Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poražený kandidát zdaleka kvalit nosorožce nedosahoval...

    Proto volil dobrovolný odchod ze světa!

  • Caligula jmenoval senátorem svého koně, ale když se podíváme na to, jaká jiná domácí zvířata si stádo v naší zemi volí jako své představitele...

  • To mun.go, I´m affraid you are right. You can have a look at our politics. 😉

  • mun.go
  • mun.go

    Banksy:  If you repeat a lie often enough, it becomes politics ...

    Jestliže dostatečně dlouho opakujete lež, stává se politikou  

    Další Banksyho obrázky ...

  • Admsap

    Ono stačí málo; porazit vámi jmenované ve volbách. Kdysi jsem se naivně domníval, že komunisté zmizí v propadlišti dějin, ale lidé je stále volí. Člověk snadno zapomene na zákazy studia, zavírání za rozvracení světově socialistické soustavy, a jiné hovadské činy komunistů, ale lidé oprávněně vzpomínají na nově postavená sídliště a zlepšující se možnost bydlení. 

    Co udělaly polistopadové vlády? Doslova nic, protože se věnovaly obohacování svých členů. Kde jsou nová sídliště? Konkurence prý bydlení zlevní sama. Zelenina se dováží ze Španělska, maso v Evropě a to do země, která v socialismu vyvážela potraviny ve velkém. Zato ministři, hejtmané a jiní vyšší politici nabyli majetky, jako šlechtici za několik století.

    Proč lidé volili Zemana a Babiše? Zemana proto, že je vynikající rétorik i když lže jako bolševik. Babiše volili proto, že předchozí vlády hovořily jen o utahování opasků, zatímco jejich členové se rochnili v majetku. Babiš jednou prohlásil, že nebýt jejich hrabivosti, nedostal by se do vysoké politiky. Babiše vyhnali do politiky lumpové jako Klaus, Zeman, Kalousek a další.

    Vaše rozčilení by mělo směřovat vůči předchozím demokratickým vládám, které snad měly dojem, že naše problémy vyřeší množství exekucí. Proto nám vládne Babiš ze senilním Zemanem.

  • Právě politický prostor bývá výborným nosným médiem pro šíření blbosti. Politika a lidská blbost jsou jako dvě spojené nádoby.

  • Vždyť si to stádo dobrovolně zvolilo. Však dostalo koblihu, k tomu pár sprostých bonmotů a bude líp.

  • No tak stále podstatně lepší nosorožec než ta gaunerská smečka na pražském hradě a ve strakovce.

    Že Áňo rusoficková ... zeMANe a podvodný STB-cký imigrante -koktavý kampááňňovitý uceloffkáči babiši.

  • Proč ne , alespon jistota že to není estebák , překabatněný komunista či fašista , nebo jiný podvodník.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit