut přišlo o život 20 dětí. A to je tam stále.a na denním pořádku.
  • Stojí, protože je odpovědný za mediální masáž celého Ruska, kterou tam teď provozuje. Dobrá opozice je vždy potřeba, protože stanovuje mantinely, kam se ještě může zajít. Pokud se přikročí k vraždění opozice, tak právě vládnoucí garnitura říká... nechceme mantinely, chceme absolutní moc nad vším... i nad vámi... na to si dejte pozor...
  • Je zarážející, že s těmi nejhloupějšími komentáři souhlasí nejvíc lidí.
  • USSA náš vzor!
  • Lidé v Americe diskutují o novém případu, kdy policisté v Texasu přímo na policejní stanici zastřelili sedmnáctiletou dívku. Případ se podle agentury DPA odehrál už před týdnem, ale teprve teď se na veřejnost dostávají podrobnosti.
  • To Jenda: A ty jsi byl v Americe, ty jeden inženýre, že tak všechno náhodou úplně naprosto přesně víš?... Česká média koupená STBákem Babišem jsou opravdu zajisté pravdomluvná a naprosto přesně vystihují situaci. *3* *1* *1* *1* *1* *1* Hlavně, že tady mafiáni typu Rittiga, Pitra, Janouška zde neřádí.... *3* *1* *1* *1* *1*
  • Za 15-leté období Putinovy diktatury nechal Putin zlikvidovat okolo 300 novinářů.!!!!! Toto je další hřebík do Putinovy rakve, který si sám zasadil... Annu Politkovskou také nezabil Putin, ale najmul vrahy, protože ho silně a právem kritizovala v listě Novaja gazeta, která se stala symbolem opozice proti despotické moci Putina....Putin je KGBácká zrůda s chorobnou touhou po moci, která se dá směle přirovnat k oběma zrůdám typu schizofrenního Stalina a fanatického Hitlera...Doufám, že jeho dny snad jsou již sečteny... *9* *13*
  • Jen pro zajímavost v USA bylo zase zastřeleno osum lidí, tam se střílejí jako zajíci na honu, naši to ani nesmějí psát a hlásit, bylo to zmíněno jen letmo v TV novinách, mafiáni tam řádí jako pominutí.
  • Já jsem s Vámi husy nepásl, takže si vyprošuji aby jste zanechal invektiv!
  • Strávil jsem v bývalé CCCP a nástupnickém RF celkem 4 roky, města jako Horlivka, Donětsk, Luhansk, Dnětropetrovsk, Sevastopol, Alušta, Simferopol, jsem znal dávno předtím, než si kdo na této diskuzi vůbec dokázal najít polohu Ukrajiny na mapě Evropy a většina z diskutujích tato města zná jen ze zpravodajství posledního roku.

V roce 2o13 jsem byl v Rusku na měsíční dovolené, chtěl jsem vidět ono "Nové Rusko" po pádu CCCP a víte co je na tom nejzajímavější a pro mnohé zdejší nepochopitelné? Že když jsem se tam ptal místních jak vzpomínají na CCCP a jak vnímají RF, většina mě ujistila, že JSOU RÁDI, ŽE ČASY CCCP UŽ SKONČILY, ALE NIKDO SI NEPŘEJE NÁVRAT DO 90. LET, DO DOBY VLÁDY OŽRALY JELCINA! Ano přátelé, "demokraté", "evropané", Jestli Rusové nějaké období považují za horší, než období Stalina, pak je to právě doba vlády Jelcina! *16* *16* A dokud toto lidé na Západě nepochopí, tak vůbec nepochopí vývoj v RF a ostatních bývalých svazových republikách (především pak v těch 3 Ruských - RF, BěloRUSKO, Ukraïna).
  • Co je špatné na tom, když jsi demokrat a přeješ svobodu i život tomu druhému?
  • Jako sarkasmus dobrý. Jinak se začínám bát toho, že přestáváme reagovat lidsky a jsme velmi ciničtí
  • Nějak ti nerozumím. Jaká semknutost? Pokud do semknutosti ten druhý mojí nezapadá, tak ho odprásknu? Za tento nenávistný čin nese největší odpovědnost vládnoucí garnitura.. Tudíž Putin... Může říkat co chce, protože mu nikdo nic nedokáže. Tak jako bojové akce Ruska na Na Ukrajině.. Tváří se jako mírotvůrce, protože mu nelze dokázat to druhé, protože nepřipustí mezinárodní kontrolu... Co je to za semknutý systém, který právě vraždí svoje lidi! Prosím vás... nic se od rusáků neučte... Je to nacionalistický obr, který nedodržuje mezinárodní smlouvy a vymikyjící se občany vraždí nebo zavírá... Gulag je toho zářným příkladem a dnešní doba v tom jede dál.
  • Názorný příklad zrůdnosti komunistické ideologie, která ve své třídní nenávisti vychovává
    duševní mrzáky jako je hm.
  • Nojo, sluníčkové Rusko je vzorem svobody a demokracie pro celý svět, tam přeci každý opoziční názor má na růžích ustláno (na růžích pod rakví) *15* *15* *15*
  • čest památce mrtvého ...
    pokud jej zabil východ ,věřme, že to poslouží dobru....pokud západ ...věřme,že to neposlouží zlu...
    skláním se před semknutostí ruska..češi učme....dobrá diskuse je pod tímto článkem na denik.cz...tam si počtete....
  • Sami lidé budou takové spátečníky likvidovat, už se to ukazuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit