Přejít na výpis diskuzí
Válka podsvětí? Po vraždě Housky byl vykraden dům dalšího vlivného politika
19.11.2013 | red
47 příspěvků
-
podle mne přituhuje - mají strach. Ač Babiš nebyl můj kůň ve volbách, to, že se do PS dostal vyvolalo docela strach, protože najednou má v PS sílu někdo, kdo s "tradičími" stranami nehrál těch 24 let tu špinavou hru - po těch letech už každý každého znal, každý na každého něco věděl a tím ho měl v hrsti, hajzlové z tzv. levice i pravice při svém ždímání a rozkrádání státu úspěšně spolupracovali. A najednou je tam někdo, koho vydírat nemohou a nevědí, zda náhodou své předvolební sliby nemyslí vážně. Mají prostě strach - ať se ti zlodějští hajzlové postřílí mezi sebou, na co je živit v kriminálech - pokud by se tam vůbec při stavu naší justice dostali.
-
Ja volil ihned pri prvnich volbach Dr.Sladka,ale stejne me dodnes zere,ze jsem skocil tem Havlum na ten laciny podvod.
Sladka jsem volil pouze z toho duvodu,ze o nich v onech dobach rekl plnou pravdu. -
nepíše se " skoupý " s ypsilon ?
-
žeby Demokratický odboj? *3* Anebo se zločinci začali likvidovat mezi sebou....
-
S poslední větou úplný souhlas.
-
Velevazeni,
ale nekdo tuto svinskou havet navrhl,a kdekdo byt vedel o jakou ''honoraci'' se jedna tez volil.
Vzhledem k tomu,ze se lide na Zapade pored dokola ptaji-jak je mozne,ze se kriminalnim zivlum podarilo tuto kdysi krasnou zem rozkrast a zdevastovat,tak odpoved je velmi jednoducha a zamyslete se:
Kolik takovych 'antiparoubku' a jim podobnych degenu v tomto state zije,a tato luza ma jeste volebni pravo.Byli jste varovani z exilove Ceske socialni Demokracie,kdo je to Pruzinsky-a ejhle,presto tato hnusna slovenska osoba vyhravala volby za kuponove knizky,ktere jak znamo hodnotu velmi rychle ztratili.
Tak se zamyslete kazdy sam,co jste za svoloc.Vnuci Vam fakt podekuji.Paklize nechcipnou hlady hned po narozeni!
Ja se priznal,ze jsem byl zvonit-ale kolik z vas se priznalo,ze volilo ty tzv.Prognosticke kriminalni superstrany?
ODS,KSC(m),ODA,CSSD,US... -
Že by spravedlnost konečně přestala být slepá? Snad se tahleta vypasená privatizační prasátka začnou konečně bát, když už si z policie a soudů dělali legraci.
-
Oba od pohledu sympatičtí, mírumilovní chlapci, kteří by druhému stéblo trávy do cesty nepoložili. Jak k nim někdo může cítit sebemenší nenávist?
-
Jaká pak válka podsvětí.Vždyť se jedná o vrcholné špičky politiky nejméně na regionální úrovni.S přesahem do jejich vrcholů.Titulek by měl znít.Vládne nám tady čistokrevný zločin a my to tolerujeme.Nejsme zřejmě národ a tento stát není náš.
-
Valka podsveti . Dokonale sedi ten dramaticky nazev i nazvy kriminalnich skupin v nem. Konecne hodnotny a spravne pojmenovany clanek.
-
Paroubkova by mela drzet hubu a neprovokovat ,mohlo by se stat ,ze ji Jirku se sexymozkem
prinesou prospikovaneho.On mlci a ona krafa.To neni chytre ,podle foto jde o dobre zname
mrtveho Housky.Nekteri lide jsou haklivi na slovo -mafian. -
Už vím, proč musela být STB po roce 89. odstavěná.
-
Je příjemné pozorovat,jak se obludy,které nás připravily o stamiliony,teď navzájem samou láskou požírají.Mělo by jim být umožněno pokračování.Policie ale ve své překvapenosti by měla zabezpečit především nás,náhodné chodce.Kteří jsme byli v nesprávný čas účastni vzájemné redukce mafiánských veličin,středních kádrů a přisluhovačů.Protože v těhle případech si i Bůh zakrývá oči.
-
No jo Saša.Páchnouci vepř na kterého už se stejné vaří voda.Když právé toto modré prase natáhne ráfy vypukne tady bujaré veselí.Arogant už si o to pékné dlouho koleduje.Snad si tupon' nemyslel že si nakrade a bude si užívat.Nejkásnejší je bezmoc parchanta.Neví z které strany má facku od lidí očekávat. O co že přiletí?
-
„Kudy chodil, tudy škodil. Ve dne škodil a v noci krad, sociální demokrat."
(Karel Čapek) -
Jestli mu patří to perníková chaloupka co je na té fotce.Tak se nedivím že je bradou vzhůru.
Možná že si na ni pučil od Krejčíře a neměl mu z čeho vrátit.Tomu se taky momentálně vede špatně a potřeboval nějaký drobný spět . -
Možná že se zde objevil někdo kdo si řekl, to co není ochotná potrestat justice to potrestám za ni. Jestli to tak je ,tok o práci nouzi mít nebude.
-
Tak to je velmi dobrá zpráva. Jen mne zajímá, kdy dojde na podobnou vepřovou hlavu, která byla kdysi ministrem dopravy ???!!!
Toho měli oddělat jako prvního. Slavia by se zbavila sice mecenáše, ale parchanta na n-tou -
Už to konečně začalo.Na všechny svi*, ně se uvaří voda.
-
Někteří pekaři nesnášejí Housky makové a podobně vymakané-je to otázka cti cechu pekařů