Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • letech takovy bordel a normalni lide maji takovou obavu co bude dal , ze se jim ten nabor povede. Otazka je , koho naberou , seberou. Pokud jdu neco na delsi dobu delat , chtel bych mit jistotu ze nebudu nejak zavisly na mnozstvi THC v tele exemplare ktere se na nejakou dobu stane tzv. ustavnim cinitelem jak a kym zvolenym zustava otazkou . Take by mne nijak neuklidnila myslenka ze resort ve kterem jsem zamestnan je veden spisovatelem televiznich dramat i kdyz posleze zfilmovanych. Coz je jeho jedina praxe a kontakt s timto oborem. No a tak dal , vycet nekonecny jake ze to nadrazni a dalsi odborniky do cela tohoto resortu osud , asi pod vlivem samohonky dosadil.
  • mame vela Svykov u nasich jednotiek , snizit stavy. Kefalin , veza hori a tie hasici sa vobec nezisli. Obnovit nabor hasicu. Pokud vim tak byvaly NP Igra , nevim jak se dnes jmenuje , obnovil vyrobu figurek z 80tych let , mezi nimi tenkrat prislusnik VB , dnes nevim jak se to jmenuje , jestli to ma vubec nejaky nazev ta profese. Zvysit vyrobu a bude po problemu. Z tohohle statu se mi uz ani nechce zvracet a to ani po pobitych prascach sudruch general.
  • Nezalezi na mnozstvi, ale na tom, aby uz konecne neco delali. Deti na drogach je ve Stredoceskem kraji mnoho. *11*
  • Proti tabulkovým stavům? Kdo je vytvořil, jak a podle čeho? Vojáků máme 20 tis., z toho nevímkolik generálů. Policistů je 39 tis. Po revoluci si pamatuji na výkřiky o policejním státě, co máme policistů. A to neměli počítače, tolika aut a služeben a byli vidět všude. Řekl bych že jich tenkrát byla tak polovina a to jsme byli se Slovenskem v jednom státě. Je potřeba jen je přeskupit a ti co jsou v kancelářích a mají své sekretářky, aby šli do služby. Když člověk policii potřebuje, tak se jí stejně nedodělá. Sedí v kancelářích a spisují spisy. Pak spis u soudu má 80 tis. stran. Kdo to má číst? Soudci a státní zástupci pak nutně musí být z toho na palici. Nehledě k tomu jak dlouho pak soudy trvají a zástupci ve spisech hledají chyby a spisy vracejí policii k dopracování, aby je neměli na stole dlouho. Na silnicích dodržuji předpisy, předjíždějí mě ostatní auta a blikají na mne co jsem za debila, že jedu 90tkou. Přejíždějí plné čáry, předjíždějí na železničních přejezdech, pak jsou omotaní kolem stromu u silnice. Policii však nevidím. Budeme si muset pomáhat a chránit se sami. Doporučuji levnější národní gardy. *4*
  • Soustavné decimování Policie ČR započaté ministry jako Ruml, Čermák, Vodička, Sokol, doražené dvojitým MUDr a JUDr. Langerem, pokračuje, aby nebyla Policie schopna řešit zlodějské kauzy, které se navršily do řádně velkého stohu. Vláda řízená kmotry nepotřebuje funkční Policii, která by jim je pozavírala a pak by přišla řada i na ně!!!
  • Tak to se mi líbí. Napřed propustit s tučným odchodným a potom přijat nové lidi. To nechápu. *13* A ještě jim dejte náborový příspěvek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit