Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z 23 příspěvků tady je jich 9 od znalce čehokoliv dědka Janáka. A skoro všechny ctrl c ctrl v . Předpokládám , ze ted to tenhle gigamozek ještě zarovná . 

  • "EMA nemá žádné laboratoře" - to je snad pochopitelné. Nemá ani žádné vlastní pitevny, márnice a pod.

    Odborníci (a to odborníci s předchozí dlouholetou praxí) se zabývají vyhodnocováním dokumentace pacientů ze sporných případů. Včetně pitevních protokolů a výsledků laboratorních vyšetření - všech odborností. 

    Vlastní laboratoře nemá např. ani disciplinární komise České lékařské komory, ani soudní znalci v oboru zdravotnictví a mediciny. 

    A jsou jejich závěry snad zpochbnitelné?

  • Je dobré vědět, že EMA nemá žádné laboratoře kde by mohla vakcínu posoudit nemá a závěr vydává jen na základě materiálů dodaných firmou AstraZeneca. A vy si myslíte, že jim AstraZeneca napíše, že je jejich produkt špatný. Všimněte si, že se to prý týká jen některých šarží proto by bylo zajímavé, kde se ty závadné šarže vyráběli. Nebo to někdo míchá doma v kýblu. V každém případě EMA nenechá zničit kšefty svým sponzorům. Je jedno kolik lidí na AstraZenecu zemře, protože je ihned započítají do statistiky zemřel na covid. Kolik lidí ještě musí zemřít než se schválí Sputnik V?

    • Sputnik V je ruské provenience.  Ruské provenience (tehdy provenience Sowiet Union) byl i Streptomycin, Dihydrostreptomycin a další antibiotika "Made in CCCP", po jejichž aplikaci ohluchlo a má problémy s rovnováhou mnoho lidí, kterým byly tyto preparáty aplikovány.  

      Nedůvěra k vakcině Sputnik V a pečlivé provádění testů, včetně klinických studií na dobrovolnících (okolo 2.000 ldí ) před povolením používat tuto vakcinu v praxi, bxls nepodkročitelnou podmínkou uvedení do medicinské praxe!  Stejně byla testována účinnost i ostatních vakcin:

       Vakcína- účinnost .....proti původní variantě B1.1.7 - "Brigita"...proti mutaci E484K

       AstraZeneca............................................62 - 70%..................................20-50%

       Pfizer/BioNTech......................................90 - 94%......................................nižší

       Moderna........................................................94%.....................................nižší

      Johnson&Johnson...................................66 - 72%.....................................57%

      SputnikV   od 16.3.2021...................................91,6%....................................59,6%

      • Čili - 16. 3. 2021 byly na Ministerstvo zdravotnictví dodány výsledky testování vakcíny "Sputnik V" ruské provenience a začala konečná fáze schvalovacího procesu...

        ----------------------------------------------------------------------------------------

        V této fázi je zodpovědnost na Státním ústavu pro kontrolu léčiv (SÚKL), který je povinen vydat stanovisko k povolení každého léku, vakciny, či jiné látky v medicině používané - před jejím uvedením na trh...

  • Je nutno opakovat, že závěr komise, zkoumající MOŽNÉ nepříznivé důsledky očkování vakcinou firmy AstraZeneca  je naprosto jednoznačný a z odborného hlediska také očekávatelný:

    "V současnosti však nic nenaznačuje, že by vakcína od společnostiAstraZeneca byla příčinou krvácení či vzniku krevních sraženin." 

    - deklarovala na tiskové konferenci šéfka EMA, paní Emer COOKE  a pokračovala:

    "EMA pečlivě studovala jednotlivé případy závažných nežádoucích účinků. Stejně jako u AstraZenecy EMA průběžně zkoumá případy hlášených vedlejších účinků i u dalších schválených vakcín." 

    Je nutné si uvědomit, že experti EMA neposuzují vakcínu jako takovou, ale také  "předchorobí" (anamnesu) jedinců, kteří problémy měli v minulosti! Zkoumali tedy záznamy o předchozích případech vzniku krevních sraženin a komplikací z tohoto vyplývajících u očkovaných jednotlivců, kteří měli po očkování problémy. 

    Posuzovali, zda problémy popsané u daných jednotlivců způsobila, či mohla opravdu způsobit ke zkoumání předložená očkovací látka v jiných případech i léky a podobně. 

  • A čekal snad někdo něco jiného? Je to jen politický boj. 

    • EMA (European Medicines Agency - resp. EMA's safety committee), v jejímž čele je paní Emer COOKE ,-která posudek presentovala,

      je nejen nadnárodní, ale také politicky zcela nezávislá instituce!

      Vaše obvinění je liché a svědčí jen o tom, že o EMA - tím spíše o paní Emer COOKE- vůbec nic nevíte...

  • asi se to bude zdát "hloupé" ale pokud by byla položena otázka jinak, jestli by tito lidé :

    zemřeli pokud by nedostali vakcinu AstraZeneka

    odpověď by zněla byli by naživu

    není to jen můj názor

    • Zajisté to není jen Váš "názor" - ale názor všech pavlačových drben agentury JPP (Jedna Paní Povídala)

    • Je tu ještě mnoho jiných názorů, z nichž bohužel naše "slavná vláda" některé nechala smazat. A není to jen Ivermectin! Celá Asie léčí nejen covida, ale všechno přírodními metodami. (+farmakologické, osvědčené pochopitelně taky)

      A na to my tady nemáme!! Dokud lék nedostane štempl od byrokrata, tak se nesmí používat a lidé naopak můžou klidně, podle foršriftu, po desítkách umírat! ☹ 

    • Bohužel pokud z nejvyšších míst může do éteru zaznít, že úmrtí po podání vakcíny jsou zanedbatelné vzorky vzhledem k celkovému počtu očkování, tak asi není potřeba tenhle blábol číst. Zcela jednoduše jinou vakcínu nemají a tak to nemohou stopnout. Takže je na každém, zda si tu šmakuládu nechá dobrovolně píchnout. Když to náhodou nevyjde, tak vás Ušatej mengele prohlásí za zanedbatelný vzorek ve statistice. Všem co tady po nich plkaj tyhle kraviny nepřeju, aby se oni nebo jejich blízcí stali vzorkem. Prachům zdar!!!

  • Tak a je to. Přezkoumání měla provádět neutrální komise a nikoli stejná komise, která ji už jednou schválila. Je to výsměch. Nicméně je to definitivní konec této vakcíny. Lidé ji už tuplem nebudou věřit a co je ale ještě horší je, že lidé už nebudou věřit ani autoritám v oboru. Převáží jednoznačně názor, že jde jen a jen o byznis. Je to smutné. Co na to pozůstalí těch, kteří zemřeli na krevní sraženiny po aplikaci vakcíny? Bezmoc a bezmoc - ale někdo by řekl, že pravda a láska nakonec vždy zvítězí.

    • Váš závěr je naprosto nesmyslný. Viz můj příspěvek níže. 

      Ostatně - procento komplikací (i končících smrtí) se vyskytuje u každého léčebného procesu, potažmo u diagnostického výkonu, při podání injekcí a pod.

      Komplikace po injekčním podání Penicilinu jsou mnohem častější - přestaneme snad toto antibiotikum podávat? A co Streptomycin, který v podstatě (výběrově) likviduje sluchový nerv - přestaneme jím léčit nemocné s tuberkulosou?  

      • Pane, celé toto má politický podtext. Každý holt věří něčemu jinému. Vy věříte AstrZenece - tak prosím, já proti tomu nic nemám. Já věřím zase něčemu jinému. Problém je v dnešním zkorumpovaném světě rozlišit, čemu věřit!!!!! Určitě se pamatujete, jak americký prezident Bush zahájil VÁLKU proti Iráku na základě naprosto vylhaných důkazech o chemických zbraních v Iráku. Nikdy tam nic nenašli a pak USA prohlásili, že to byla chyba zpravodajských služeb. Mě osobně jedna taková to lež stačí, abych byl velice skeptický k tomu co dnes západ (v čele s USA) tvrdí a prohlašuje za pravdivé.... Ale je na každém jak si to sám vše přebere. A že těch lží už bylo!!!!!! Nebo lépe řečeno polovičatých pravd.

        • Týýý jóóó - hmmm...

  • Závěr komise je jednoznačný a očekávatelný:


    V současnosti však nic nenaznačuje, že by vakcína od společnosti
    AstraZeneca byla příčinou krvácení či vzniku krevních sraženin. - jak deklarovala již dříve šéfka EMA, paní Emer COOKE

    EMA pečlivě studovala jednotlivé případy závažných nežádoucích účinků. Stejně jako u AstraZenecy EMA průběžně zkoumá případy hlášených vedlejších účinků i u dalších schválených vakcín. 

    Experti EMA totiž neposuzují vakcínu jako takovou, ale také předchozí případy vzniku krevních sraženin a komplikací z tohoto vyplývajících u očkovaných jednotlivců, co měli po očkování problémy. 

    Zkoumají totiž v anamnese postižených jedinců, zda tito lidé neměli obdobné komplikace v minulosti a zda problémy způsobila/mohla způsobit opravdu ke zkoumání předložená očkovací látka, lék a pod. 

  • Věřící úředník se udusil při soustružení, stroj mu vtáhl oděv a umřel tak dřív, než se mu podařilo doběhnout na nádraží, kde se chtěl udusit pečivem.

  • Chtěla bych vědět, jestli napumpovali do myšek a morčat takovou dávku, jako do nich nacpali na Slovensku. Celou jednu lidskou dávku, v přepočtu na člověka neuvěřitelných 5 litrů. Sputnik hlodavci bez úhony přežili. Velmi bych chtěla stejný test s Astrou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit