Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tobro

    Tweet - Jindřich Rajchl

    Dámy a pánové, tohle je z mého pohledu ten největší SKANDÁL za celé covidové období. Dle vyjádření ředitelky SÚKL (Státní ústav pro kontrolu léčiv) Ireny Storové, vydal tento úřad dne 13.1.2022 závazné stanovisko, v jehož rámci oznámil, že NESCHVALUJE tzv. booster (třetí dávka látky) pro děti 12+. Vlastimil Válek však přesto dne 21.1.2022 tyto aplikace povolil s odvoláním na radu České vakcinologické společnosti, což je soukromé seskupení, které nemá ke schvalování jakékoliv zdravotní procedury naprosto žádnou pravomoc!!!! Jedná se o bezprecedentní rozhodnutí, které naprosto pohrdá rozhodnutím SÚKL, jakožto jediného zákonem stanoveného orgánu, jenž má odbornou způsobilost použití jakékoli vakcíny schválit. Současný ministr zdravotnictví tak posunul laťku porušování právních předpisů ze strany jeho předchůdců na úplně novou úroveň, neboť se svévolně rozhodl pro krok, jenž reálně ohrožuje zdraví našich dětí. 

    Vyzývám pana ministra k okamžité demisi. Pokud tak neučiní, tak vyzývám Petra Fialu k jeho neprodlenému odvolání. Současně na něj podám ještě dnes trestní oznámení. 

    Tohle už je přes všechny čáry! Vědomý hazard se zdravím našich dětí na základě lobbystického tlaku zájmových skupin, které na vakcinaci vydělávají miliardy, je jedním z nejodpornějších skutků, které může člověk v pozici ministra zdravotnictví spáchat.

    Hanba Vám, pane Válku

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Tož tak.

    tobro :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit