Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty dnešní odbory fungují stejně na pendrek. Každý se bojí ozvat. že jej hned propustí z práce. A je to tak. Nikdy se neporušovala lidská práva tak, jako je tomu nyní. Odbory jsou potřeba a hodně silné. Pokud vyděláváš víc než průměr, je ti to fuk. Ale víš kolik lidí za poctivou práci dostane poze minimální mzdu - 8tis.? Všude ve světě platí, že pokud pracuješ, seš schopen slušně uživit rodinu. U náš je to tak, že pokud pracují dva, rodina tře bídu s nouzí. *11*
  • Jen zběsilá zaujatost zbohatlíků a darmožroutů může urážet a podezírat obyčejné lidi práce .Styďte se ,pravičáci !!!!!!!!!!!
  • Odbory nejsou politickou stranou ,aby se ti prokazovali financema tak přestaň blouznit a zeptej se vlády kolik vyšetřili korupčních kaus ,které tu rostou jak houby po dešti ,to nejsou miliony ani desítky,ale stovky a miliardy tak co stím ty modrásku, to ti nevadí?
  • Je dobře,že se národ začíná sjednocovat a zvedat hlavu,proti těm lumpům,kteří tuto zemi zbídačili.Až se bude s uvedenými dělat konečné zúčtování,za zbídačení této země i budoucích generací,tak to určitě druhý"Samet" nebude.Je pravděpodobnější,že díky převelikému zbídačení mnoha lidí,to zde spíše bude připomínat jatka,v Praze Pístnici,v době jejich největší slávy.
  • Co je komu do toho na kolik jim přišla demonstrace,já jim na ní nedal,mě více zajímá kradení a tunelování státních peněz,kterými plní své stranické pokladničky politické strany !
  • Moc by mě zajímalo, kolik mají odbory členů a jak demokraticky nebo "demokraticky" jsou voleni jejich představitelé.

    Předpokládám, že máme zastupitelskou demokracii s voleným parlamentem a místními zastupitelstvy a nikoli nějakou "odborářskou demokracii". Ať se tedy odbory starají o rekreaci svých členů, o vzdělávání, ať pomáhají při shánění práce a ať si neosobují právo jednat za občany.

    A když vidím ten sislavý prasecí ksicht toho jejich fýrera, tak se mi dělá nevolno.
    • Takových užitečných idiotů jako si Ty by si měl Kalousek a jeho parta vážit,protože za chvíli budeš jako Kůl v plotě! Trochu mi připomínáš Vlastu Tlustýho,který vstoupil do KSČ v říjnu 1989.
    • Petře, vstup do odborů, přečti se stanovy, poznaš vše, nač se nyní ptáš a taky se zajímej o to, co dělají odbory u nás a jak vystupují odbory v zahraničí. Pokud z toho nic nevíš, tak nepiš zhovadilosti.
  • Klasická pravičácká podpásová ubohost!! Kdyby jste se raději věnovali Promopru,Pandurům,Tatrovkám a vůbec všem kalouskoivnám,bartákovinám,řebíčkovinám,atd.,jen odvádíte pozornost od megatunelů Blanka,Opencard a dalších k 3Okc či kapesním zlodějům.Hanba všem novinářům,serverům,televizím,kteří to přiživují!!!! Běžte zametat ulice a budete mít z práce lepší pocit vy novinářští lokajové ! *11*
    • Ano, ano, tady se bude vykládat, kolik to stálo odbory, ale kolik stojí cesta syna Němcové vládním autem do Košič a zpět a po ČR, to už se nepíše, nebo kolik bylo prožráno zbytečně peněz na zbytečné cesty poslanců po světě?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit