Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem se nechal očkovat proti covidu hned, jakmile jsem měl tu možnost. A až bude možné nechat dát si třetí dávku, hned toho využiji. Proti chřipce se nechávám pravidelně očkovat  snad už po dobu deset let a nevím co je to chřipka. Samozřejmě obyčejné nachlazení není chřipka.

  • jk-venus
  • signalista

    Někteří než by se nechali okovat, raději zhebnou na JIPce, jejich volba. 

  • Kompletní očkování v Česku  má za sebou k dnešnímu dni 8 029 83662 osob, 

    což představuje 75,7% obyvatel České republiky. 

    Ovšem - boj proti SARS, způsobované virusem 2019-CoViD zdaleka nekončí. 

    Šíření  varianty delta mezi neočkovanými  je rychlé a  přibývají nově zjištěná 

    onemocnění SARS, způsobené virusem 2019 CoViD, var. delta - především 

    mezi pomýlenými "odmítači", zastávajícími nesmyslné názory...

    • Navíc - pracovníky ve statistice jsou stále - v souvislosti se statistikou úmrtí na Severe Acute Respiratory Syndrom  (česky: souhrn příznaků, vedoucích k rychlému selhání funkcí dechových = SARS) v důsledku nákazy virusem 2019CoViD započítávány do výstupů též běžná, logicky zdůvodnitelná, úmrtí - hlavně populaci starších lidí. Tam by ke smrti došlo tak jako tak... 

      Na nátlak KDU-ČSL došlo totiž k významnému omezení provádění pitev na patologii. Jen pitvy (spolu s následnou mikroskopickou analysou preparátů ze tkání, při pitvě odebraných) mohou diagnosu - ale i jakékoli změny zdravotního stavu - jednoznačně potvrdit)! 

      Instituce, zabývající se v ČR statistikou nerespektují ani údaje pana MUDr  Silvio BRUSAFERRO. komentujícího nové údaje v italské epidemiologii (pochybuji, že  Česko bude mít jiné) následujícími slovy:

      " Analysy, námi prováděné, ukazují, že zesnulí pacienti jsou převážně vyššího věku,  kdy průměr činí 81 let, 80% zemřelých mělo zaznamenáno v anamnese více než 2 (dvě) diagnosy současně a 60%  zemřelých dokonce více než 3 (tři) diagnosy současně!  Naproti tomu pouze u 2% zemřelých - s potvrzenou diagnosou SARS a prokázanou  přítomnosti onoho virusu 2019-CoViD  - jsme žádnou další diagnosuu, obvykle vedoucí ke smrti, nezaznamenali ! “   

      Je na pováženou - že oficiální ČESKÉ STATISTIKY (ani ÚZIS MZd ČR, natož ČSÚ) TYTO  ÚDAJE NEZOHLEDŇUJÍ - udávají jen počet zesnulých jako celek  - bez  diferenciace výsledků, podobnou té, jakou presentoval pan doktor Brusaferro pro populaci italskou! 

      • Ze se ten kovid projevuje taky duševní poruchou je známo. U dedka janaka nezrizeným kopirovanim čehokoliv . Nemáš tam taky nejakej návod na čištění hayzlu ty rozume z kolonady ?

        • Keťáku znovu. Jsi balast. Odpad z DDR. Tady nemáme takové páchnoucí skopčáky rádi.Místo pro takovou žumpu je pod mostem. Ostatně to je tam jak přebýváš.

        • A je to...

        • Prosím pane Kettlingu, ty voe..., neurážejte našeho milého Toníčka nebo Vás napráší redakci jako včera mě a další diskutující. Myslete na to, že už je to senilní ješitný pán v letech, přesvědčený, že existuje jediný správný názor - to jest jeho zkopírované bláboly, které nikdo nečte. Vždy mu však přidělím paleček, aby ten jeho palec, který si sám udělí nevypadal tak trapně.

          • Kdybys to nenapsal...

            • My si tykáme milý pane Toníčku? Etiketa za C.K.? Přesto máte ode mě paleček.😉

              • Reakce na příspěvek:

                Ježíš Maria,

                Ježíš Maria...

                - abych se zase nerouhal. . .

        • Jak sprosté...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit