Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I když jsem na komunisty u moci hodně nadával tak v porovnání s tou svoločí,která se díky troubovitosti obyčejného českého blba po komunistech prolhala k moci a Česko zbídačila byli komunisté na vládnutí mistři.
    • Ta svoloč, která se díky troubovitosti obyčejného českého blba po komunistech prolhala k moci, jsou "bývalí" komunisti. A bývalý komunista je totéž co bývalý černoch.
      • Jediný dodnes nepromlčený zločin komunistú je ten,že když Havel se svou bandou lumpů vlezl na tribunu oblbovat národ kapitalistickým rájem je komunisté hned nepostříleli.Kdyby je tehdy komunisté postříleli nebylo by dnes Česko na pokraji státního bankrotu.
  • ... primitiv se rozhlasoval, nic zdegenerovanějšího neexistuje, mám velkou radost, čau :)))
    • Nejlepší klikače na světě mám já. Je to pro ně otázka života a smrti.
      • To všichni moc dobře vědí Tečko. Známý to zloději nicků, lháři a podvodníku s hlasováním.*15*
        • Nejsem tečka. Jsem protektor Putin.
  • Nejvíc je zde ruských fašistů.
    • Bohušu, Bohušu, Ty jseš vůůůůůůl.
  • 26 let demokracie a stejně se tu vymlouváte na komáry.Kdyby nebyly tak si je vymyslíte.
  • Fašistů z CCCP je zde dostatek.
  • Náhodou jdu kolem a koho nevidím, sebe jak tu smrdím nonstop. *15*
  • Jenom já jsem vám tam poslal tisíce soukmenovců z KGB.
  • Tady se v podstatě nic nemění. Heslo vykořisťování člověka člověkem se pouze obrátilo.Lidé začali žít ve větší nejistotě , přestali být srdeční a zvítězila závist , hrubost, kriminalita a další jevy, které jsme dříve neznali.Jsme potrestáni za vlastní hloupost.
    • ámen
  • Panebože, jak říkáme my ateisté, to je zase slátanina. Pan "red" se vyznamenal. Vyslintat tolik slov o ničem a do toho vložit grafy evidentně odněkud stažené, to je fakt dílo. Rád bych věděl, kolik za tuto slátaninu dostal peněz a od koho. A navíc ten výrok v úvodu "40 let komunismu" no to je fakt dílo. Aspoň základní historické podvědomí by mohl pan "red" mít. Ale je zřejmé, že se při své inteligenci raději skrývá za zkratku. Taky bych se musel stydět. Ale v tomto případě je zřejmé, že peníze nesmrdí.......
  • Česká republika nadále zůstává výrazně homogenní společností,
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Němce po válce vysídlila, o Moravanech a Slezanech předstírá, že údajně neexistují, A Slováci, kteří nechtěli být označováni jako Češi, se trhli. Tak se nám tady vytváří fikce, že tu jsou údajně "jen češi" a pár přistěhovalců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit