Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nereagujte na tečku, je to placený provokatér který tady uvádí vždy opak pravdy, jako svou pravdu, je to starý dobytek!!! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Skandálama korupcí a zneužíváním moci profláknutá vláda bačkory Nečase padla.
    ODS a TOP 09 padají preference. Proto již řadu dní běží mohutné kampaně
    tisku tv rozhlasu a státní mafie která se snaží zabránit příští vládě ČSSD s
    podporou ksčm. Proto se uměle nafukují a do hlavního času cpou opět KDU
    Zelení .. zatímco jiné malé strany jsou diskriminovány v přístüpu na TV:
    Průzkum veřejného šálení propaguje podnikatelské mafie ANO a Okamuru kteří
    se starýma kádrama chtějí dále upřednostnovat podnikavce před lidma.
    Je to snaha dostat do PS hodně pidistran se kterýma zůstane u válu TOP 09
    zatímco první ČSSD opět ostrouhá. Dříve se takto uměle vnutila lidem tzv. změna
    v podobě darebáků z US VV Zelených..
  • V tomto absurdistánů už můžeme zase používat teorii,že Země je placatá,pááč až za 20 let demokracie byl konečně potrestán privatizační tunel,smutné je ,že to dokázaly až soudy ve Švícarsku a natvrdo!
    Horníci nemají a nebudou mít práci,poňevač tunely dnes razí chlapáci ve fraku s vázankou a v rukavičkách. Nějakej Kubice mi může políbit p r d e l i s jeho zprávama na toaleťáku pááč ja nezapoměl,jaký bordel tu nadělala ODS a TOP 09.
    A volit budu jen toho,kdo bude mít v programu nápravu zlodějin za 20let a vydobití peněz zpět až do pátého kolene rodu a trestní odpovědnost,sliby levné potraviny,léky,hlavu vzhůru,utáhnout opasky apod.si strčte do P R D E L E !!!
    • Naštěstí taková strana není a tak se bude vesele krást dál.
  • Lidi vzpamatujte se. Pokud budete volit bývalé darebáky z ODS a STOP budete na dněšní bordel vzpomínat jako na ráj. A poteče krev.
  • Všichni pravičáci asi zapomněli, že jejich modly ve stylu Nečase, Kalouska, Janouška, Bema, Klause taky vyrostli v době komunismu a je zcela jasné, že proti tomuto režimu nikdy nebojovali, ani před rokem 1989, ani potom.

    A největším zachráncem komunistů byl Václav Havel, který po roce 1989 neudělal vůči komunistům vůbec nic. Omlouvám se, udělal - nezval je na hrad.

    Takže chyba je ve vás všech, že jste po roce 1989 nic proti komunistům neudělali. Není se čemu divit, protože byste bojovali sami proti sobě.

    Jen kritizujete všechny ostatní, většinou za své nedostatky...

    Uveďte přednosti svých kandidátů a nestěžujte si na chyby ostatních. Protože to takhle vypadá, že z vás mluví jen závist.
    • To člověk:
      Ty uvedené komunistické kreatury v pravicovém převleku nemohou být nikdy modlou pravicově smýšlejícího člověka. Pravicovost je dána vyznáváním pravicových hodnot a chování, nikoli pouze pravicovým "převlekem".

      Pokud jde o V. Havla, co měl jako neodpvědný kladeč věnců proti komunistům udělat? Snad jediná chyba byla jeho heslo "nejsme jako oni". Kdyby však hlásal, že komunistické kreatury jsou nenapravidelné a všechny patří do kriminálu, tak by ho "bývalí" komunisti odstavili a nic by se nestalo.
  • Myslim si, že kauza pana Rátha, určitě neovlivní voliče ČSSD. O tom jestli je pan Ráth zločinec či není o tom rozhodne soud. Volič se rozhoduje, jaká strana je mu nejbližší, svím programam a jaké zkušenosti volič z tou či onou stranou má. Já když se podívám na jednání, minulé vlády, pana Nečase, tak je mi jesné, že ODS, TOP09, Vv, ZELENÍ, LIDEM, KDU-ČSL, ANO, HLAVU VZHŮRU, Okamorův Ůsvit, určitě volit nebudu, jsem volič ČSSD a může si zde klábosit kdo chce co chce. Je to můj názor a mé právo.
    • Vašku ze s Plzně, samozřejmě je tvým právem svobodně se rozhodnout a volit podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. ČSSD má však daleko ke skutečné sociálně demokratické straně jak jsou běžné v civilizovaných zemích. U nás je stejně jako ODS prolezlá "bývalými" komunistiy chovajícími se podle své "socialistické morálky". Takže pro mě je naše sociální demokracie nevolitelná. Jako volič vyznávající pravicové hodnoty nemohu volit ani ODS, protože to není pravicová strana, ta je rovně prolezlá "bývalými" komunisty. K těm nově vznikajícím stranám nemám moc důvěru, vzpomeňme si co předvedla VV. Takže jako nejmenší zlo zůstává TOP 09. Není to ideální strana, ale vím co od ní mohu čekat

      P.S. přátelské upozornění: "svým programem" se pjíše s tvrdým y. *3*
      • Nerad Ti beru iluze,ale predstav si TOP'09 bez pana knizete,a jsi v CSSD....
        • No právě. Problém je v tom, že nemáme volbu mezi dobrem a zlem, ale mezi zlem větším a menším.
          • Ja to dam Pravemu Bloku,a kdyz me fasouni totalne naserou,tak DSSS.
            Vandase nesnasej,a on je taky ne-tak co by ne.A zastava se lidi proti parazitujicim cikanum.
            • ODS atd...
            • Kteří fašouni ?
            • To je sice pravda, s cikánskými parazity by si jistě věděli rady. Ale je otázka jak by zvládli správu ostatních věcí.
  • Žádná jiná strana než ČSSD není tak pronásledovaná jejími nepřáteli.A že "něco" opět vypluje na povrch je více jak pravděpodobné.Tento stát je v područí mafie s dlouhými chapadly,kterými stále ovládá policii,soudy i státní zástupce.Není síly,která by tento neutěšený stav zatím narušila.Nové volby by leccos mohly napravit,ale ty mohou dostat nečekaný, cílený úder pod pás,především pro špičky představitelů ČSSD.Přitom jakýkoliv,opětný návrat pravice do vedení státu by tuto republiku rozložil -jak se říká-na samé součástky,které by se již nedaly spojit.Naše pravice by měla prodělat očistnou kůru v opozici,i když i v ní se dá očekávat její známé obstrukce.
  • Pro Vlado.Babiš by měl národu pouze poradit,jak se v Česku je možno poctivým způsobem stát miliardářem.Více by od něho národ nepotřeboval.Otlačování si svého zadku ve Sněmovně by se mohl ušetřit.Celá jeho strana je jen spolek lumpů toužících po politickém korytu.
    • Mohl by mít pořad v TV "Jak se stát v ČR snadno a rychle poctivým miliardářem" !!!
  • Naše země je na pokraji státního bankrotu.Takže v zájmu mladé a budoucích generací,hned po volbách,potřebujeme takové politické strany u moci,které začnou starými lumpy nasekané dluhy svižně splácet a to i za cenu,že uvedené bude lumpy i hlupáky hodně bolet.Proto je třeba,archivovat všechny programy a hesla,všech stran,které se ženou k moci.Pokud v nich nebude,jako hlavní cíl,přestat zadlužovat tuto zemi a začít nasekané dluhy svižně splácet,tak straníky těchto stran,jako vlastizrádné zločince,zralé na co nejkrutější odporážení na katovských mučírnách a znárodňování veškerého majetku jejich rodů.Držet se zásady,že pokud někdo zbídačoval,nebo chtěl zbídačovat tuto zemi,aby nejvíce zbídačil svoje nejbližší.
  • Kubice je debil,kdyby nepích ODS tak nikdy ministr nebyl,to jsou ty trafiky.Vždyt se na něj podívejte na ty jeho dogmatické kecy.Jedním slovem magor v uniformě plukovníka u policie.Ani se nedivím že to tam vypadá jak vypadá když jim velí takoví korytáři a zmetci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit