Přejít na výpis diskuzí
Vařili v michelinských restauracích. Pak to zabalili a koupili si autobus
13.8.2018
5 příspěvků
-
jí chleba s tlačenkou. Zabalenou v papíře.
-
Nikdo není nucen tam chodit. Každý si může zajít do obyčejné klasické hospůdky. A nemusí jíst ústřice, může si dát jídlo podle chuti.
-
Při desetiletém nepřetržitém provoze je jedno jídlo zatíženo cca 1,3 Eurem z těch 490 000. Cena za ojetý autobus a individuální předělávku je právě z vámi popsaných důvodů adekvátní.
-
Už vidím tu návratnost na 12 mílí a ten certifikát na předělaný autobus a hygienu pro tento provoz. Měli by se žabožrouti uklidnit a srkat si tam ty své slizké ústřice a nemotat se do vaření.
-
to sou zprávy a kolik tam stojí jídlo to pisálek nezjistil?🤮