Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Vašek z Plzně.Já budu volit jedině takovou stranu u které bude šance,že začne lumpy,kteří tuto zemi zbídačili,co nejkrutěji odporážet a znárodńovat majetek jejich celých rodů.Buďto tvrdou levici mladé generace.V nejhorším komunisty,ale ze zoufalství.Pravicovým lumpům ,nebo lumpácké ČSSD ,též KDU hlas určitě nedám.
  • Ano to se dá s velkou pravděpodobností očekávat,ale je otázka kdo jim na to opět skočí. Rozumější část národa určitě ne...
  • A jéje, máme tady katovské mučírny. Už jsem měl strach, že Klase Jaroslava internovali do uzavřeného psychiatrického oddělení. *1*
  • Pane Zbořile, mně se to vaše prohlášení jeví zcela jasně a účelově. Je to doslova a do písmene navádění těch parchantů,kteří se skrývají za těmi, co si říkají Kubicové a co tak mají provést samozřejmě těsně před volbami, jak sám říkáte, že se nemají již čím a jak bránit. To je všivárna všech všiváren. Že jste sám všivák, to ví už každý druhý, kdo vás sleduje. Jednoduchej a hloupej k tomu. Jak bych řekl, brouk pytlík,který všemu rozumí a přitom má v hlavě pytel hov.n!
  • ...to jsme to dopracovali....ouuuuu,ouuuuuu *6*
  • Kdyby např.Kubice byl debil,tak by nebyl tam kde je dnes.Jediní debilové,jsou ti kteří je volí.
  • Měla by ovlivnit, ale levicovým voličům to nevadí.Těm stačí sliby.Pravicový volič neodpouští
    • Samozřejmě, naprosto souhlasím. A proto v žádném případě nemůže volit TOP a ODS. Ti první sami prohlašují ústy svého trochu popleteného šéfa, že pravicovou stranou nejsou, ti druzí to názorně demonstrovali během svého vládnutí.
    • A levicový by neměl zapomínat na to, že pravice se chová přirozeně pod vlajkou modré straky *11*
    • Správně, konec konců v přehradách je ještě dost místa a sudy jsou stále levně k dispozici. Jen aby si opravdu pravice neodpouštěla a jednala.
    • Doktore, nemůžeš aspoň jednou napsat něco normálního?
  • Strana ČSSD je stranou stejných lumpů,jako ti s pravicovou firmou.Ale tito lumpové si dali pouze název levicové strany.To obyčejnému českému blbovi stačí,aby je volil a myslel,že volí levici.Takže cesta této země ke státnímu bankrotu bude pokračovat.Mladé generaci nebude zbývat nic rozumnějšího,než se pak vyřítit do ulic.Staré politické lumpy odporážet,co nejkrutějším způsobem a obyčejné české blby důchodového věku nechat pomřít hladem.Jedině tak mladé generaci zbydou peníze na svižné splácení starými lumpy nasekaných dluhů.
  • K té ilustrační fotografii článku: Bohouši, ty hajluješ stejně blbě, jako ta stará Blažková ! Možná poté, až vyhraje ČSSD tyhle volby, tak se socani budou zdravit "Heil příteli" !? *2*
  • Vidím jak se bolševikům pění krev při čtení mých příspěvků. A to je důkazem, že se nemýlím.
    • Určitě ne, i slabí duchem mají pprávo se vyjádřit.
      • Tak si sveho pppprava nalezite vyuzil-a ted hybaj zpatky do klece,ceka Te injekce na uklidneni,a pak dlouhy spanek........... *6* *6* *6*
        Sladke sny trotle.
    • ČSSD nevolím, volím přímo KSČM. Ty si tečko uznávej ty pravé pravicové hodnoty: krást, devastovat společnost, žít na úkor druhých a říkat tomu svoboda, demokracie a spravedlnost. Škoda tečko, že nemůžeš vidět, jak se ti směju.
      • Zloději nicku, jenom zrůda nebo p.tomec může podporovat rudé zrůdy KSČ(m)m jejich existence jr v rozporu nejen se zákonem, ale i se zdravým rozumem.
        Zjevně vůbec netušíš co to jsou skutečné pravicové hodnoty. To co uvádíš nemá s pravicovostí nic společného to jsou jen levičácké komunistické zvyklosti.
        "K dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky" (V. I. Uljanov přezdívaný Lenin). Vhodné jskou tedy i lži, zákeřnosti, loupeže, vraždy, zotročování, mučení, čehož komunisté tak jako jejich žáci nacisté vždy bohatě užívali.
        Nevím, co je na tom k smíchu. Jenom necitelná hloupá kreatura se tomu může smát.
        • Citace z Lenina. Student VUMLU? *11*
          • Václave, nikoli. Do VUMLu jsem nechodil, na stranická školení jako nestraník také ne. Ale na VŠ jsem musel jako všichni skládat zkoušky z tzv. "marxismu-leninismu", terý zahrnoval "dějiny mezinárodního dělnického hnutí a KSČ", "politická ekonomie" a "vědecký komunismus". *11*
            • Petre,veril bys tomu,ze sem dosti dobre znal Docenta VuMLu jisteho Vl.Boucka?Znal jsem jej pres sachy...Chci rici,ze me dokonce pozval domu,a jednalo se o snad jedinyho Marxistu,ktery z komunismu vubec nic nemel!!!A to fakt nelzu.Kdyz mu nekdo rekl,ze je komunista,tak mu se smichem odpovedel,ze komunistou neni,nybrz Marxistou.A me rikal-Honzo,ty znas ten rozdil,oni ne.Docela jsem jej bral,i kdyz jsem pravicak.On mi ale neodporoval...
              Mozna Te vyucoval na VS.Tedy,jestli si byl v Praze na studiich.
      • Fasistickej-dej si opravu:Jiz nescetne x jsem ti luzo psal,ze nemam cs klavesnici.
        Co tvuj ded-kolaborant Gestapa,je na tebe dosti hrdy,kdyz si vstoupil do KSC(M R D E K)?
        Ono je to stejna svoloc-vid? *3*
        *12* *12* *12* *12* *12*
        • Podle slova svoloč usuzuji že máš klávesnici ruskou a jsi členem KSSS *11*
          • Anglickou,ale to ti nic nerika,nebot jsi po rodicich omezenec,a nevis,ze v Sovetskem Rusku pouzivaji azbuku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit