Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si myslím, že jsou u nás podmínky na podnikání dobré. Člověk v tom ale musí umět chodit... Já jsem měla to štěstí, že jsem převzala rozjetou firmu po rodičích, takže mám dobrý základ, který posouvám dál. Mám tak možnost investovat peníze do SEO, které je v podnikání na internetu jedno z nejdůležitějších.

  • No, mě minulý rok ztráta zaměstnání donutila k tomu, abych se taky konečně postavila na vlastní nohy a začala podnikat. A právě online podnikání se mi jevilo jako úplně ideální volba. Začala jsem si tedy shánět zakázky jako copywriterka. Musím říct, že jsem ze začátku vůbec nevěřila tomu, že jich budu mít tolik, jako mám teď. Zorganizovat si to všechno není úplně snadné, abych pravdu řekla. Už mám na to ale pár triků. Mimo jiné jsou na organizaci super třeba takové ty magnetické tabule. Jednu mám právě doma a využívám to každý den.

    • Já s podnikáním v online sféře začala před několika lety, když to ještě nebylo tolik rozšířené a myslím si, že jsem dobře udělala. Teď se mi celkem daří, myslím si, že v tomto je budoucnost. Dokonce teď přemýšlím nad tím, jestli si nezařídit virtuální sídlo firmy. Nemáte s tím čirou náhodou zkušenost? Zajímalo by mě jak to probíhá. Díky moc.

  • To musí všichni podnikající nastoupit k Burešovy, pobrat třeba i na sluníčko a hned jsme první na světě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit