Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když byl Havel prezidentem ještě ve svetru, a nebyl ještě zpracovaný zednářskou lóží P2, která u nás byla založena rabínem už v prosinci 1989, řekl pracujícím, že budou mít takovou pozici, jakou si vystávkují. V jednom svém projevu tehdy také řekl: Nikdo neříká, že socialismus u nás nebude moci pokračovat... Pak se mu nějak zvrtlo.

  • Kluci rumunští - dobře to tam vedete. EU není schopna čelit takové nerovnoprávnosti a omezování vlastních lidí. Takovým zásahům do chodu běžných zemí.Logicky, že na prvním místě musí být v unii evropané. To u nás máme jiné kabrňáky:

    "protože když Ukrajinu nepodpoříme, bude zde za chvíli patnáct milionů uprchlíků,“ komentoval Mikulecký"

    Takto se nechal slyšet známý dezinformátor a veřejný balamuta.  A to jako proč takové haldy "uprchlíků"? Co by tady jako dělali? Kdo by to živil? Nikdo je odnikud nevyhání. Oni sami si musí udělat pořádek tam doma.


  • Politici by měli okamžitě varovat před tím, aby se ke stávkujícím zemědělcům nepřidali "extrémisté"!!!

    • Nebýt vašich pokřikujících vykřičníků, nedal bych vám za pravdu.

      • mun.go

        Houbičky?

        • Dnes mám k večeři houbovou smaženici. K mykologovi: Asi zaúřadoval v boji proti psychopatovi. Ti používají například nadměrně vykřičníky kvůli zvýraznění svého ega, poučovateli s doživotní diagnózou učitel. Pokud na mě nepodáte oznámení Polici ČR jak jste deklaroval, (zatím o něm nevím), budu vás ještě titulovat jako lháře. Pochopil ?

          • mun.go

            Vyžlovka, mykolog, cvbn ... všechno jedna a tatáž multinicková osoba.

            Oznámení bylo odesláno. Nemusíte o tom vědět, stačí že to ví policie.

            Podle Rakušana se chystá i kampaň v online prostoru, do které budou zapojeni lidé, kteří „mají schopnost oslovovat mladou generaci způsobem, kterému rozumí“. „Bude to mít více složek. Stejně jako se nestydíme za to, když máme chřipku či angínu, stud nevyžaduje ani jakékoli psychické onemocnění, ale potřebuje odbornou péči,“ řekl Rakušan k osvětě zaměřené na psychické zdraví s tím, že by se tato oblast měla detabuizovat. „Sice nejsme oborově zodpovědní, ale chceme umožnit, aby se psychologická péče dostala na školy a do míst, kde má být ve větší míře.“

            Tak se nestyďte, máte těch diagnóz povíce - každé vaše ego několik. 

  • Vyměnit nebo donutit Středulu k akčnosti a sjednotit levici a střed. Tito nesourodí se ale nechtějí sjednotit, protože se mnozí z nich cítí být politickým pupkem. Paroubek, Přísaha, se například spojují do koalice. Mezi levicovými silami jsou animozity. A je v ČR silná  pátá kolona - třeba pětidemolice a pražská kavárenská stoka. Možná nám nejdříve musí být mnohem hůře. Bez ANO to nepůjde. Té se ale bude zřejmě stačit spojit s SPD. Zbytek levice a středu by se ale mohl spojit. Polarizace se časem vykrystalizuje.

    • Naprosto s Vámi souhlasím a kdyby to šlo, dám Vám hned palce dva. I přes drobnou chybku v poslední větě jsem přesně pochopil, co jste chtěl říci.

      P.S. Pokud přijmete skutečnost, že přese všechno nejsem Váš nepřítel, bude to pro mne dnes báječné pondělí. 😐

      • Přijímám a přeji vám báječné pondělí.

        • Děkuji za obé a přeji nápodobně. 🙂

  • janhrom

    Lidi už toho mají asi dost.

  • Pochopitelně.Už leze to preferování Ukáček všem krkem.Tady nikde v EU není zájem válečného štváče zvýhodňovat.Na to jsou kabrňáci jen v Praze.Máme být na co pyšni.Největší ukrajinnské podržtašky.A máme je tady doma u nás!A sami tady padáme na huby.A nic.

  • Některá nařízení nejsou finančně snesitelná ? Jeden americký prezident řekl: Jestli se něco hýbe, zdaňte to. Když se to přestane hýbat, podpořte to.

    • gaheris

      Tak už i v Rumunsku, kdypak se začne u nás?

      • Češi jsou klidný, tichý a spořádaný národ. Kdyby se náhodou našlo pár demonstrantů, tak je jejich spoluobčané okamžitě označí jako proruské dezoláty a média to podpoří. Nejen proto zde máme vysoké ceny potravin, energií, ale podle nedávného článku jsme na tom "skvěle" i s tím, co platíme za 1 Gb dat mobilním operátorům:

        "Česko je ze všech zemí světa na 210. příčce. To je velice nedůstojné, je však vpravdě zajímavé, že jsou na tom země i hůř než my. Patří tam třeba africký Čad, který má 1 GB za průměrných 23,33 dolaru. K dalším potupným “vítězům” patří třeba Turkmenistán (21,41 dolaru), Namibie (22,37 dolaru) anebo malý jihoafrický stát Malawi (cena za jeden gigabajt je 25,46 dolaru)."

        Podobných příkladů bychom našli víc.

        Vyrábíme mnoho el. energie? No tak proč by měla být levná, když si její cenu (i) pro české občany necháme určit burzou v Lipsku? Čekám, kdy se k tomu přidají i  třba upravny vod. Proč už nám vlastně dávno nestanoví cenu vodného a stočného nějaká burza v zahraničí? Tam by lépe věděli, jak nás podojit ještě více a lépe. A i současné vysoké ceny vody by se mohly ještě zvýšit. Pekarová by vám doporučila, abyste se prostě méně myli a méně používali WC. 

        • mun.go

          U vody to také platí, viz Veolia Holding ČR, a.s.

          Pražské vodovody a kanalizace, a. s.; MORAVSKÁ VODÁRENSKÁ, a.s.; Královéhradecká provozní, a.s.; Středočeské vodárny, a.s.; 1.SčV, a.s.; RAVOS, s.r.o.; Vodohospodářská společnost Rokycany, s.r.o.

          ---

          Jediný akcionář: Veolia Central & Eastern Europe S.A.; Paříž, 21 rue La Boétie, Francouzská republika

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit