Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle hospodaření s potravinami je stejně jako schizofrenie. Dnes se jich vyhazuje spousta, i když by se nemuselo. Nemluvím třeba o plesnivém chlebu,sýrech, či ovoci. Ale dobře uskladněné chlazené jogurty, vejce, spousty mléčných výrobků a t.p. většinou jsou bez problémů poživatelné i po době záruky. App. - ono jde také o kvalitu. Dřív se např. žitný chleba jedl i po dvou týdnech a nebyl plesnivý zkyslé mléko se spotřebovalo taktéž....
    Ono by stačilo rapidně slevovat, a každý uvidí. Ovšem zřejmě tu působí ony "tržní principy". Máme toho dost, tak ať kupují za plnou "naše levné zboží". a Když nechcete, raděj to vyhodíme. Ale vydělat musíme my i kdyby všichni pošli hladem.....8HA
  • Pražákům navařili z prošlých surovin a prasáci žrali jak mlejni přebíhali i chudáky bezdomovce na,který pak ani nezbylo,příště jim ukáže Duka kouzlo jak se dělá z ho.na bič to budou koukat s votevřenou hubou.
  • Bude tam zločinec Klaus a kluk Bému ?
  • Proto tady máme tolik rakoviny a bude hůř.Dnes jsem si pochutnal na domácím prasátku a domácích žluťoučkých bramborách.Dal by sis tečko,tak tady necintej a pojď makat.Bez zlodějen a bez práce nejsou koláče.
  • V kramech je jidlo drahe a je z toho lezak,co se vyhodi,kdyz nikdo to nekoupi ve sleve,cimz se plytva.Lide by kupovali,ale ne predrazene a same ochucovadla,E,sizeniny.Za komousu bylo levne,vseho nadbytek,nebot se vyrabelo a nestacilo i vyvazet.Lide hojne nakupovali a vse bylo cerstve,nebot se zbozi nestacilo doplnovat.Nyni se vse zamrazuje a dela vse proto,aby jidlo nejak vydrzelo a byl z nej zisk.Lide pak jedi stare jidlo,bez chuti apod...Je vseho nedostatek,nebot na nic nejsou penize,zastavila se tu ekonomika,vyroba je minimalni a nic tu neni,jen sizeniny.Za komousu se vyrobky obnovovaly,bylo vseho dostatek,vyber a levne,kvalita.Ekonomika jela naplno a byl o vsem prehled,nemizely penize rychle,co nyni..I kdyz se driv kradlo,ale min,vse se hned zas obnovilo,nyni vse jen mizi..,je tu stale vetsi bida...
    • třeba dnes jsem viděl v albertu petržel z !nového zélandu! za 53.-kč kilo. neskutečné. ten obyčejnej kořen za pár šušňů, kerej se pěstuje na našich zahrádkách po staletí, dováží obchod až z opačné polokoule! lidi by to měli bojkotovat, takovou zhovadilost, ať jim to tam shnije všecko!
  • "... potravin, které by kvůli blížícímu se datu spotřeby nebo vzhledovým vadám už byly neprodejné..."

    Co to je za pitomost? Co se s tím tedy má udělat když je to neprodejné a nikdo to nekupí? Proč si to tedy ti študáci nekoupí, aby se to nemuselo vyhodit?
    • Odpad,který se k nám dováží se už částečně likviduje na začátku jsme vlastně taková skládka,většinou se sem dováží potraviny těsně před datem spotřeby nebo i po spotřebě.Známá pracovala v jednom supermarketu kde to dělali tak,že např.že i když byla jen jedna nahnilá broskev mezi ostatními na tácku nebo zkažené maso v igelitech i balíčcích vše házeli do nějakého šmelce i s těmi lákavými obaly s plasty a igelity a mlelo se to vše na kaši,co s tou kaší dál dělali nevěděla.To je asi ta jejich ekologická likvidace a zdravý životní styl.Jsme skládka a smetiště Evropy a nejhorší na tom je,že až nám ty srágory přestanou dovážet tak pojdeme hlady.
  • Nový primát Hudeček,asi usoudil,že je třeba zachovat kolorit Prahy pro cizince a nenechat bezdomáče umřít hlady.Konečně se bezdomovci najedí,ty trosky lidí povalujíci se demokraticky po chodnících a spínající ruce k cizincům nebo ležící s čelem dotýkajícím se země i se svým zvířecím přítelem určitě přitáhne do metropole více cizinců, dokonce se zde za jeho krátkého působení úspěšně rozvíjí gay turismus od kterého si také asi slibuje více pravdy a lásky, proto Praha vydala mapu pro gaye přijíždějící do Prahy mají v ní,ale malou chybu zapoměli tam vyznačit pražský magistrát.
  • Text Vašeho příspěvku Co to je za divadlo?Když se sem dováží hnus z EU a za drahé peníze tak se to musí alespoň přebrat.Proberte se a nepište sem voloviny.
    • Raději bys sem dovážel z CCCP vodku a jiný hnus?
      • Anonyme tečkovitý já Vodku nepiji,proto žiju.A takovou např zmrzlinu si nikdy nejedl,protože je ze smetany a ne z mražené vody.Taková chatka nebo AKO to se slintalo i ve Francii.Ale to ty neznáš,proto tady cintáš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit