Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak může být překvapena,pokud studovala práva,tak promlčecí lhůta má nějakou délku a trestný čin,má být potrestán ne? nekecej babo a makej od toho tam jsi ne?
  • S korupcí si poradili pouze dva vládci. Ivan hrozný a Stalin. Dokázali ji vymýtit zcela. Členové rodin na sebe práskali navzájem, protože se báli trestů. Stalin ale zrušil trest smrti za korupci, byl to "hodný„ člověk. Existuje záznam, kdy Ivan nechal úředníkovi za to, že si vzal husu jako úplatek, nejdříve useknout nohy a pak ruce. Na závěr dodal, že teď si může pro husičku dojít a sníst
  • Paní Válková,nebudete to mít lehké.Držím moc palce a vydržte. *14*
  • Ktere novinarske JELITO napsalo titulek?Je to rychlokvaska z Plzne?Tihle brkopisci
    neovladaji vubec Sloh?Cemu se uci a za je plati?
  • App.. Ona "trojka" ještě sedí na svých místech? Přes všechny kauzy kolem? K čemu pak jsou odpovědní úředníci???
  • Naši politici se nebojí vůbec ničeho a nikoho. Rozkradli tu celý stát, miliony a miliardy převedli na svá konta do daňových rájů, zákony si vytvořili tak, aby byli beztrestní, kdyby náhodou tak to jistí justiční mafie jak to říká na náhrávce Kočí všemocnému a imunitou balzamovanému Tluchořovi, policie si na justici vždy vyláme zuby, přes tu vlak nejede a svěcená voda neteče. A záchranu brzdou v tom všem byla ještě Klausova bezbřehá amnestie pro ty, kde policie si dovolila opravdu moc proti těm co tu mají dvacet let tu politickou moc. Jak dlouho si to ovčánkové ještě necháte líbit? Ještě mají tu drzost v čele s blbečkem Marečkem Bendou vykřikovat o politické mstě. Je už nejvyšší čas je pěkně umravnit. šmejdy, co tu dojili leta ze státního vemene, ani svátky nedrželi a lidi okrádali, poučovali jak stát na vlastních nohách, sami to neuměli.
  • Dokud to budou vyšetřovat dosazení soudci ODS a ČSSD,tak se nic nepotrestá,všichni jsou zkorumpováni z minulých let,tudíž jim mohou pískat,jak mají skákat. Klausova milost a ohýbání zákona o projevu poslance ústavním soudem,mluví za vše. Řízený bankrot se blíží,věřte tomu.
  • V adresném, spoluvlastnickém systému je korupce automaticky vyloučena.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Doufám že nezůstane u prázdných slov a zbytečných siláckých gest. Zatím co se zde vyšetřovalo, tak bylo po čase smeteno pod stůl, nebo se z pachatelů stali křišťálově čistí občané. Jeden příklad za vše. PROMOPRO, vlastní firma je pravděpodobně čistá. Pouze Ti co ji najali pomocí lidí z vládnoucí garnitury se rozdělili o rozdíl mezi cenou a zaplacenou částkou za odvedenou práci a techniku. Zůstalo jim za nechty hezkých pár milionů. Jsou ale po rozhodnutí našich ´´neúplatných soudců a policajtů´´ křišťálově čistí. Aneb spravedlnost po česku. Obyčejní lidé se tady lynčují, grázlům, mafiánům a politikům je vše promíjeno. *5*
  • Politici se mají bát, jestli se nedopustí korupce *10*
    Politici se nemají bát, jestli se dopustí korupce *1*
    • hlavně se mají KDYŽ se dopustí korupce *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit