Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tady se asi neni cemu divit, golf je snobsky sport pro par nejbohatsich lidi v republice. ja si radsi koupila nove kolo a muzu zadarmo jezdit kazdy den krasnou prirodou a nic me to nestoji, pouzila jsem pri koupi jeste mall slevovy kod a vyslo to pod 10 tisic korun za krasneho horaka, to mi prijde rozhodne lepsi nez par her golfu.

  • A do Evropy se chtějí hrnout pod ruskou vlajkou hordy agresivních Asiatů z bývalého SSSR. Zdejší fanklub pedofilního trpaslíka Putina se na ně těší jako na osvoboditele a nositele starých bolševických pořádků.

  • mun.go

    Kde jsou ty časy, kdy se Michael Jackson snažil o světlejší pleť ...

    V nastupující době budou v USA převládat Hispánci / Latinos, což je jenom dobře. Viz třeba graf v článku Key Facts About The U.S. Latino Population To Kick Off Hispanic Heritage Month,  statistiku a grafy 2020 Census Illuminates Racial and Ethnic Composition of the CountryHispanic or Latino (percent)

    Přece jen jsou to do jisté míry potomci Indiánů amerického kontinentu - Mayů, Aztéků: Indigenous peoples of the Americas / Domorodé národy Ameriky

  • A bude těch bílých čím dál méně; a i ti řídce se vyskytující původně bílí se budou časem natírat tmavou tělkou, aby byli "IN". 😐

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit