Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • " Chce pouze, aby byl mír a zastaveno krveprolití, doplnila."

    Takovým se u nás říká hanlivě "chcimírové"

    Hele Rakušane, fakt u nás nelze zakázat demonstrace? Ani kdyby byly vyhlášené na podporu Ruska? Já myslím, že pak by to najednou šlo, že? Lžeš jako vždycky.

  • "Jsme nyní svědky zřejmě největšího výronu českého rasismu od doby odsunu
    českých Němců,“ řekl. Dodal, že česká veřejnost podle něj není nějak z
    podstaty rasistická, jen je fatálně neinformovaná..." Hřímal tam bezvýznamný novinový šmudla nějaký Patočka.

    To je nám ale kvalitní výron poctivé české blbosti. To je nám gejzír pitomin tradičního palestin přisluhovače. Kolik let palestinští hadráci oblékají dynamitové vestičky a odpalují se v obchodních centrech? Jen tak - aby uškodili běžným lidem. Taže nyní zaseli hadráci  bouři.A ponesou zdrcující následky.Kluci izraleští jsou vyhlášení důslední váleční pedagogové. Ještě po létech skrývání naleznou teroristický odpad z Palestiny.A spolehlivě jej pošlou Aláhovi.

    • "Patočku ze strany o víkendu vyloučila její brněnská buňka. Důvod? Patočka v moravské metropoli zorganizoval všelidové hlasování o palčivé otázce stěhování nádraží. Kvůli nízké účasti byl jeho výsledek  neplatný ....."

      On je nám ten Patočka taková všelidová vtěrka. Jdou mu pamflety, zostuzování a neúcta k okolí. Takový záškvara kterému se každý vyhne. A nyní dostal hlupoň slovo pod koněm. Celé měsíce se bude dmout tato obecní nula pýchou. Jestli by mu nepomohl spíš jeho vlastní výron, než závistivě poukazovat na cizí.


    • Gorobilypes

      Rasismus?

  • Tak ty pipiny co podporujou ty teroristy z paletyny, bych naložil a odvezl je ta. Ona by je ta podpora brzy přešla. Fakt některý lidi by neměli mít volební právo.

    • Když jim ta Palestina tak leží na srdečním svalů, je to jejich vlast, tak šup domů, pomáhat a chránit. To se to běhá v Praze po Václaváku. Zatím bez samopalů a nožů. 

  • Tentokrát s jasně proklamovaným proizraelským postojem Černochové naprosto souhlasím. Na druhé straně drzost a arogance demonstrantů na podporu Palestinců po bezprecedentním teroristickém řádění palestinských teroristů vyžaduje hodně tlustou hroší kůži. 

  • "Madam válka" přijela tankem?

    • Přilétla F-35 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit