Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Německo? Jaké Německo. myslíte tu  muslimskou verbež? Zabít muslima není hřích říká jeden americký film

  • gaheris

    No a to do toho započítali určitě taky cestovatele do Německa, to jsou ti inženýři co jdou vytrhnout německu z paty trn, a mezi nima je hafo chirurgů s praxí dekapitace tupou kudlou což je světový rekord a islámský kultovní akt!

  • okoun, ty výsledky u nás zjistili Němci, nebo ti naší odborníci? Lžou asi oba. Ještě to chce hodnocení Bureše a soudruha z Lán, ten to studoval ve vojenské nemocnici, jestli neomdlel.

  • gaheris

    Pro nás v Čechách je nejvíc nebezpečnej sudetoněmeckej landsmančaft, kam se hrabe covid! Hlavně aby si tam nechali mohamedánský vyžírky a necpali je k nám! Tu nánu Angelu měli už dávno úředně utratit, to by udělali nejlíp!

  • Prostě se tak kluci němečtí rozhodli. Mají na to právo a zdejší výsledky jsou pro ně dostatečným varováním. No pak je tady Zloděj propisek Klaus a šizuňci v hospodách. Rámcová strategie se ve světě moc neliší. Všichni chtějí přežit.To jen banda hospodských trotlů vyvěsí na hospodu vlajku a - vzhůru do boje se všemi ostatními. Přitom by stačilo vyčuránky pečlivě zaevidovat. A hned jak na ně covid dorazí je filtrovat.Pečlivě odfiltrovat od ostatních. Aby individuálně a pěkně solo doma na lůžku zabojovali. Né že bezpříznakově budou pobuřovat a rozsvědcovat půllitry po Praze. A jak zubatá začne brousit kosu, pomažou do špitálu zabírat místo. Pak se teprve ukažte jací jste hrdinové. Pak cumlejte vitamín C a čekejte jak to samo odezní.

    • josef.chmela

      Myslím, že tvůj dobrý popis situace nedopadne na úrodnou půdu. Ti, co jsi je jmenoval, to se svým IQ prázdného půllitru, stejně nepochopí.

  • Zřejmě je to poprvé v historii, co se nás germáni bojí.

  • A může nám autor článku říci zda ti lidé tam chodí na testování sami od sebe nebo je tam naženou doktoři? Já totiž vidím, že jsou ordinace lékařů prázdné. Podle mne je to střílení počtu pozitivních občanů od pasu, protože si to lidé nemohou nijak ověřit.

    Jeden velký podvod, aby se lidé dobrovolně očkovali špatně vyzkoušeným šmejdem. Proč myslíte, že více než polovina zdravotníků tyto vakcíny odmítá? Protože chtějí zemřít na koronavirus? Ale jděte. Velká většina těchto zdravotníků to již prodělala a má tudíž imunitu nejméně na 1 rok.

    To že lháři v televizi lžou, že imunita je jen 3 měsíce je nesmysl. To by pak po očkování ta imunita byla rovněž 3 měsíce. Pokud by to neplatilo, tak by očkování byl nesmysl hned od začátku. Očkovat po prodělaném covid rozhodně nedoporučuji.

  • NĚMECKO JE RISIKOVÉ TERRITORIUM PRO NÁS 

    - už od dob prusko-rakouské války a 

    - zvláště od období okupace Česka a Moravy jejich Führerem 

    • vanhorne

      "NĚMECKO JE RISIKOVÉ TERRITORIUM PRO NÁS"

      Vidim daleko risikovejsi territoria nez Reich. Uzemi pod primou spravou Burese. Ruzna ministerstva a urady ve kterych řádi neřádi ANO.

    • Tak Janáku podlejzat Německu či Francii se nám v historii nevyplatilo(totéž Rusko) , ale jdeme do něčeho jiného , v čele státu podvodník z estébé který pro 30 stříbrných obětuje všechno .Tenhle podvodníček se radši řídí PR poradcem a každý kdo má jiný názor musí z cesty , čeká marně na vakcínu na které mohl vydělat a ještě být za zachránce .Pokud je mi známo ta modrá vakcína má nějaké problémy a nejen ona , v případě že sérum soudruhů z PRC Číny je 100 % tak bud lžou (to bych si tipnul)nebo už ho mají nějaký čas odzkoušený a vychytali chybky , který se logicky musí objevit(ty chybky vychytáš za dva roky a 100 % za dvacet let až se projeví na následující generaci po ukončení 21 leta troufnu si říci že až na té druhé to bude bez obav) .Jako člověku co trochu vidí do zdravotnictví nemusím připomínat že 100% lék neexistuje !!!!!Pouze odzkoušením a promítnutím zpětně se lze přiblížit .Tak ted by chtělo v tomhle státě najít někoho kdo problematice rozumí či si nechá poradit a lidi najdou zpět důvěru ve vedení státu , bohužel tomuto je čoboláček nenažraný jménem Babiš na hony vzdálený a holt ani jeho kámoši z "mokrý "banky neví zda si těch svejch prachů užijou. Hrát si na uražené že nám něco vyčítají okolní státy ?Momentálně v tom jedem na celým světě stejně , jen ti komunističtí miliardáři v Číně mají řešení , totalita, ale vzhledem k jejich prolhanej držkám a historický zkušenosti s komančema a nacistama či jak se ty totáče jmenujou nevěřím jim ani slovo  .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit