Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odpíračům roušek neberu jejich přesvědčení. Ať si roušky nenosí a v covid nevěří.

     Pokud ale covidem onemocní ať si léčbu nekompromisně platí ze svého. Proč by ostatní měli platit za jejich hloupost ?

  • .

    • Velmi zajímavý příspěvek...😃

      • vanhorne

        "Velmi zajímavý příspěvek"

        Velmi vystizny a srozumitelny, hlavne po tom kdyz ho upravil. Jakoby ho ukradl z pera Buresovych PR mladencu.😉


      • Omlouváme se za toto politovánihodné nedopatření, ke kterému dochází MAXIMÁLNĚ JEDNOU, jednou za deset let......😯

        • 😃😃😃

  • Zajímavé je to ticho o "pandemii" covidu v Bělorusku, kde se diktátor Lukašenko na nějaká opatření z vysoka vyprdnul. Ten ještě lidem doporučil ať si tu covidovou chřipečku léčí vodkou a prací. Logicky by to tam mělo vypadat katastrofálně s haldami mrtvých, ale zřejmě to tak není, jinak by tu u nás mainstreamová média vyřvávala od rána do večera, že je Lukašenko masový vrah. Srovnání naší země, kde nás ze všech stran bombarduje propaganda strašné pandemie, kolabujícím zdravotnictvím, vršícími se haldami mrtvých, které není ani kde spálit, samých zákazů a omezení atd. s Běloruskem by mohlo v plné nahotě ukázat, jak to ve skutečnosti s tím covidem je, že nám ti nahoře a jejich mainstream věší akorát bulíky na nos. Stejně si myslím, že covid hysterie je krycí mlhou pro plnění agend OSN 2030 na udržitelný rozvoj (ve skutečnosti na zchudnutí bílé civilizace a hlavně její střední třídy) a Great reset, na radikální přeměnu ekonomiky, globálních vztahů a na nastartování čtvrté průmyslové revoluce (ve skutečnosti k přeměně společnosti směrem k nové (digitální) diktatuře. Vládnoucí třída nesnáší demokracii a svou příležitost zavést znovu diktaturu pod pláštíkem covidových restrikcí si ujít jen tak nenechá.     

    • Vodku bych neradil. Po zkušenostech s alkoholem jsem naopak byl vždy náchylnější k nachlazení. Alkohol jako desinfekce na ruce je dobrá, ale vnitřně oslabuje. Použil jsem paralen na sražení teploty, kompletní vitamíny včetně zvýšené dávky C a česnek vylouhovaný ve vodě.

  • best of covid

  • Okoune, vrať se do rybníka. Koukal si dnes na blesk.cz? Kde měl s. Zeman s reportérkou náhubek? Hlavně, že ostatním radil.

  • Jsem rád že na Moravě nic nemáme. Jen mi pak není jasné, proč je vše zavřeno a máme nosit náhubky.....to asi v bolševickém duchu........MLČET H..LOTO!!!! 😉 ..že..?

    • Ty reale, že jsi u vás ve vsi za obecního blba? Roušky nebaví nikoho.Ale taková je bohužel realita těchto dní. Že ty jsi jeden z těch vymaštěnců, co na Václaváku hulákají se žlutou hvězdou? To je v pořádku.Hlavně se ale nehrň pak do špitálu, až na tebe covidová zubatá zamává kosou. Pěkně seď doma na zadku a čekej,mudruj. Ať tě pak nenapadne zabírat v nemocnici místo, hrdino!

      • Máš smůlu candáte. 😉 Přišels s křížkem po funuse. Na mne už covidová zubatá s kosou zamávala v půlce listopadu. Ale po pár dnech zklamaně odtáhla. Pak to zkoušela na mou rodinu a kolegy v práci. Zase s neůspěchem. Takže je mi líto, za Otíka Rákosníka jsi tady bohužel ty. Zalez radši pod peřinu, třepej se strachem a nevylézej nejméně deset let, než se ta panika přežene. Dřív tě ale asi klepne pepka strachem z tvojí blbosti....😀

        • Reále fekále tak jsem tě dnes viděl hulákat mezi tou páchnoucí chátrou na Staromáku. Tam jak se na tribunce střídali ti patlalové a plantalové. Co jim pak lůza tleskala. To se tam zas vyškvařilo pitomostí. Páchnoucí lůza Všeználků se potřebovala vyhulákat. Nemakačenko z Letné se už stáhl, má dost.A lůze chybí ten kdo by je kočíroval.Není to těžké. Pouliční pitomec tvého formátu bude poslouchat kohokoliv.

          • Kdybys nebyl hlupák jen, nestal by ses rodrigem...😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit