Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Dneska už většinou velké e-shopy nabízejí prodloužené vrácení do konce ledna. Podle toho hodně vybírám dárky já. No, každopádně já stejně nejvíce dávám knížky. Moje databáze knih, respektive databáze přečtených knih, čítá fakt už stovky kusů a tak věřím, že dokážu vybrat cokoliv komukoliv. Tak jako vystudovaný knihovník bych si to měl fakt skutečně umět pohlídat. ;-) 

  • Také jsem řešil vánoční dárky jako každý jiný že :) přemýšlel jsem, co dát svému dlouholetému kamarádovi a nic moc mě nemohlo napadnout. To bylo dobré😂, bavil jsem se s jednou prodavačkou a ta mi poradila pánskou peněženku. Tak jsem si řekl, že to zkusím. Nakonec jsem nakoupil zde: pánské peněženky .Kamarád si ji velmi chválí, že ani po častém vytahování z kapsy, se mu neošoupala. 

  • No, já tedy nevím jak vy, ale já bych žádný vánoční dárek nevracel. Je to přeci něco, na co se nemá hledět, přesně tak, jak to praví staré pořekadlo "darované koni na zuby nehleď" nebo snad nemám pravdu? Dárek se má vracet, respektive měnit pouze v případě, že třeba nesedí velikost. Takto jsme to udělali s manželkou, když jsem ji koupil spodní prádlo z lanotte a bylo potřeba, aby se vyměnila jen velikost :)

  • To já jsem koupil pro rodinu dárky na https://www.darkysradosti.cz/ a dárky se všem velice líbili, jsou totiž velmi originální, takže problémy s vracením dárku naštěstí vůbec řešit nemusím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit