Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak já třeba kouřím, ale v restauraci to ráda nemám. Na zahrádce to ještě pochopím, ale jinak to nesnesu a to je zajímavé, když jsem kuřák. Poslední dobou mám ráda pax3 což je novinka vaponizéru https://www.va-pax.cz/paxvaporizery/pax3/ . Má dlouhou výdrž díky lepší baterii, dá se vaporizovat více druhů extraktů a já jsem s ním spokojená. Za mě lepší jak obyčejná cigareta :)

  • Vadí ti kouř?, běž do hospody.
  • Škoda že si nepamatuji americký film o partyzánech v nějaké pobaltské zemi za druhé sv. války. Představte si, že téměř všichni si dávali vodku, ale ani jeden z nich nekouřil. Asi nějaký film pro školy *1*
  • Všichni ochránci omezujících zákonů, argumentujícími tím, že se ve filmech dějí nezdravé věci, které mladé přivádí také k nezdravému chování, úplně zapomněli na to, že rodina, ne zakazující zákony, jsou klíčovým faktorem pro to, co kdo jednou bude dělat. Zda zdravě, nebo nezdravě budou žít. Rodina a rodiče jsou klíčem správného směřování mladých, ne zákony, které zakazují kde co. Slušně vychovaný člověk od slušných rodičů pozná mez škodlivého a zdravého. To jenom naši "nadlidé" politici si myslí, že jenom oni ví co je nejlepší a všichni ostatní jsou blbci. No, asi jsme, když je za to platíme z naších peněz.
  • Hele, zastav, a z jakých peněz se bude platit Tvoje případná operace kde čeho, nebo zemřeš jednou úplně zdráv? Když píšeš takový blud, zřejmě jsi již také postižen a půjdeš brzy pod nůž.
  • Kde je napsáno, že musíš být právě tam, kde kouří?? Ale oni musí být tam, kde jsi i Ty. To je demokracie, co?? A to nejsem kuřák.
  • Hele, tímto svým názorem jsi vůbec "nevygumoval názor, na který jsi reagoval. Protože podle Tebe raději než "Stalin / Putin / nám životy řídí jiná totalistka hnědá frau. Podle mne není správné ani jedno, ani druhé. Nikdo by nám neměl řídit naše životy, pouze vytvářet možnosti pro naši úspěšnou a spokojenou existenci, což se, bohužel, začíná projevovat jako sci-fi požadavek občanů EU po jejích vůdcích.
  • Že je kouření zřejmě škodlivé ukazují vědecké studie. Ale škodlivé je také pití alkoholu, jíst nezdravá jídla a vést nezřízený a zahálečský život. Zda náš "hvězdný" Parlament dojde na tato fakta a zakáže nám vše, co není zdravé a škodí. Domnívám se, že formulace zákona je více než zrůdná svým plošným zákazem, a vůči jiným, stejně škodlivým věcem, je v podstatě diskriminačním. Navrhovatelé tohoto hybridu, jakož i poslanci, kteří jej schvalovali / kdy ano, kdy ne / museli být po opici a mozek v ten den nechat doma. V podstatě se takové řešení dalo očekávat, když navrhovatelé zákazu byli chorobní odpůrci kouření a ti co to schvalovali byli naprosto lhostejní k tomu, co si kdo o tom z občanů myslí a jaké to bude mít dopady. Bohužel takových mizerných zákonů naše porevoluční vlády vydaly povícero a každá další vláda polovinu svého vládnutí musela opravovat to, co předešlá zmrvila. No a takto to šlo dokola s předsedou vlády Sobotkou / ani ryba, ani rak /. Nová vláda, pokud bude chtít být opravdu pro občany, bude muset v této věci udělat kompromis, aby "vlk se nažral a ovce zůstala celá". Což nebude nijak lehké.
  • teda to je rekord před zhruba 15i min. jsem napsal komentář a už je smazaný to je panečku demokracie a tak už na tiscali definitivně kálím, sbohem *1* *1* *1*
  • a co teď bude s filmem Smrtonosná past 1? tam bruš vyliš vyhulil snad deset kartonů, pokud každou scénu vystříhají tak je po filmu
  • Iniciativní blb je nejhorší sorta člověka. Dnes zakáže kouření a zítra tu máme nedemokratický příkaznický režim jako přechod k totalitě. Zakazovat kouření odporuje zásadám demokracie. Nezakouřená hospoda není hospodou, nýbrž výmluvnou ukázkou iniciativního blbnutí horlivých prikázčiků.
  • Klikáček se mnou nesouhlasí. Znamená to tedy, že mě chce nutit, abych dýchal ty jeho smrady?
  • A kdepak se to učil ten budovatel "hnědého" socialismu (NSDAP)? Nebyl jeho vzorem budovatel "rudého" socialismu Džugašvilli alias Stalin, s nímž si dokonce rozdělil Polsko, potažmo Evropu (Pakt Molotov Ribbentrop). Jestli chce pisatel, aby mu lajnoval život nějaký ruský soudruh, tak dočasně straší v Kremlu trpajzlík "bývalý" agent KGB.
    A Stalin? Zakomplexovaný psychopat, který si hrál na chána a chtěl ovládnout celou Evropu. A o kom jen předpokládal, že by s ním nesouhlasil, ten skončil v gulagu. Hitler nechal budovat Konzentrationslager právě po vzoru ruských gulagů.
  • Až si budeš léčení a špitál platit ze svého tak mě to bude šumák. Jinak kradeš ze společného tudíš i z mého. Proč máme na operace dětí schraňovat víčka od petek a pak platit léčebné výlohy akoholiků a feťáků????
  • Pikantní na tom je, že mezi námi ještě žijí pamětnícj doby, kdy chtěl Germán vyvraždit většinu evropského obyvatelstva a půlku světa a dnes nám tady, zase nějaká německá soudružka, lajnule životy. Stalin měl pravdu, když je chtěl vyhubit do posledního.
  • To je zadel jak jsou čudibrci vyplašení. Klidně si vypalujte zobáky jen když mě nebudete nutit ty vaše smrady dýchat
  • A komu to vadí? Zeleninkářům? Je to můj život a moje peníze ne vaše.
  • Vy pisálkové co tady horujete za Kuřáky .Proč asi se dělají reklamy na zboží???? Každý film je v podstatě reklama na odvážný život, agresi ... , pokud si to neuvědomujete tak jste slepý. *9*
  • ...kouřit se bude smět dál, jen to nebude smět bejt ve filmu... *1*
  • nedávat v televizi přenosy ze sněmovny!!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit