Přejít na výpis diskuzí
Varování sociologa vládě: Zdražování rozšíří chudobu. A bude dědičná
31.7.2011 | red
29 příspěvků
-
Ti pitomci to nevidi ze jedine odbory maji moznost zorganizovat nejaky odpor.Cesky narod ma vladu jakou si zaslouzi a urcite mu takova vlada vyhovuje protoze drzi hubu,hrbi hrbet a jenom pofnukava.
-
V budoucnosti se začne brát jako hlavní při hodnocení stran,zda umí vládnout bez zadlužování země nebo ne.Ostatní bude podružné.Pak to budou komunisté,kteří půjdou vzhůru.Ostatní strany,co zde po nich vládly ,půjdou k ledu,nebo spíše kopat uran pro Temelín.
-
Kdyby se 17.listopadu uskutečnila revoluce a ta byla vítězná,tak by 18.listopadu obyčejný český blb vyřvával,že už měl slibovaný kapitalistický ráj na dosah ruky a revolucionáři ho o něj připravili.Proto je třeba k bídě která se na tuto zemi valí,nechat obyčejného českého blba,pořádně přičichnout.Pak bude pořádná revoluce "brnkačka".
-
Jednou nastane doba, kdy pracující lid této země se všema těma zlodějema zůčtuje. Doufám, že to bude brzo, aby si nestačili užít !!!
-
demokracie pouze pro ty co na to maji.
-
Lidi si nechvaji vsechno libit, nejake to brblani sem a tam vlade nevadi. Vlada presne vi co si muze dovolit. Vlada vi co je zac cesky lid. Lide v Praze nikdy nepujdou do ulic jako v Recku, takze uklidnete se, bude hur ! *16*
-
lidicky prestante nadavat a udelejte s tim neco !
Cesky lid je zbabeli lid. *5* -
Konečne až dnes jsem pochopil pana prezidenta, KDYŽ V DOBÁCH MINULÝCH O UTAHOVÁNÍ OPASKŮ ŘEKL :Budeme muset si pomoci každý sám.To jsem ale netušil, že tímto dal příkaz těm co byli u vesel k rozkradení co jen mohlo se ještě rozkrást..my co se narodili pod lavicí,jsme v tu dobu si odříkali vše ve vidině lepšího života v této rodné zemi
-
Vážení, lidi si mají takovou vládu jakou si zaslouží.
Když dopraváci stávkovali proti vládním reformám, většina diskusí se točila okolo "hnusných, odborářských k...v". Jenže odbory jsou v tomto státě ti poslední, kteří ještě normální lidi jakž takž chrání. Nebo se o to alespoň snaží.
Dneska jsem na ČT2 koukala na stařičký pořad "Co vy na to pane Werichu". Zaujala mě jedna myšlenka - co zanecháme svým dětem. Pan Werich tam říkal - život beze strachu.
Proboha, tak už se zamysleme - co vlastně dětem přenecháme - stát, kde vládne bezprávi, kde je třeba se každý den bát o práci a pokud jí máme, tak jestli jí budeme mít ještě zítra a jestli nás uživí,.. Zemi, kde je lepší po večerech nevycházet, protože jsou města plná podivných existenci,....
Tohle chceme???? Já tedy ne. -
Patřila jsem mezi ty, kteří na václaváku volali po změnách, ale nikdo z nás tam neměl na mysli kapitalismus - to co zažíváme. Pro mě by bylo tím nejlepším probuzením to, že se mi to vše jen zdálo. A to jsem komunisty nijak v lásce neměla. Z dnešního pohledu mnohé vidím v jiném světle. ČT se překonává v řízené protikomunistické kampani. Voliči by měli v příštích volbách vyjádřit svůj názor, a to jednoznačně ! Jinak půjdeme všichni DO TMY !!!
-
17.listopadu je můžeme pověsit
-
jsou to zlodějský K*u*r*vy!!! Jich se zdražení nedotkne, oni mají nahrabáno. Je mi z toho *11* *11* *11* *11*
-
Ale je zdražování nezajímá,oni na to budou mít vždycky!!!!!!!!!!
-
Cesi byli od nepameti banda tupych hykajicich oslu proto jsou porad ve srackach.Fnukat jak jim cely svet ublizuje,nadavat na tu jejich zlodejskou vladu ale nechavat zlodeje vladnout dal a uplakavat do piva na to jsou machri.20 let osli jenom krakoraji do vetru jako vrany.
-
Víš volby ale vyhrál někdo jiný a přesto není u moci. Spousta lidí tuhle vládu nechce, ale bohužel musí držet hubu a krok.
-
Pokud lidi vyrazej do ulic, tak proti nim ani nikdo nezasáhne. Kdo by chtěl bránit tuto vládu, jen velký hlupák.
-
Oni zase vypracují lákavou lež a opět lidé na to skočí.Hlavně že máme banány za 14 Kč,ale brambory za 20.nyny za 17.Ale ČT zase něco dá dohromady tak aby každý zmněkl.Je smutné sledovat situaci plnou vražd,opilců za volantem,rozkrádání a to co vydrželo od třicátýlch let a zažilo i válku nyní se rozkrade.Neustálá výmněna policistů je strašná.Zkušení odcházejí - to si třeba ve SRNnemohou dovolit.Škoda hovořit. *10* *9*
-
lidi přestaňme kecat a vyrazme do ulic,přestańme se bát už nám toho nemají moc sebrat,vezmem to konečně do svých rukou
-
Zlatí komunisté... *14*
-
Chrapouni co bulíte mněli jste možnost to změnit a vysvětlit pubertakum jak volit .........¨
Myslíte že když tu budete psat tzak se něco změní běžte k psychiatrovi tam nemusite psat anebo dělějte něco aby se žilo lépe třeba hazejte hovnami po vládě dostanete 1 bod když se trefíte ....................... *10*