Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Odsuzovat a pomlouvat Nevalného není vhodný argument k popisu situace v Rusku. Pokud by všechno proti Nevalnému bylo pravdou, Rusové v takovém množství a za opravdu "krutých" zásahu policie by jistě nešly v tak velkém množství do ulic. Ono v Rusku není až tak dobře, jak to ve velkých městech vypadá.

  • ivislo

    Navalnýho měli setřít jako Scripalovi a byl by pokoj.

  • TheGGG

    nevolný je stěží víc jak nastrčená loutka bruselo co má dělat bordel v rusku... z takových klaunů má Putin jen srandu.

  • Kajoch, poraď mi kdo je tady cenzor. Tady píšeš o tom kdo je lump nebo komouši. Kdo to tedy je s.cenzore.

  • Myslím, že Senát ČR by měl vyhlásit Rusku válku a jednotliví senátoři by se měli pod tento dokument podepsat!!!! Sankce k ničemu nevedou.Je potřeba vyhlásit Rusku válečný stav a máme vyhráno. Sice nás utlučou čepicemi, ale to nevadí. Přece Navalny žádné peníze nikdy nezpronevěřil, speciál letadlo z Německa při jeho údajné otravě si zaplatil ze svého, léčbu v nemocnici v Německu také hravě zaplatil tento chudý člověk ze své kapsy a nepochybně půlroční pobyt v hotelu v Německu byl asi zadarmo. Tiscali by mohlo třeba tuto finanční otázku objasnit. Určitě by se spousta věcí vysvětlila, kdybychom věděli, kdo to platí, že? Možná, že to jsou ty zpronevěřené miliony za které je v Rusku obviněn.

  • Co jiného čekat od takových proradných bestií jako jsou USA komouští zm..di. Až na pár světlých vyjímek - co američan to odporná, podlá, prolhaná, křivácká kreaturní bytost nemající s člověkem nic společného.

  • Dobrá práce. Kdyby takhle tenkrát zametli s Leninem byl by klid. U tohoto si dá RF pozor.

  • goyim

    On skutečně někdo věří tomuhle hoaxu s Navalnym organizovaným Bellingcatem, což je na MI5 a CIA napojená organizace, financovaná US? Bellingcat v minulosti tlačil propagandu o chem. útocích v Sýrii (na základě kterých US, UK a Francie ilegálně bombardovala). Tato organizace byla založena Elliotem Higginsem, což je hráč počítačových her s nulovou expertízou na cokoliv. Přesto ho naprosto bez špetky pochyb citujou světová média typu CNN, NYT jako experta na fakta, což je naprostý úlet (to jen vypovídá o úrovni jejich "novinařiny"). Tento kašpar byl osobně zesměšněn v debatě s expertem na chem. zbraně z OPCW, kde nebyl schopen argumentovat a používal jen osobní útoky. Dokonce i sám autor softwaru, který "talentovaný" Higgins používá pro své "magické schopnosti rozluštit fakta na základě fotek" (hahaha, = tohle je prosím narativ mainstream fake news médií) řekl, že to, co dělá, je věštění z čaje a příklad toho, jak by se ten program vůbec neměl používat. ;DD No a nakonec i podle Britů (nedávný report z UK organizace "Integrity Initiative") je to pochybná agentura. Přesná citace:

    “Bellingcat was somewhat discredited, both by spreading disinformation itself, and by being willing to produce reports for anyone willing to pay.”

    Tahle skupina je za odposlechem "údajného" FSB agenta v případu Navalnyho. Joke.

  • Makak

    Jeden agent FSB, jedna lešenářská trubka, jeden vlastizrádce Navalný, žádné zelené plátno, žádné CGI, jen syrová krátkometrážní akce. 2 Oskary, Zlatá palma a 99% na ČSFD...

    😍😎😛

  • A správně. Co se zrádci a zaprodanci, kteří slouží cizím zájmům proti vlastní zemi a národu. Rusové už podruhé takovou chybu neudělají aby se bratříčkovali s Američany, kteří jejich zemi po 89 rozvrátili a rabovali co to šlo. V americké zpravodajské agentuře Stratfor jsou dodnes ještě plány na rozparcelování celého Ruska na malé státečky s loutkovými vládami ve službách USA. Naštěstí pro Rusy to Američanům nevyšlo a děkovat můžou jen Putinovi, jehož státnické schopnosti Američané podcenili.  

    • Co jiného čekat od takových proradných bestií jako jsou rusáčtí komouští zm..di. Až na pár světlých vyjímek - co rusák to odporná, podlá, prolhaná, křivácká kreaturní bytost nemající s člověkem nic společného.

      A ten kri..l KGB-cký kri..l skřet putin - nejodpornější tvor jaký kdy tato země nosila.

      • ivislo

        Podle sebe soudím tebe. 


        To se na tebe hodí.

      • 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit