Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dnešní Německo se řítí do apokalipsy biblických rozměrů. dnešní Němci jsou bez rozdílu sebemrskačská sebranka žijící v zemi, kde zákony tvoří sorošovsko-junckerovská klika, která je placena saudskými, špinavými a hlavně zlodějskými šejky. 60% klubů v Bundeslize již bez krvavých saudských peněz není schopno existovat. Lidé v Německu již dlouhá léta nesmějí říkat co so myslí a pokud se tak vyjimečně stane, jsou tito jedinci okamžitě pranýřovány lidovými milicionáři placenými Bruselem.V Německu dnešní doby ani nemůžete říct nahlas slovo turek,muslim či černoch. Okamžitě se na vás sesype smečka sebemrskačských aparátčiků a nazvou vás fašistou, nacistou a rasistou. Snědý NOVONĚMEC je simbolem dnešního Německa.V zemi,kde žije 75 milionů bělochů a jen 10 milionů barevných,je v reklamách vždy několik čmoudů ,aby si děti myslely, že tak je to přece normální. Tato až úchylná vize multikulturalismu-který nikde ,ale opravdu níkde na světě nefunguje a nikdy fungovat nebude je již do Němců tak natlučena, že 90% obyvatel vlastně nemá ani žádný svůj názor. Jen ten je správný, který říkají a hlásají z Bruselu prostřednictvím mediální stoky a europarlamentu. A to tady lidé chcete ? Já tedy ne a moje děti také ne.
    • No trochu sprostě ale vcelku dobře,bohužel je jen otázka času kdy se nás budou snažit přinutit jim přispívat na skomírající sociální systém a tím nás budou vhánět do náruče fašisticko komunistickýho skřeta z Kremlu.
  • pro EU. Nepřijeli žádní migranti. Přijel přebytečný páchnoucí balast. A vysoce a kvalifikovaně vychcaný. Ten se bude pořádně bránit pracovnímu zařazení, nebo domestifikaci. Bude to požadovat domácí manýry a trvat na z domova přivezených zvyklostech. Od kdy mohou zparchantělí a drzí afgánci demonstrovat proti deportaci? Všude jinde ve světě by nebyli ani vpuštěni přes hranice. Všude ve světě při pokusu prorazit hranice by je seřezali jak psy! V německu byvakují v tělocvičnách, nechají se vykrmovat a chtějí lidská práva. Doma by se jim vysmáli a nechali takovou chamraď vyhladovět.
    • A já furt, co mi to připomíná? Nesloužila náhodou Němcům naše republika jako mustr? My si taky užíváme. Zaplať Bůh, že ne v tak obludném měřítku.
  • Mnoho Němců dosud nevystřízlivělo z merkelovského migračního opojení. Současné Německo ochrnuté přílivem migrantů je odstrašujícím příkladem pro každého zodpovědného politika - demokrata.
    • henrys
      Toho demokrata jsi mohl vypustit a měl zůstat u zodpovědného politika. Slovo demokrat, stejně jako slovo novinář, totiž v dnešních souvislostech je sprostá nadávka a urážet zodpovědného politika....? I když to je pro změnu výraz z SF (speculative fiction). *1*
      • Bohužel demokracie není o žádné multikulti ,ale právě o zodpovědnosti k zemi v níž žiju a chtěl bych aby tam žili moje děti a vnuci.A když sem z Japonska nabo Slovenska tak nedělám pořádek v zemi kde jsem imigrant ,ale vrátím se do své vlasti a budu jí ku prospěchu.Protože imigrant migruje tam kde jemu lépe a pokud tahá moresy ze své domoviny do nové tak nemusel nikam migrovat neb za chvíli tuto novou vlast zanese neřádem stejným před nímž utek!!!!!
  • A toto všechno má na svědomí Merkelová a její souputníci včetně bruselských byrokratů. Nevyžírají jenom Němce, ale všechny Evropany, protože jejich nároky platí celá EU. Ale jenom ať si zůstanou v Německu, kam si je mutter zavolala.
  • Německo, ale i "vyspělý západ" obecně., jsou společně v tomhle problému již nenávratně ztraceni. Není ani divu, když v Německu se různě udává, že "německých" 6-8 dětí z 10 už ani nemají německý původ a není to tím, že se do toho počítají i lidé z "Ostbloku" ,což by bylo ještě vynikající., ale je tím právě naopak míněno, lidé "trochu opálenější". Je v podstatě paradox, že "zaostalý východ", zvláště středoevropský "Ostblok"., je v této otázce zatím !..stále ještě nejbezpečnějším, životním prostorem na světě !..a naše malá země, je dokonce 6. na světě v bezpečnosti obecně !..s otázkou jak ještě dlouho, protože "vyspělý západ"., se bohužel už protektorátně rozhodl, jako 4 říše, že kdy oni vše dodrbali, tak druzí to musí mít taky dodrbané..Problém v tomto však je a to přímo historický, že "Ostblok" a "východ obecně", byl vždy nepoddajně jiný a to ve všem., je stále jiný a to i v myšlení i životním stylu atd a vždy bude jiný, což je jen a jen dobře..Jednou budou ještě lidé z "vyspělého západu" moc a moc prosit i utíkat na ten "zaostalý, slovanský východ" !..
    • To je jednoduchý si chráněn mzdou která se nevyrovná socialce na západě - tady je taky něco špatně a mlejt že jsme na tom líp jak Bělorusko taky není úplně dobrý.Doporučuji nastudovat pěstounské a jiné dávky v Německu to se ti protočí panenky a zejména normálně vydělávající rodičům se dvěma dětmi-to jsme jedna unie a některé fabriky v ČR produktivitou předstihují soukmenovce v Německu a o Francii ani nemluvím.
      • To jen nedoukové, kteří NIKDY nepracovali, přesvědčovali veřejnost, že máme nízkou produktivitu práce. Pokud by totiž odstřihli od firemních "penězovodů" své kamarády, příbuzné, hned by byla čísla v jiné části grafů.
        Zdravím tímto všechny poctivě pracující miliardáře!
  • "Stát měří dvojím metrem"
    Vy to píšete jako novinku... Však to je normální, ne? Vždy se státní aparáty opírají do těch co se nechají... ono je rozdíl, když přijdete zaklepat na dveře jako výběrčí daní někde v kulturní čtvrti a v doupěti zabijáků...
    Když si nechají lidi kálet na hlavu tak se jim prostě kálí na hlavu.
    Mě spíš než že stát měří dvojím metrem děsí představa kdyby Německo neměřilo dvojím metrem... umíte si představit ty přeplněný vězení?
    No ale němci jsou takový "extrémisti" nemusíme chodit daleko:
    2009 vyšel článek že vězni mají v německu klíče od cel... nato o pár let později článek 2014 že v německu mají málo vězňů a proto přestavují věznice na byty...... v roce 2015 objevili řešení a to imigrační krizi... nato v roce 2017 vyšel článek že němci mají přeplněné věznice ... takže zase nastal čas na to rozdávat jim klíče :D
  • No, zadne prekvapeni.,
    Vzdyt je mama Merkel zvala ve velkem...
  • Ti kdo je do evropy vpustily už mají dávno sedět před soudem za vlastizradu.

    Kdo nemá doklady totožnosti nemá žádný nárok na azyl. Bez ověření totožnosti
    a majetkových poměrů se jim vyplácí štědré sociální dávky. Další porušení zákona.
    Neziskovky mají také sedět před soudem za zločin pašování lidí.

    Je to organizovaní invaze. Podívejte se na ty černoušky. žádné hladem zmírající
    postavičky s nafouknutým břichem. Vypadají jako by právě přišly z posilovny.
    Jak mohou masy lidí bez dokladů cestovat přes několik států až do Evropy??? Co dělá Evropská armáda a lodě? Pluje si sem kdo chce a kdy chce. Klidně sem může vpadnout i nepřátelská válečná loď. Jak vidět evropa je zcela nehlídaná.
    • dante
      Vpustili je zločinci z EU--ptoto Angličané berou roha--i Česko musí odejít od roku 2020 budeme do EU dávat více než brát a zbankrotujeme jak Řecko-Portugalsko-ATD.!!!
      • ... odejdi, deb*le :)))
        • tam ke své zparchantělé matce, co tě kdysi vrhla do kanálu.
    • Po rozsudcích za vlastizradu budou tresty okamžitě vykonány.
      • To by uz tedy mela byt Merkel neboztik...
        • je pouze Ing. Rudolf Hrebeňár z Ostrova, Lidická 1332. Zakomplexovaný obecní hlupák, který si neví rady s ničím.
          • ).(
    • xxx
    • ... vpustili, deb*le :)))
    • To je řízená islamizace Evropy. Qui bono? Komu to prospívá?
  • islámští vandráci ještě Němce vyškolí,.
  • ...a zrovna oni, kteří mají tak rádi pořádek, teď mají ve všem takový bordel... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit