Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Zbořile, mně se to vaše prohlášení jeví zcela jasně a účelově. Je to doslova a do písmene navádění těch parchantů,kteří se skrývají za těmi, co si říkají Kubicové a co tak mají provést samozřejmě těsně před volbami, jak sám říkáte, že se nemají již čím a jak bránit. To je všivárna všech všiváren. Že jste sám všivák, to ví už každý druhý, kdo vás sleduje. Jednoduchej a hloupej k tomu. Jak bych řekl, brouk pytlík,který všemu rozumí a přitom má v hlavě pytel hov.n!
  • ČSSD ve středních Čechách - to nebyl jen David Rath...na kterého nyní všechno hážou. To je také spousta dalších, které k mému překvapení vidím na současných kandidátkách ČSSD do Sněmovny..? Bendl předal hejtmanství v kladných čislech a Rath a jeho parta včele s Bušinou a komunisty to jen rozdistribuovali mezi své spřízněné firmy. Kraj nemá na zaplacení svých projektů, bude muset navíc zaplatit penále z NAŠICH PENĚZ..doporučení pro PRAVICI: Udělejte s tím něco!!
  • Kdyby např.Kubice byl debil,tak by nebyl tam kde je dnes.Jediní debilové,jsou ti kteří je volí.
  • No kdo si neuvědomuje, že třeba Sobotka rovnou ze školy vstoupil do politiky takže o obyčejném životě pracujícího člověka nemá ani páru, a protože mezi lidi jde jenom při volebním maratonu, tak si ho zaslouží jako hospodáře, který bude rozhodovat o jeho osudu.
    Na radu se nikdo neptá, ale selským rozumem se dá odvodit, že ti co tu byli, už nic lepšího nevymyslí a neudělají. *9* *9*
  • ...to jsme to dopracovali....ouuuuu,ouuuuuu *6*
  • Kubice je debil,kdyby nepích ODS tak nikdy ministr nebyl,to jsou ty trafiky.Vždyt se na něj podívejte na ty jeho dogmatické kecy.Jedním slovem magor v uniformě plukovníka u policie.Ani se nedivím že to tam vypadá jak vypadá když jim velí takoví korytáři a zmetci.
  • Pro Vašek z Plzně.Já budu volit jedině takovou stranu u které bude šance,že začne lumpy,kteří tuto zemi zbídačili,co nejkrutěji odporážet a znárodńovat majetek jejich celých rodů.Buďto tvrdou levici mladé generace.V nejhorším komunisty,ale ze zoufalství.Pravicovým lumpům ,nebo lumpácké ČSSD ,též KDU hlas určitě nedám.
  • Naše země je na pokraji státního bankrotu.Takže v zájmu mladé a budoucích generací,hned po volbách,potřebujeme takové politické strany u moci,které začnou starými lumpy nasekané dluhy svižně splácet a to i za cenu,že uvedené bude lumpy i hlupáky hodně bolet.Proto je třeba,archivovat všechny programy a hesla,všech stran,které se ženou k moci.Pokud v nich nebude,jako hlavní cíl,přestat zadlužovat tuto zemi a začít nasekané dluhy svižně splácet,tak straníky těchto stran,jako vlastizrádné zločince,zralé na co nejkrutější odporážení na katovských mučírnách a znárodňování veškerého majetku jejich rodů.Držet se zásady,že pokud někdo zbídačoval,nebo chtěl zbídačovat tuto zemi,aby nejvíce zbídačil svoje nejbližší.
  • K té ilustrační fotografii článku: Bohouši, ty hajluješ stejně blbě, jako ta stará Blažková ! Možná poté, až vyhraje ČSSD tyhle volby, tak se socani budou zdravit "Heil příteli" !? *2*
  • Pro Vlado.Babiš by měl národu pouze poradit,jak se v Česku je možno poctivým způsobem stát miliardářem.Více by od něho národ nepotřeboval.Otlačování si svého zadku ve Sněmovně by se mohl ušetřit.Celá jeho strana je jen spolek lumpů toužících po politickém korytu.
    • Mohl by mít pořad v TV "Jak se stát v ČR snadno a rychle poctivým miliardářem" !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit