Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Něco k přečtení.. To "skautské telátko" na fotce evidentně netuší; s ohledem na svůj věk, "obrovské" životní zkušenosti a dokonalý "horný průplach" ani nemůže... 1url.cz/9tTPF

    něco malinko staršího: 1url.cz/TtTPa

    i aktuálního: 1url.cz/EtTPV

    pro méně chápavé, zjistěte si, kdo je aktuálně nejvyšším skautíkem všech skautů na planetě... skautíci kdysi dávno bývali křesťané... toť vše.
  • Skauti a politika *1* *1* *1*
  • Už z téhle fotografie a to vzhledem k vyjádření oné skautky - viz DVTV je zřejmé, jak farizejské jsou všechny ony agentury, které toto účelové foto zveřejnily. Vypadá totiž jako agresivní, což dle vyjádření není pravda.
  • kdysi jiná parta. Příroda ohníčky kotlíky ....... V Brně se rozhodli politizovat a ještě v bílých punčoškách. Slovem ostuda. Les vyměnili za ulici. To jsme moc rádi. Nevím nevím jak se to bude zvířátkům líbit. Vsadím se že medvěd ještě nečetl noviny. Jinak by hlupaňu přetáhnul tlapkou. Po hubě. A lištička by blbku jistě kousla. Do běloučké podkolinky. S výrazem " vzpamatuj se blbko".
  • Ale můžeme se stydět. Snímek kde Becherovič hrozí holí premiérovi obletěl svět.
    • Však Zeman to řekl za nás: další revoluce s heslem "Máme hole v ruce"...
    • Lžeš jak Palacký?
  • Kéž by všichni dospělí byli schopní alespoň jako tahle holka. Bohužel to se od trpaslíků čekat nedá.
    • Tím myslíte jakože všehoschopní?
      Ta holka řekla "když jde o život, hranice ani stát neexistují." a divila se že tohle může někoho vyprovokovat.
      Ano hodně lidí se nechá vyprovokovat očividnou hloupostí, obzvláště pokud ten co ji pronáší se cítí nadřazeně (viz "vychováme i vaše děti"... "vaše ultralevice").

      Myslím, že neví co přesně řekla... pokud by řekla že neexistuje pouze hranice pak očividně nezná princip státu... minimálně ten základ, že stát se skládá z hranice, a státní moci a zákonů platných v tomto státě, proto vás například Irácký policista nemůže zastřelit v čechách protože porušujete zákon platný v Jižní Africe) ... Takže existence hranic má obrovský smysl, překročením hranice do jiného státu se samozřejmě člověk musí řídit místními zákony, což by nebyl takový problém, kdyby byli lidi přepínací a z člověka co je zvyklý na denní rabování, krádeže, vraždění a znásilňování (jukněte se co se děje například v zmíněné Jižní africe) se samotným překročením hranice stane někdo kdo považuje za vrchol drzosti a projev odporu nepozdravit ve výtahu.

      Ale ta holka řekla že když jde o život neexistují hranice ani stát... Takže kompletní anarchie ... a zde bych jenom upřesnil že i anarchisti se organizují do skupin aby mohli prosazovat svoje zájmy na principu kdo má větší gang ten si prosadí svoje (přičemž nástroje například antify pro prosazování svého nejsou diskuse a letáčky)...

      takže slečna je zastáncem něčeho jako bylo vidět ve filmech "šílený max" nebo "vodní svět" tedy postapokaliptické anarchie. Jí se to možná zdá atraktivní... ale nesmí se divit, že vidina světa "šíleného maxe" jako ideálu spolu s ponoškami kde šlape člověkovi na hlavu a transparentem "vychováme i vaše děti" ... POKUD TO TAHLE HOLKA DĚLALA S TÍM, ŽE SE NAKONEC DIVÍ TAK OHROMNÉ REAKCI, TAK MUSÍ BEJT OPRAVDU HEZKY PADLÁ NA HLAVU.
      Adame... fakt chceš víc lidí co si myslí, že šlapat jiným na hlavu je "v pohodě" ?
      • Váš komentář je komentářem očividného hlupáka. A jen očividného hlupáka taky může to, co řekla, vyvést z míry. Tahle holčina je daleko větší vlastenka než ti, co o sobě říkají, že jsou vlastenci, kteří defakto vlastenci vůbec nejsou.
        • Já jsem se pokusil zdůvodnit proč to mohlo někoho vyprovokovat... Já tu holku neznám abych hodnotil do jaké míry je vlastenka a co to vůbec vlastenectví je. Já ji čisté hodnotil podle toho že si vzala ubor apoliticke organizace, doplnila ho politicky orientovanými symboly.
          A to jestli jsem hlupák nevím... Ono 50%lidi má IQ pod 100 takže chtě nechte je nás hlupáku dost.
          • To, co udělala, není politické. Lidská práva nejsou politickou záležitostí.
            • Ok, pokud GNWP je berete jako apoliticke hnutí ok. I přesto doplnit kroj skautu symboly šlapání lidem na hlavy je hodně přes čáru.
    • Jasně Ačkař bude diktovat co je správné
  • Na nácka házím bobek,ale 16ti letá koza ještě ani nedostudovala,natož odvedla nějaké daně státu a Vy Sorosovy rychlokvašky z ní děláte modlu. To už Vám nežerem spravodajský žumpy.
  • Nejsem zastáncem ani příznivcem pravicových nacionalistů.Ale pokud naše vlády nebudou bojovat proti přerozdělování přivadrovalců a muslimáků, tak bude růst podpora takových stran.
    A protože do Evropy nepřichází normální lidi,ale jen vyžírky,nemakačenka potažmo teroristi,je mi milejší člověk který se proni nim postaví,narozdíl od nebudu sprostej sluníčkáře.
    A jestli ta ....... někoho vychovává tak Pán s námi.

    Nemám rád
  • Zato po té klauniádě na hradě se bude psát něco jiného...
    • klaun sobotka právě teď demisi nepodá...to je šašek
  • Ve světě se píše o Česku a jsou to samé lži a manipulace jestli i stejně vypadaj (jokože vypadaj) zprávy ze světa.... Stene tak zprávy z německa taky se všude píše jak tam vítají migranty a přitom všichni co znám co tam žijí tak na ně akorát nadávají a nejradši by tu pakáž vypakovali pryč, jsou z toho neštastní stejně tak jejich známí, ale kdykoliv se sebeohleduplněji ozvou hned je tamnější hrstka sluníčko/výtačů označí za fašisty a protože německo tak stím fakt nemůžou nic dělat.... těch normálních němců je mi líto...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit