Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S důchodci jste si vytřeli, a myslíte, že s každým, jste ještě větší blb_i než si obcan a Jarda s janó mysleli 

  • no já jenom, že i poslanec bere více, a to i jako elév, tzn. začínající, tak jestli se to panu ministrovi zdá moc, tak nám tady, kteří máme přátele lékaře ne.. Je to jako s učiteli.. do zdravotnictví a školství musí každá rozumná vláda posílat nejvíce prostředků, protože to jsou sakra důležité kapitoly státu..
    Na druhou stranu.. když jsem nyní slyšel kritiku od kamaráda vinaře, že jim vláda, v rámci šetření, sundala tu možnost firem odepisovat z daní dary v podobě vína obchodním partnerům. Tak tomu tak není, přátelé.. Vláda tady nabádá pouze k podpoře restauračního byznysu, což je cestovní ruch (taková 2. nejdůležitější oblast HDP našeho státu po automobilovém průmyslu), protože co udělá rozumný majitel firmy, jakmile tenhle úsporný balíček vstoupí v platnost?? No v rámci obchodní večeře s obchodním partnerem si nechá zabalit pro něj dárkově od restaurace příslušnou láhev kvalitního vína a celé si to nechá napsat na příjmový doklad k ceně celé obchodní večeře coby občerstvení. To celé pak pošle do účta, dárkové balení vína tam vůbec nemusí být rozepsáno, zahrne se jen do občerstvení. čiže vinař zíral, jak se to dá obejít a tahle vláda s tím podle mě počítá. Tzn. jde to jen přes restaurace, dá jim to vydělat, dříve se to kupovalo ve vinotékách, nebo si to nechal firmy vozit přímo z Pálavy. Firmám je to jedno, vyjde to sice dráž o marži restaurace, ale je to zahrnuto do občerstvení.. :)

  • risach

    Fico oznamuje, že nepodepíše pandemickou smlouvu s WHO

    https://www.youtube.com/watch?v=8oCcmAWVLHM

    To bylo smíchu jak jsou Slováci zaostalí, no nešaháme jim ani po kotníky. Na nás čeká jiná polívčička.

  • KIMCID

    Měl už jít od válu 

    • Jestli myslíte, že Fico měl jít už od válu, vyškrtnutá nuladevítko, jste nejen sionista, ale ještě něco horšího (jestli je vůbec možné být něčím horším). Nebudu se ptát, na co že jste vysadil braní medikamentů. Každá rada může být drahá ... Vysoko v horách Tibetu, v hinduistickém klášteře, lze získat zenovou mysl, opačnou než mají psychopaté. Duše se oddělí od těla, vše je jinak - nirvána. Alternativa: Na zimu se zatáhnout do bažin, mokřadů, slatí, třeba na Šumavě.

      • KIMCID

        Chápu že jste úplně vypatlanej ,když reagoujete Ficem  v článku o našem ministru zdravotnictví 🤣🤣

  • Chybí peníze.Samozřejmě.Protože tady loni přispěchalo stovky tisíc zájemců o lékařskou péči. Byli bezhlavě zařazeni do systému.Aniž by kdykoliv z nich něco zaplatili.Jen protože ve Strakovce tak rozhodli. A nechávali se a nechávají se kvalitně ošetřovat. Za peníze nás všech. Prostě gesto. Za které doplácíme a budeme doplácet  celé roky. On ten kapitalismus není zas tak ohebný.

    • Podobně je  to s léky.Najednou přibylo statisíce pacošů.Kteří si museli všechno léčivo tam doma hradit ze svého.Jasně že chtějí být maximálně zdraví.Moc se jim to daří.Akorát tak jaksi za státní peníze.Seškrábané tady na daních a odvodech.

  • Všímáte si, že po knížeti Schwarz... , přisluhovači Německa a sionistům, už nikdo ani neštěkne ?

  • Je to o výdrži a o nátlaku, jaký mohou odboráři vyvinout. Nakonec při silnějším nátlaku politikové ustoupili, včetně Klause. Dobré, že se Válek cuká. Posílí tak odpor mnoha občanů vůči vládě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit