Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový prezident by měl umět dělat srandu a nebát se říkat pravdu a být z lidu.
  • Opět se tu lže jako když tiskne ! Tihle dva komedianti jsou kandidáti na prezidenta ? Nenechte se vysmát ! Počkejte holoto až jak rozhodne Putin !
  • Tak ty dva kašpary nepodpořím, pryč s nimi !!!
  • toho českého Bushe určitě ne.Není mu to vůbec blbé, když před 4 lety kandidoval, tak tam lézt zase. Nemá charakter.
    Okamuru za prezidenta ne, protože ten u nás nemá pravomoce.Raději za premiera, je mladý, dravý a dost dobře mu to pálí.A vůůůbec mě neva, že je napůl Japonec.
  • Chce to úplně novou, mladou čistou tvář a tomu odpovídá pan Okamura. Ty staré, profláknuté ksichty už nechceme.
    • No, T. Okamura je napůl Japonec a jemu jistě slovo čest něco říká. A to je myslím to nejdůležitější, čím by měl budoucí president oplývat. Tím neříkám, že nikdo jiný čest nemá.
  • našemu poblbanýmu národu by nejvíc "slušel" Švejk!! ...taky se mi nelíbí, že naše média uz zase hrají hru politiků, nechají se jimi manipulovat a favorizují jejich rádoby kvalitní kandidáty *12*
  • Proč nám tam pořád cpou ty svoje profláknutý kumpány.
    Proč ne? Karla Gotta: v životě něco dokázal. Tomio Okamura: v životě něco dokázal. A je v tomhle státě minimálně dalších 4 miliony lidí, kteří nemají máslo na hlavě. Špidla nás také zastupoval v EP bez znalostí jazyků. M. Benda nám vydává zákony bez řádného vzdělání. Když se to vezme kolem a kolem tak většina z vládnoucí garnitury jsou jen rychlokvašky, a nebo mají propůjčené tituly na DORUČITELE.
    Stačí přece jeden slušný člověk, který nás bude reprezentovat ve světě.
    • Pan OKAMURA by měl být prezident. Ti ostatní a´t jdou do prčic.
    • To, že sem média cpou své profláknuté kumpány máte pravu, ale co se týče toho, že nás zastupoval Špidla v EU bez znalosti jazyků - opravdu netuším, kde berete tu jistotu to tu tak nehorázně tvrdit. A nemusíte ho házet do jednoho pytle s Bendou.
    • Takže,když bude bez titulu bude mnohem lepší ,aspoň bude jisté,že ho neukrad
      popř.nekoupil.A taky budeme moci předpokládat,že bude používat selský rozum,jenž
      všem těmto rádobyvzdělancům chybí.A vůbec na co ty tituly mají,když průmysl řídí Mudr,
      obranu Judr( rádoby barová zpěvačka) a taho získala všemi dostupnými způsoby jen ne studiem.A tak je to se všemi.A to ví každý ,kdo se o to trochu zajímá.Lze konstatovat,že ve
      vládě může sedět každý z nás kdo vychodil základní školu. Ve Francii chce-li být někdo zvolen
      do parlamentu své tituly víceméně tají,protože je tím důvěrihodnější.No a s prezidentem
      to bude obdobné.A na problémy má přece hordu poradců.
    • Jarine, v době prezidentování Antonína Novotného se vyprávěl vtip:
      Otázka: mohl by se presidentem stát Jan Werich? Odpověď: ano, bordel by byl stejný, ale byla by přitom alespoň sranda.
      Takže analogicky:
      Mohl by se presidentem stát Karel Gott? Ano, bordel by byl stejný, ale bylo přitom alespoň veselo, protože by nám zpíval. *1*
      • Jenže Novotný usiloval o snížení platu s tím, že na Hradě má vše zadarmo,A protože se mu to nepovedlo,tak jej rozdával po fabrikách a JZD tzv. nejlepším pracovníkům.A o tom se
        dnes raději neví.
        • Bože můj, snížení platu je to nejdůležitější!!! Pravdou je, že ten Novotný jako bolševik měl své chyby, ale přece jen nesrovnatelně lepší než ožrala harmonikář Zápotocký.
  • Cha,cha,cha, takto přesně vypadá mediální "masáž" voličů. Ani jeden a ani druhý.
    Už jen to, že mají podporu médií je podezřelé. *1* *1* *1*
  • Honem se podívejte do diskuze ohledně úmrtí herce Michala Peška ( škoda jej ) - diskutují tam největší idioti a mamrdi - Petr, Antiparoubek a Karel Vlk *1*
    • Jenom psychopatické cynické hov*do může zlehčovat smrt člověka.
  • Páni průzkumníci by měli být opatrnější v jejich odhadech. Když se Češi proberou a začnou chodit k volbám. Potom bude všechno ÚÚplně jináč. Když dorazí k volbám jenom 1 000 000 voličů, tak si živě dovedu představit, jak dostane 333 tisíc hlasů. Ono to už nebude asi tak jednomyslné.
    Stejně tak scestné jsou ty jejich předpovědi pro strany. Stačí přijít k volbám a vhodit, lístek s neznámým kandidátem, nebo třeba neplatný lístek a už s našimi hlasy nemohou počítat, ani jedna ta jejich slavná partaj nepřeleze potřebný počet hlasů do zastupitelstev, pak zajdou na úbytě. Skončí jim sponzoring kmotrů a z čeho asi tak budou platit ty jejich obrovské dluhy, když my voliči již nebudeme mít tu povinnost jim přispívat do jejich nenažraných kasiček.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit