Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si, že si HOPáky moc idealizuješ. Jsou to pořád ti samí zloději a parchanti, jen převlečení v jiné straně. Takže je úplně jedno jestli koalici uzavřela ODS+ČSSD, nebo ODS+TOP09, nebo TOP09+ČSSD.
  • Je to jednoduché - ti, kteří mají vytvořené letité kriminální vazby mezi sebou si tímto způsobem prodloužili funkční období. Pokud by dělaly jejich strany koalici s TOP 09, musela by většina z nich odejít a nastoupit jiní. To bylo v podmínkách TOP 09. Proto se tito volebně slabší domluvili a pojedou tunelem dál. Pokud by se tyto vazby rozbily, nějaký čas by trvalo (bez ohledu na morální kvality účastníků) než by se vytvořily nové. A to by bylo pro Prahu (i stát) jen dobře.
  • Praha je plná zlodějů a podvodníků. Stejně jako celá republika!
  • Praha je stát ve státě. Je vidět,že pražští Pepíci už nevědí roupama coby, volí neustále stejné parchanty a pak se diví. Celá Praha je plná zlodějů a podvodníků a volí se mezi sebou. Tak na co si chtějí ještě stěžovat? A podvodné podpisy v petici? Vždyť je to jejich styl - podvádět vždy a všude, jen když z toho něco kápne.
  • já nechápu o co pražským pepíkům jde. zvolili si tři strany a dvě z nich uzavřely koalici to je snad normální.vžyť jestli volím ODS nebo TOP 09 je úplně jedno jsou to přece pořád stejní lidé pouze v převleku
  • Když něco říkám, nebo píšu, mněl bych to také umět dokázat. Snad by nebylo problémem ta falešná jména zveřejnit když už je máte spočítané.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit