Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nééééé, já chci Euroooooo!
  • Bundesbank asi chce zachránit co se dá a bezcenné Euro bankovky podpořit starými dobrými markami/mařenami,merglemi/.To nevěští dobrou budoucnost Eura!
  • No dobře, ale krom retro obalů na šumáku bych byl vděčnější za info k čemu je stažení bankovek dobré. V platnosti již nejsou. Nemají žádnou hodnotu a přes to.....

    Napadají mne jen dvě alternativy........ Buď se ke svým občanům chová stát slušně. Což nelze vyloučit. Páč to nejsou úřednické vyžírky jako v ČR. Nebo ty marky, které mimochodem dodnes nezničili mají jako rezervní měnu. Což při množství příživíků v EU může být docela mazaná pojistka.
    V obou případech je zřejmé že jejich stát funguje.
    • ty marky NEJSOU BEZCENNE stale je meni v bance za €. Tohle je jen reklami tah Kauflandu kdy diky netradicni reklamni akci ziska trzbu sice v markach, ale ty si normalne v bance vymeni za €. Mozna se najdou taci zakaznici co by si je do banky z nejakeho duvodu vymenit nesli tady si je "vymeni" anonymne... Kazdopadne jen reklamni akce Kauflandu nic jineho za tim neni....
      • Anonymně ???? Víš kolik šumáků by si asi museli koupit aby vyprali špinavé prachy ??? *1*
  • Teď je vidět kam jde německá ekonomika. Každá měna se hodí, jenom aby neklesala životní úroveň voličů. Peníze nepřetržitě ztrácejí hodnotu, a proto se musejí tisknout nové a nové papírky. Já jenom nechápu, proč naši politici neprohlašují, kupujte, utrácejte, aby se ekonomika rozběhla jako parní lokomotiva, která by se nedala zastavit. Nikdy to nikdo s politiků neřekl a neřekne.
    Je to jednoduché, pokud by lidé vybrali úspory, tím by banky začaly mít problém. Tím pádem i stát by začal mít ekonomické problémy. Politici co schvalují odvádět finance do ekonomických rájů, nepatří do této společnosti. Toto napětí vyhovuje našim politikům, aby se méně utrácelo, více spořilo, více platilo na daních a životní úroveň se držela na třetině západních států jako je Německo, Rakousko, Itálie, Francie atd. Lid vydrží všechno, jinak mi neschopní politici přijdeme o svá dobře placená, teplá místečka. Tímto tempem naše ekonomika nikdy!!!!! nedožene západní státy, vše je jenom lež našich médií jak naše ekonomika vzkvétá a jak jsme na tom dobře. Tato propagace je jedna velká lež.
    • Myslím že naši papaláši by si měli uvědomit že našinec vydá 70% platu na náklady přímo spojené s přežitím. Nejvyšší položka v rozpočtu je nájem který k výši platu je úměrný i třeba Němcům.
      Za topení ovšem platíme více než Němci a o poměru ke mzdě nemůže být řeč. Stejně jako nejdražší elektřina v EU z Temelína nebo solárů. Což evidentně zavinila právě Václavů, Milošů, Grosů a Špidlů.... Přičemž si nemaluju na růžovo že Romanovi a Topolánkovi nosil Urban na jachtičku pizzu nezjištně.
      Problém se tedy jmenuje předražené energie. Beznzín, nafta, plyn, elektřina. v závěsu pak vodné a stočné. Ty všechny jsou z nejdražších a často i nejdražší v EU. Ve všech má namočený rypák vláda.
      A kdyby to někoho napadlo přepočítávat tak v německu udávají cenu v četně dystribuce ze zákona - na rozdíl od ČR na přílepky tam nehrají.
  • Francouz tuniského původu, který v pátek najel úmyslně autem na vojenskou hlídku u mešity ve francouzském městě Valence, není spojen s žádnou teroristickou skupinou....

    - no prostě TYPYCKEJ UPRCHLÍK! žádnej terorista..... PŘESNĚ TOHLE SEM MERKLOVÁ POZVALA A STÁLE ZVE!!!
    • http://www.zemavek.sk/galleries/view/petr-doubalik

      *5*
  • "Východní" či "západní"?
    • on si nekdo nevymenil vychodni marky za ty zapadni???? *1*
  • U nás v CCCP začíná zas fungovat výměnný obchod, protože rubl je bezcenný a dolary nedostupné.
    • my Rusové nemáme zapotřebí shánět palivo s nízkou výhřevností zvané dolar poněvadž topíme plynem
  • V CCCP bude nadále i v Lednu nejcennější měnou US dolar.
  • Dříve jsem si kladl otázku, zda může nějaký režim fungovat stejně jako socialismus. 25 let vědeckého bádání a exaktního pozorování ve výzkumné laboratoři zvané svět, mně na tuto otázku dalo odpověď. Ano stejně deb...lně ekonomicky a politicky jako socialismus funguje i kapitalismus. VZNIKÁ TÍM VĚDECKÁ OTÁZKA JAKÝ NOVÝ ZDRAVÝ EKONOMICKÝ A POLITICKÝ REŽIM BY MĚL VZNIKNOUT, ABY NÁM DAL MOŽNOST NORMÁLNĚ ŽÍT???? Bude třeba dalšího studia a pokusů.....
    • a kde je ten režim co tam je ten kapitalizmus? hned se do te zeme odstehuji! kde to je????
    • Problém je v tom, že žádný tzv. "kapitalismus" neexistuje. To si vymysleli materialističtí marxisti v 19.století, kteří blábolili cosi o jakési "základně" a "nadstavbě", o tom, že všechno řídí jakési "výrobní vztahy" a homo sapienes sapiens redukovali na jakési pouhé homo producensis. A jak je vidět, někteří těm blábolům stále věří.
      • V pořádku. A jak tedy současný režim pojmenovat?
    • už probíhají
  • Dočasně ?!...Marka by se měla naopak vrátit, protože měla skutečnější hodnotu i jako symbol Německa, než dotiskované po vzoru USD..a už jen papírově i kapitálově zhodnocované dnešní "ojro".. a "Německo" v té době bylo ještě Německo, kde žili víc Němci a ne jak dnes, kde ne každý pátý, ale už takřka každý čtvrtý, "německý občan", není vůbec Němec..Dnes už Německo vypadá, jak vazalský a ustrašený multikulti USAprotektorát.. a to včetně i těch "politiků" i Kauflandů..A ta soudružka Frau Angelina Merkelen Bombamovičová tomu poslední dobou ještě ke všemu nasadila vlastizrádnou "korunu" s následky pro celou Evropu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit