Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Čekejme dalších 14 dnů, zda v Praze počet pozitivních stoupne.

  • vanhorne

     5:02 PM, Jan/11/2021. Covid cases. Ontario total cases: 220K, deaths 4,992. ON  pop.: April 2020; 14,745,040. Ontario restaurants:  can only provide take out, drive through and delivery. Do krabicky, do auta podaji pres okenko, nebo doruci domu. Hospodsti jsou klidni, drzi huby a krok. Zadne Klausoviny a volani po demisi vlady. 

    Canada total cases: 660K, Recovered:559K, deaths:16,950.Canada pop. Jan. 2021; 37,916,818.Czech Republic total cases: 835K, Recovered:662K,  deaths:13,272. Czech pop.: 10.5 mil?

  • Všimněte si, že přestože nás vláda straší počtem pozitivních, tak hospitalizovaných je v nemocnicích stále stejně. Proč tedy vláda tak lže a okamžitě neodstoupí?

  • "Statečný" narcis. To se snad už ani nevidí.

    • vanhorne

      "se snad už ani nevidí."

      Bohuzel vidi, ta pavlacova drbna se snazi tak zviditelnit, ze se mozna zviditelni nekde na JIPce a tam mu slina dojde.

  • Mě by jenom zajímalo, jestli pan profesor Klaus je schopen vnímat situaci v souvislostech, jako že kdyby nebyl očkován, tak tady dnes s největší pravděpodobností není. Kdyby se býval narodil o 100 nebo 200 let dříve, jeho šance na dožití takhle vysokého věku by byla pramalá. A každé očkování bylo někdy nové. Určitě souhlasím se všemi, kdo tvrdí, že žádné očkování není úplně bez rizika. Ale pořád je to riziko zanedbatelné ve srovnání s následky nemoci. Také souhlasím se všemi, kdo tvrdí, že vakcína proti Covidu nebude žádné zázračné řešení. Souhlasím, určitě nebude. Ale je logické, že čím rychleji se virus bude šířit, tím se zvýší počet mutací, které mohou přerůst v něco daleko nebezpečnějšího než máme teď. A i když očkování určitě zázračně nezamezí šíření viru, bude se významně podílet na jeho zpomalení a tím pádem i zmenšení šancí na mutace.

  • Zloděj propisek na tribunce? Léčí si komplex zhrzelého řečníka.TV zprávy ukázaly jak se v zákulisí třepal na přednášku před páchnoucím davem.Aby ne. Jo to když ještě dělal ostudu na Hradě, vyrazil do OSN řečnit ve věci oteplování.Všechny TV stanice světa ukázaly velký zasedací sál OSN v NYC. Tam Klaus za pultem - a v celém sále ani noha! Jen administrativa.A tady na tribunce mačo řečnilo a řečnilo.Neléčený sociopat byl rád že jej pozvali upocení křiklouni. Rád , že alespoň obyčejné lůze mohl přednášet bažiny vlastní blbosti. Unikátní vetchý hlupák zas dostal šanci trapně se vnucovat na tribunce. Jeho naivita spojená s hlupáctvím zas po dlouhé době dostala veřejné slyšení.

  • vanhorne

    Darebak a podle Benesovych decretu vlastizradce Klaus, by mel  drzet hubu a kdyz mermomoci chce kecat, at jezdi po psychiatrickych ustavech a tam prednasi sve svetonazory a jine "moudrosti". Tam mozna nekdo oceni jeho tajtrlikovani.

  • Který iidiot přišel na ten "geniální" nápad, jít demonstrovat se žlutou hvězdou...


    • Ten symbol by měl být zakázán, jako jiné nacisty použité symboly. Třeba Keltské runy.

      • 👍😉

    • Určitě to byl Sajmon Občanský.

      • No Kulihrach15 - dle tvých duchaplných příspěvků, si troufám říct, že taková pitomost může právě tebe...

  • K tomuhle se asi ani nic napsat nedá. Dědek narcis v pokročilém stadiu té duševní choroby se zřejmě ještě domnívá , že se stane v těch jeho snad 100 letech znovu devastátorem Čech. Zaměňovat infekční epidemii  se snad už až šílenou touhou po politické moci a stavět se k ní jako že neexistuje , nevím jestli tohle dějiny někdy zaznamenaly. Olepováni sebe sama potom žlutou hvězdou .... Stroj pro cestu časem neexistuje. Škoda. Vidět ty případy co tak ted bez nějakého rizika činí , jak hrdinsky by tohle znamení nosily na oblečení třeba v Praze v roce 1943 ,  by dalo zřejmě ostatním lidem víc , než návštěva všech koncentračních lágrů a památníků Holokaustu po celém světě. Opravdu nelituji že jsem tu zem před lety opustil. Dnes už toho na me nikdo nepozná že jsem se tam kdysi narodil. Styděl bych se snad i za to. 

  • Ti demonstranti tam byli "hlava na hlavě". Jestli mezi nimi byli nějací "Či-Ko-Vironosiči" tak ten počet nakažených jistě stoupne. Hlavně, že se tam presentuje ten KLUK, jehož "morálku" si pamatují ti, co neztratili paměť. 

    Blbost je zjevně také nakažlivá. Otázkou je, dá-li se proti ní očkovat. 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit