Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rudý zloději nicků. Narodila jsem se do zlaté kolébky.

Na co jsem ukázala prstíkem to jsem měla a to se dodnes nezměnilo. *2* *2*
  • a co na to rusofilní kolaboranti z KSČM a ODS
  • nerad se opakuji ale hromady mandelinek pamatuji,když mi bylo asi 9 roků
  • Rusomil a rudoch v jednom, Tony. Ty zvracet nemusíš, z tebe zvrací jiní.
  • to je snad jejich morální povinnost, aby se o jídlo podělili z druhou nejvyspělejší ekonomikou na světě. A amíci budou furt hladní!
  • packo,slyšela s někdy o pomstě ročildů za pomoc ruského cara americkému prezidentovi ?asi ne že ?
  • Já to pořád říkám, že Rusko má neomezené zásoby surovin. Pošlete i do KLDR, soudruhu.
  • U nas užé ňébúďet gládu. Tovóryšč Půtin skazál čto na Sibíry mnóga masá iz etápy dóby ljedóvej. Mnóga mamutov mi vikopájeme a aslávovať búďeme tovóryšča Půtina.
  • teda,fuj to je tady sešlost,asi půjdu zvracet,omluva pusince. myslím na poslední straně
  • tečko, tím jak na mne hloupě reaguješ jen přiznáváš svoji malost a hloupost !!
  • Jo jdu. Staší ta polévka větnamská?
  • tak toto je nejlepší vtip dnešního dne- ussa se nepaktovaly s fašisty-a kdo jim celou válku dodával peníze,phm,chemikálie,včetně plynu do kocentráků,atd. a kdo si je po válce,samo ty důležité a chytré odvezl do ussa,přečtěte si třeba něco od plzeňáků z r.1945
  • Už teď je Rusko vyspělejší než Antarktida!
  • To vím dávno z Vumlu, soudruhu. To je zákonitý vývoj.
  • jdeš dnes taky k Semelce? Dnes dává za polívku v sáčku.
  • Máš to nedomrlý tečko úplně marné, marné, i kdyby ses po..al pravdu budu mít jen já, budoucnost patří Číně a Rusku, amíci budou jen dělat poskoky Čínanům.
  • došly argumenty ??? poslední dobou stále častěji,no jo je to bída,když půl světa už ví,co jsou ussa za fašisty
  • Neměla jsem lehké dětství. Otec alkoholik, matka slaboduchá, strýc mně neustále tahal do kůlny, všelijak osahával a nutil mně, abych si hrála s jeho "oním" a teta se na to dívala. Časem jsem se dostala k sofistikovaným technologiím a pak to takhle vypadá.
  • Mě taky pozvala. To zas bude kolektivní soudruhu?
  • to je teda tajná zpráva, ale dobře to maskují, všude samé hovn@.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší