Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CHACHACHA tak to hoši vidíte.Před volbami jste skoro denně útočili pořady na pana Babiše.Jen tak že jste se rozhodli.Nyní vám amíci sebrali vercajk jen tak. e se rozhodli.Buďte rádi že vám nedali ještě pořádně přes hubu.Jen tak, že se rozhodli.Republika se vám právem a upřimně směje.

  • Už stovka zamestnancov ministerstva zahraničných vecí a USAID vydala spoločný list, v ktorom obvinili vlastného prezidenta z dezinformácie a schvaľovania genocídy Palestínčanov. Liberálni aparátčici obviňujú Izrael – a s ním aj Biely dom – z vojnových zločinov. Viacerí vysokopostavení diplomati už odstúpili a hlasno zabuchli dverami. Zvyšok vyvíja nátlak na Bidena – požaduje izoláciu Izraela. Nie je prekvapujúce, že za týchto podmienok sa Blinken skutočne nedokáže na ničom dohodnúť, keď samotné ministerstvo zahraničia je ponorené do takej hlbokej krízy a rozkolu. A v uliciach Spojených štátov naďalej zúria protesty. Propalestínski demonštranti sa už pokúsili zablokovať Biely dom aj redakcie liberálnej tlače. Teraz sú na rade izraelské konzuláty. Ešte chvíľu a začnú ich brať útokom – rovnako ako na Blízkom východe.

    V tomto aktuálnom konflikte sa môže objaviť ďalší hráč – Tony Blair. Blairov aktivizmus prichádza na pozadí dysfunkcie Washingtonu. Kongres nedokáže prideliť Izraelu tranže a tento týždeň riskuje „shutdown“. V Bielom dome vládne úplný chaos a nepokoj. Schopnosť USA ovplyvniť situáciu je slabšia ako kedykoľvek predtým. Toto využívajú ostatní hráči, pričom preberajú iniciatívu – s prerozdelením plynových polí či vytvorením vlastných blízkovýchodných základní pod rúškom vojny.

  • Lokajové provládní ukrajinské ČT si jezdí na výlety za naše peníze. 😠

  • A co tam jako chtěly ty vtěrky z ČT dělat?

     Co je nám tady do toho, že se tam scházejí tam ti dva.Nás se to nijak netýká.Takový výlet štábu stojí statisíce.Letenky hotely převozy diety.Takže my se tady skládáme po stokorunách a oni tam fofrují statisíce. Zpravodajství jiných TV stanic o akci se přejme zdarma.Ne.Pržáci si udělali výlet.Vypráskat darmožhrouty. Ne zvýšit koncesionářské poplatky.Vyhladovět.

  • ČT24 nám to formou reportáže vysvětlí - útočníci mluvili rusky a na tričku byl Putin.

  • gaheris

    Jestli oni nemají stejný názor jako většina z nás tady? Totiž že jsou úplně zbyteční! Na tu českou televizi se stejně koukat nedá! A na zprávy tuplem!

  • janhrom

    To by se v Ruské federaci nestalo


  • ......  Podle deníku vrhá případ špatné světlo na San Francisco, které se už tak
    potýká s negativní publicitou v ....

    Kluci američtí buďte v klidu.Tady ta ČT vrhá dlouhodobě špatné světlo na celou ČR. Balamutí nás tady trapnými a nepravdivými bajkami jak tady vzkvétáme.Jak to tady Petr Nutela Fiala dobře vede.Jak nemáme žádné výhrady k Bruselu.A ono jsme zatím jak na Titaniku. Strojovna pod vodou a na palubě se tancuje. Ono to bude i s tím přepadením  jistě tam ve Friscu úplně jinak. Uvidíme co tamní bulvár.

  • Tak je vrhnuto špatné světlo... Možná, že je po setmění okradou znovu. Mohou být rádi, že nemají průstřely. Byli pojištěni ? Tam vás okradou i před Bílou chatrčí. Bude hůř.

  • Tak z toho se nevyzuje , prodává tam koblihy a ještě krade, co vy na to ? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit