Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak že by konečně se to začalo té koblihářské komouš-bonzácké špíně drolit pod rukama? No sice pozdě, ale lépe než nikdy nebo později.

    Ten hnus koblihářský má vizi, že každý skočí na ty jeho koktavo/mektavé populisticky nesmyslné žvásty a bude držet "hubu a krok". 

    Ne,ne Bureši, takto to v čechách nefunguje, každá svi..ě se nakonec odkope sama co je za šmejda. No a tobě si to již bohudík stalo opakovaně. Takže jen pár dalších lidí prozřelo a ty jsi už konečně na cestě do tepláků a propadliště dějin.

    • dzixy
      Nejenom "mokrý sen, ale i mokrá hlava "kape na karbid".😎
    • KIMCID

      mokrý sen 

      • Přesně.

        Dokonce samonavozený. Tato moderní metoda částečně gramotných diskutérů spočívá ve čtení titulků a domýšlení si sdělení bez ohledu na skutečný obsah článku. Domnívám se, že toto je redakci dobře známo a snaží se vyjít vstříc co největšímu počtu potenciálních snílků - "proměnlivé" titulky tomu rozhodně nasvědčují.

  • KIMCID
  • dzixy
    Stálo by zato zjistit, co konkurenční strany nabídli těm třem členům ANO za výhody. Zdá se totiž, že výmluvy na "direkci" svrchu budou asi lichovní, protože každý zastupitel šel do voleb s jasnými představami a plány. No jejich naplnění nemůže nikdo a nic změnit, protože to není záležitost jedné strany. Takže se mi zdá, po zkušenostech odjinud, dokonce i z Parlamentu, že pudlo problému bude někde jinde, zřejmě v tom, "kdo dá víc".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit