Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kyjev bude žalovat, že některé země nesouhlasí s tím, aby její občané baštili pesticidy a radioaktivními látkami nacpanou pšenici? No co si to vůbec dovolují, tyhle země? 

    Obchodovat se může, ale někdy se prostě musí, soud to nařídí. 

  • josef.chmela

    Tak dlouho lezou tomu zelenému do zadku, tak dlouho podporují jeho válku, tak dlouho tam cpou horem dolem peníze a všechno možné, až je ten zelený blázen zažaluje. To snad není ani možné, co ti teroristé z USA na té Ukrajině vyprodukovali.

  • Takže Kyjev bude žalovat? A to členy naší čtyřky?Těch kteří byli po celou dobu nuceně solidární? Protože pokud by byli přirozeně solidární dávno tam ve stepi žerete trávu u cesty. A to jsme na podzim předváděli koncert blbost nazvaný "šetříme plynem".Ať rusákovi přitnem.Ten vysmátý a my tady měli zimu ve školách na úřadech v nemocnicích.

    Smečka kyjevských podržtašek nás nutí žhrát prokazatelně kontaminované obilí z Ukrajiny.Které okolní státy logicky odmítají.Jen se věří, že i u nás budou co nevidět žaloby.Za neřízený nákup toho obilí, za neřízené sypání veřejných peněz do UK.Ještě že Trikolora už má formulovány žaloby! Kluci držíme vám a panu Šlachtovi palce!

  • Nevím  jak to je , ale u nákupu /  prodeje musí být dva . Jeden, kdo má zájem koupit a druhý,  který má zájem prodat a pak se musí domluvit na ceně.   A  navíc si kupuju jen to co potřebuji, nebo s čím chci obchodovat.  Pud nám soud nařídí, že "musíme" koupit, tak takové soudce bych krmil tím jejich obilím, které nesplňuje bezpečnostně zdravotní normy.  Včetně naší loutkové vlády, která jim zobe z ruky.  Nebo už jsme dobytek, který musí žrát co se mu dostatne do žlabu...?  Začínám postrádat pořad "A dost!"  , který poukazoval na nekalé výživové praktiky "protektorů" z demomkratického "spřáteleného" západu. Zřejmě proto skončil.

    • Kupte to, nebo vás zažaluji!

      No tak si klidně žalujte. A co jste zač?

      Já jsem Ukrajinec!

      Aha! Tak to je jiná. Prosím nežalujte mě, koupím všechno, co požadujete! A moc se omlouvám, nejdřív jsem nevěděl...

  • Na rozdíl od Maďarska, Slovenska a Polska je naše vláda cítit ukrajinkou pwdelí. To je hanba

  • Aby se v tom sám čert vyznal. Pláčou, že Rusko jim brání ve vývozu obilí pro chudou Afriku (kterou zbídačuje kolektivní západ) a nakonec ty chemický Von der l_ejna máme žrát tady, hele proč jako ,?

  • Za to,že fašistická Ukrajina žaluje bych už zakázal dovoz všeho co mají.

  • Takové detaily z prohlášení onoho  "Ukrajince"  cituji v překladu :" Zítra, 15. září, vyprší zákaz Evropské komise na dovoz ukrajinského obilí do EU. Ukrajina a Evropská unie vytvořily společnou koordinační platformu, v jejímž rámci fungovaly všechny rezervace z NĚKTERÝCH evropských zemí. Zákaz dovozu je v zásadě nezákonný. Porušuje asociační dohodu mezi Ukrajinou a EU i zásady a normy jednotného trhu EU."

    Takže: ten Ukrajinec to psal 14.9.2023 ( neboť píše" Zítra, 15. září, vyprší zákaz"). Píše tam o jakési " společné koordinační platformě, v jejímž rámci fungovaly všechny rezervace z NĚKTERÝCH evropských zemí" - tedy jakási dohoda, zřejmě mezi někým z EK a někým z Ukrajiny.  A největší perla nakonec: " Porušuje asociační dohodu mezi Ukrajinou a  EU i zásady a normy jednotného trhu EU " - toto psal Ukrajinec 14.9.2023, ale tzv. asociační dohodu EP odkýval až 16.9.23" ( https://www.europarl.europa.eu/news/cs/press-room/20140915IPR62504/evropsky-parlament-ratifikoval-asociacni-dohodu-mezi-eu-a-ukrajinou ).  Takže ten Ukrajinec dva dny předem tvrdí, že "  Porušuje asociační dohodu mezi Ukrajinou a EU  ", ale ta přeci ještě neexistovala. Stejná píseň od EK kolem dokola. Jak si ta EK je jista, že zdvihači rukou v tzv. Evropském parlamentu odkývají vše, co jim strčí pod nos!!!  A díky tomu i tzv. Ukrajinci vyskakují také. Jaké bago to s námi EK a celý ten Západospolek hraje?  Včera vystoupit z EU a NATO bylo pozdě.

  • Nevím, co je nám po ukroušském obilí, když máme vlastní

  • Zatím žalují ohledně obilí, ale dojte to k tomu že budou žalovat všechny co dodávají zbraně. A to z důvodu, že nevyhrávají. Tenhle Ukrajinský stát je velké neštěstí pro celou Evropu. Všichni už jsou pruhovaní v modro žluté a hlavičky mají hnědé.

    • goyim

      Stačí je poslat na Ukrajinu a bude hnědo i v kalhotách.😂

    • Diwa

      Tady naprosto souhlasím. Jenom dodám, že se nám do práce vrátil kolega který byl týden na cvičení jako záloha......Celé jejich jednotce říkal jejich velitel při nějaké diskusi, že cvičí na Doupově Ukrajinské kluky, vojáky a každý druhý má vytetovaný na rukou hákový kříž !!! Na všechny tyto věci jsou prý embarga, nikdo se o tom nesmí nikde bavit, zkrátka mlčenlivost a ticho po pěšině !!! No a těmhle lidem dneska budeme podávat ruce a oni nás ještě budou dávat k soudu !!! Sprostý být nechci, dostal bych ban !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit