Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dneska jsem poslouchal reklamu v rádiu na tečku (očkování). Ještě nedávno byl reklamní slogan "Udělejme tečku za covidem". Už ten slogan pozměnili na "Udělejme tečku za těžkým průběhem covidu". Takž opravdová tečka za covidem se už nekoná, jak nám bylo původně slibováno, když se necháme naočkovat. Na CNN Prima News se už objevil článek, že prý bude nutná pátá nebo dokonce šestá dávka. A to je teprve začátek. Ono tzv konspirační weby už loni na jaře tvrdily, že vakcinace se bude několikrát do roka opakovat už nastálo a bude povinná. Kdo to jednou do sebe nechá píchnout, tak si rozhodí vlastní přirozenou imunitu a bude se muset furt přeočkovávat, jinak mu způsobí velké zdravotní problémy i obyčejná rýma.  Pomalu, ale jistě se konspirace stávají realitou.   

  • Největší sranda je že neuvádějí kolik z těchto lidi je neočkovaných a kolik je očkovaných to samé platí i pro lidi co leží v nemocnicích.

  • f2sulik

    OTROCTVÍ NEBO SVOBODA

    Kudy se vydáš?



    Aneb svět podle Chmely ale i ten druhý...

  • Když v úterý přibylo 21 973 případů covidu, tak jistě všichni leží v nemocnici a pokud ne, tak z nás nedělejte hlupáky a článek smažte jako otřesný blábol. Je to stejné, jako kdybych říkal, že 10 milionů nemá covid. Počítají se jen pacienti v nemocnici. A to jen s covidem a jinak zdraví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit